Gama

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 24. heinäkuuta 2017 kello 10.53 – tehnyt Yukimura (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Gama
Gama.jpg
Nimi
Japaniksi 牙魔
Merkitys kulmahammaspaholainen
Tiedot
Sarja Kacchū no Senshi Gamu
Ensiesiintyminen osa 2
Liittouma Gennosuke, Kurokishi, Hane Aritai, Belmondo, Kansuke Yamamoto, Shingen Takeda, ent. Hayabusa
Kuolinsyy Gamu tappoi (osa 2)
Ulkonäkö
Rotu kainkoira
Sukupuoli uros

Gama oli Gama-klaanin johtaja. Hän oli Kacchū no Senshi Gamun päävihollinen.

Klaanijohtajat ovat aina ihmisiä, joiden alaisuudessa ganinit palvelevat. Gama kuitenkin koki herransa hyödyttömäksi ja hidasteeksi, joten tappoi hänet, ottaen hänen paikkansa. Gama ei juuri koskaan näyttäydy, tahtoen pitää todellisen henkilöllisyytensä salassa, ja uskottelee muille olevansa ihminen. Hän puhuu alaisilleenkin vain verhon takaa.

Gama oli erittäin karismaattinen mutta myös hyvin julma johtaja, jota hänen alaisensa pitävät jumalan kaltaisena ja ovat aina valmiita kuolemaan hänen puolestaan. Gama tapattaa armotta epäonnistujat, mukaan lukien heidän perheensä. Hänen kypärässään on 200 erityislääkkeeseen kastettua neulaa, eli hän on paljon tavanomaisia ganineja voimakkaampi.

Kacchū no Senshi Gamu

Gama johtaa Gama-klaania ja teeskentelee ihmistä tapettuaan herransa ja alkuperäisen johtajan.

Hän lähettää joukkonsa tuhoamaan Kagerō-klaanin ganinit, mutta ei tiedä, että hänen kenraalinsa Hayabusa päästikin heidät pakoon. Kun Gamalle tuodaan viesti, että ganinit ovatkin yhä elossa, Hayabusa tietää olevansa hengenvaarassa. Hayabusa paljastaakin viimeisenä tekonaan Gaman ulkonäön, tahtoen nähdä tämän ennnen kuolemaansa. Gaman oikea henkilöllisyys paljastuu näin hänen alaisilleen ja Hayabusalle. Gama määrää Hayabusan teloitettavaksi ja hänen alaisensa tottelevat häntä yhä, vaikka näkivät hänen olevan ganin ihmisherran sijaan.

Myöhemmin, Kagerōn ganinit tunkeutuvat Gaman maille. Gama taistelee Gamua, jonka hän on tavannut aiemminkin, vastaan ja on aluksi voitolla. Yhtäkkiä paikalle kuitenkin lentää korppeja, jotka nokkivat Gamalta silmät päästä. Tämä antaa Gamulle tilaisuuden iskeä Gamaa miekalla ja leikkaa tältä pään kahtia. Gama putoaa kuolleena maahan.

Ei ole tiedossa, kenestä tuli seuraava johtaja hänen jälkeensä ja mitä Gama-klaanille tapahtui hänen kuoltuaan.

Kuvia

Gaman kuvagalleria