Hane Aritai

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Fg 020.JPG

Hane Aritai (jap. 羽根蟻隊, suom. lentomuurahaisten joukko) on Gaman etujoukko. Ryhmä on saanut nimensä lentomuurahaisten mukaan, jotka menettävät siipensä laskeuduttuaan maahan.

He olivat alunperin tavallisia Gama-klaanin ganineita, mutta Gama muutti heidät pysyvästi: joukon jäsenten jalat leikattiin ja niiden tilalle asetettiin terävät koukut. Näin koirat menettivät kävelykykynsä. Heillä on myös selässään keinotekoiset siivet.

He ovat hyvin uskollisia Gamalle eivätkä he välitä laisinkaan omasta hengestään. Heidän mukaansa Gama itki surusta lähettäessään heidät tehtävälleen.

Kacchū no Senshi Gamu

Gama määrää Hane Aritain hyökkäämään Kagerō-klaanin kylään yhdessä Belmondon kanssa. He pysyttelevät aluksi piilossa ja jatkavat zombi Gennosuken ohjailua Belmondon kuoltua.

Kun Kagerōn ganinit päihittävät myös Gennosuken, Hane Aritai tulee paikalle ja lentää kylää kohti. Kagerōt luulevat heitä ensin linnuiksi.

Joukon jäsenet hyökkäilevät ilmasta käsin kunnes yksi heistä putoaa maahan Gamun ja Kusakagen yhteishyökkäyksestä. Yhden pudottua loput ryhmästä lentävät pois, jolloin Gamu ymmärtää jonkin olevan vialla. Pudonnut yksilö räjäyttää itsensä mielen voimalla.

Seuraavaksi loput ryhmästä hyökkäävät kylään. He tekevät itsemurhahyökkäyksiä törmäämällä taloihin ja räjähtämällä. Näin koko kylä syttyy nopeasti tuleen.

Hayabusa ja Kurokishi ilmaantuvat paikalle Hane Aritain täytettyä tehtävänsä. Hayabusa päättää säästää Gamun hengen ja tappaa loput Hane Aritain jäsenistä Kurokishin kuoltua.