Kōji

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kōji
KoujiGDWmvol30.jpg
Nimi
Japaniksi 幸二
Ääntäminen koodzi
Merkitys (ei suoranaista merkitystä)
Kanjit: onnellisuus, kaksi
Muuta
Kotipaikka Gunman prefektuuri
Ulkonäkö
Sukupuoli uros
Turkinväri tumma
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 30
Ikä 0 vuotta
Liittouma emo, Kōichi, Mitsuo, Jerome, Yukimura

Kōji on Kōichin ja Mitsuon veli. Hän on veljessarjan keskimmäinen.

Hän ei ole aivan yhtä rohkea kuin isoveljensä Kōichi, mutta hänellä on huomattavasti pikkuveljeään Mitsuota vahvempi luonne.

Ginga Densetsu Weed

Kōji yritti paeta emonsa ja veljiensä kanssa Ōuun, Shōgunin makakien jahdatessa heitä. Veljesten emo kuoli puolustaessaan pentujaan apinoilta, ja sitä ennen käski pentujen jatkaa matkaa.

Kōji veljineen tapasi tämän jälkeen Jeromen, jota he ensin pitivät aiempana hyökkääjänä. Myöhemmin makakit hyökkäävät uudelleen, mutta Yukimuran joukot pelastavat Kōichin veljineen ja vie heidän laumansa luo.

Yukimura yrittää kouluttaa veljeksistä apinoiden metsästäjiä, käskemällä heidät tappamaan Pepe-nimisen apinanpoikasen. Kōji ja Kazuo epäröivät ensin, mutta käyvät sitten kimppuun. Jerome yrittää estää Yukimuraa yllyttämästä pentuja, jolloin Yukimura heittää hänet samaan taistelukuoppaan, jossa pennut ja Pepe ovat. Hämmentyneet pennut päästävät irti Pepestä ja Jerome kertoo heille, että on väärin käydä viattoman Pepen kimppuun. Kun Yukimura paljastaa, että Weed ja tämän ystävät sekä pennut ovat syöneet Pepen vanhempien lihaa, Kōji ja tämän veljet kauhistuvat tajuttuaan syöneensä Pepen vanhempia ja väistelevät surusta ja raivosta seonneen Pepen iskuja, yrittäen pyytää anteeksi tältä. Pepe meinaa tappaa nämä kivellä, mutta paikalle tullut Gozaru käskee Pepeä lopettamaan.

Kuvia

Kōjin kuvagalleria