Gennosuke

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Gennosuke
Gennosuke.PNG
Tiedot
Japaniksi 元之介
Sarja Kacchū no Senshi Gamu
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Gama
Sukupuoli mies
Sukulaiset Ryūgen (veli)
Kuolinsyy kuoli sodassa, myöhemmin kuoli lopullisesti Gamun tuhottua neulan hänen sisältään

Gennosuke oli Kagerō-klaanin johtajan, Ryūgenin, isoveli ja Randon setä.

Kacchū no Senshi Gamu

Gennosuke ihaili Gamaa ja lähti sotimaan mukanaan ganineja. Hän kuoli sodassa. Gama laittoi hänen aivoihinsa neulan, joka herätti hänet kuolleista. Belmondo ja Hane Aritai ohjailee häntä neulan kautta ja heidät lähetetään murhaamaan Ryūgen. Belmondo ja siivekkäät ganinit pysyvät kauempana väijyksissä, Gennosuken mennessä veljensä luo.

Kun Gennosuke palaa kotikyläänsä, vahdissa ollut Kusakage ei aluksi huomaa häntä, sillä ei hämmästyksekseen aisti miehen läsnäoloa (johtuu siitä että hän on zombi). Ryūgen on iloinen nähdessään veljensä, joka kertoo ryhtyneensä munkiksi. Kun hänen veljenpoikansa Rando pesee hänen jalkojaan, hän huomaa niiden olevan kylmät kuin kuolleella ja hän alkaa haistaa palaneen käryä. Gennosuke juo myös kuuman keiton yhdellä huikalla, mikä viittaisi siihen ettei hänellä ole enää tuntoaistia.

Yöllä, Gennosuke hiipii veljensä huoneeseen ja valmistautuu murhaamaan hänet. Rando tulee kuitenkin paikalle, jolloin hänen isänsä herää ja pelastuu ensimmäiseltä iskulta. Gennosuke taistelee veljeään vastaan ja sokeuttaa hänet. Hän lähes tappaa Randon, mutta Gamu tulee paikalle ja keskeyttää taistelun. Gamu tuhoaa neulan Gennosuken sisällä ja vapauttaa miehen Gaman hallinnasta. Gennosuke kaatuu kuolleena maahan.