Belmondo

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Belmondo
Belmond.jpg
Nimi
Japaniksi 白耳紋怒
Ääntäminen belmondo
Merkitys (ei suoranaista merkitystä)
Kanjit: 白 valkoinen, 耳 korva, 紋 vaakuna, 怒 vihainen
Tiedot
Sarja Kacchū no Senshi Gamu
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Gama, ent. Kagerō-klaani
Kuolinsyy Gamu tappoi (osa 1)
Ulkonäkö
Rotu susi
Sukupuoli uros

Belmondo (suomennetussa mangassa Berumondo) oli Gaman alainen, aiemmin Kagerō-klaanin jäsen ja Gamun ystävä.

Belmondo oli hyvin voimakas ganin, sillä hän oli susi koiran sijaan. Hän kykeni häiritsemään ja estämään muiden ganinien telepaattista kommunikointia ja pystyi psyykkisillä voimillaan vääntämään vastustajan aseet käyttökelvottomiksi. Hän kykeni myös hetkellisesti lentämään/liitämään miekkojensa avulla. Hän pystyi myös näennäisesti muuttumaan tulesta muodostuvaksi lohikäärmeeksi, mutta se oli todellisuudessa vain illuusio. Psyykkisten voimiensa ansiosta hän pysyi hengissä ja kykeni kommunikoimaan jopa menetettyään päänsä.

Kacchū no Senshi Gamu

Belmondo oli ilmeisesti orpo ja ollessaan vielä pentu, Kagerō-klaanin ganinit kiusasivat häntä lajinsa tähden. Nuori Gamu puolusti häntä, samoin Gamun emo ja ganinien johtaja Honō. Honō käski Belmondoa lähtemään, mutta susi ystävystyy Gamun kanssa ja hänet hyväksytään koulutettavaksi ja osaksi klaania. Kun pennut puhuvat miksi he haluaisivat tulla, Gamu mainitsee tahtovansa olla pilvi ja Belmondo kertoo tahtovansa olla lohikäärme, joka astelee pilven päällä.

Belmondosta tuli taitava, rohkea ja kunnioitettu ganin. Kuitenkin, opettajansa Honōn kuoltua, Belmondo lähtee klaanista. Hän on katkera kokemastaan syrjinnästä, mikä lienee osasyy hänen lähdölleen. Hän liittyy Gama-klaaniin ja hänestä tulee Gaman fanaattinen kannattaja. Hän saa uusia, hyvin voimakkaita kykyjä liityttyään Gaman puolelle.

Gama lähettää Belmondon ja Hane Aritain salamurhaamaan Kagerō-klaanin johtajan, Ryūgenin, käyttämällä miehen zombi veljeä Gennosukea aseenaan. Belmondo ja siivekkäät ganinit jäävät kylän ulkopuoliseen metsään, josta he ohjailevat Gennosukea.

Belmondo vangitsee viestiä vievän Shiban ja häiritsee ganinien ja Randon telepaattista kommunikointia. Hän houkuttelee Gamun paikalle taistellakseen tätä vastaan. Viitaten lapsuutensa toiveeseen, Belmondo muuntautuu tulesta muodostuvaksi lohikäärmeeksi, mutta se on vain illuusio. Belmondo pilkkaa Gamua väittämällä, ettei hänestä koskaan tule pilveä. Hän hävittää illuusion Gamun hyökätessä kohti, luullessaan toisen menneen ansaan. Gamu kuitenkin päihittää Belmondon ja leikkaa tämän pään kahtia.

Belmondo ei kuitenkaan kuole ja häiritsee yhä telepaattista kommunikointia Gamun ja Randon välillä. Gamu lopulta itkien tappaa hänet iskemällä miekan hänen päähänsä.

Kuvia

Belmondon kuvagalleria