Tobizaru

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tobizaru
Tobizaruu.jpg
Nimi
Japaniksi 飛猿
Ääntäminen tobizaru
Merkitys hyppäävä apina
Muuta
Kotipaikka Gunman prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu japaninmakaki
Sukupuoli uros
Turkinväri ruskea
Silmät mustat
Muut tuntomerkit silmäripset, tuuhea karvaa poskissa, tummaa turkkia kasvojen ympärillä
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 32
Liittouma Gozaru, Pepe, ent. Shōgun
Kuolinsyy putosi rotkoon (osa 34)

Tobizaru oli Shōgunille uskollinen nuori japaninmakakiuros ja toimi tämän oikeana kätenä. Hän oli aiemmin ollut Pepen isovelihahmo ja Ishizarun hyvä ystävä.

Ginga Densetsu Weed

Ennen Shōgunin tuloa Tobizaru oli hyvissä väleissä ja eli muiden makakien kanssa. Hän oli hyvin läheinen Pepen kanssa ja he leikkivät usein yhdessä. Poikanen oli hänelle kuin oikea pikkuveli.

Eräänä päivänä Tobizaru ja muutama muu makaki joutui kahdenkymmenen villikoiran hyökkäyksen kohteeksi. Koirat purivat muut kuoliaaksi, mutta Tobizarun onnistui kiivetä suurelle kivelle turvaan. Koirat piirittivät hänet ja hän alkoi huutaa muita makakeja apuun, mutta he eivät tehneet elettäkään auttaakseen, sillä he pelkäsivät omien henkiensä puolesta. Yksi koirista kävi kiinni Tobizarun jalkaan ja alkoi kiskoa häntä alas, kun yhtäkkiä Shōgun ilmestyi ja tappoi koirat kirveellään. Tobizaru ja suurin osa muista makakeista vaikuttui Shōgunin voimista ja alkoi pitää tätä jumalana. Tobizarun mieli ei muuttunut, vaikka Shōgun jopa söi makakien poikasia. Hän alkoi matkia Shōgunia käyttämällä ihmisten keksintöjä aseina, muun muassa sirppiä.

Osa makakeista, Pepe ja tämän isä mukaan lukien, eivät hyväksyneet poikasten uhraamista ja he lähtivät laumasta. Sitä ennen Tobizaru kertoi Pepelle, ettei hän saisi palata alueelle, koska muuten hän joutuisi Shōgunin ruoaksi.

Tobizaru käyttää sirppiä taistelussa Weediä vastaan.

Myöhemmin Pepe lähtee etsimään Tobizarua suostutellakseen hänet heidän laumaansa. Tobizaru antaa Pepelle pienen mahdollisuuden paeta ja yrittää sitten siepata hänet ruoaksi johtajalleen. Weed, Jerome ja Gozaru saapuvat paikalle auttamaan Pepeä, jolloin Tobizaru kutsuu suuren makakijoukon avukseen. Hän käyttää aseena sirppiä ja taistelee Weediä vastaan. Hän voittaa Weedin ottelussa ja vahingoittaa myös Gozarua pahasti, jonka jälkeen hän pakenee Pepe mukanaan.

Tobizaru vie Pepen Shōgunille, mutta Weed, Jerome ja Ishizaru tulevat paikalle. Ishizaru yrittää puhua Tobizarulle järkeä ja saa muut Shōgunin alaiset jättämään hirviömäisen johtajansa. Tobizaru puolestaan ei kuuntele ja lähes tappaa Ishizarun iskemällä talikon hänen kurkkuunsa.

Kun Yukimuran armeija lähestyy, Tobizaru yrittää pyytää Shōgunia pakenemaan ja he kiipeävät yhdessä Shōgunin rakennuksen katolle. Kun Shōgun pian hyppää alas ja alkaa taistella koiria vastaan, Tobizaru seuraa ottelua ylhäältä. Hän alkaa hiljalleen ymmärtää olleensa väärässä. Hän laskeutuu alas ja myöntää Ishizarulle, Pepelle ja Gozarulle, että Shōgunin pelko oli vienyt häneltä järjen. Hän päättää hyvittää tekonsa ja todistaa muuttuneensa tappamalla Shōgunin, vaikka se veisi häneltä hengen.

Hän kiipeää kallionkielekkeelle Shōgunin luo, teeskentelemällä olevansa tämän puolella ja viemällä tälle kirveensä. Shōgun kuitenkin näkee Tobizarun lävitse ja iskee kirveen hänen kylkeensä. Kuoleva Tobizaru ei kuitenkaan luovuta vaan vetää kirveen mukanaan rotkoon, vieden Shōgunilta sen tärkeimmän aseen. Tobizaru putoaa alas ja murskautuu kuoliaaksi, mutta siltikin hänen elottomat kätensä pitivät yhä kiinni kirveestä.

Muut makakit näkivät Tobizarun kuoleman ja antoivat anteeksi hänen aiemmat pahat tekonsa.

Kuvia

Tobizarun kuvagalleria