Batto

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 5. marraskuuta 2011 kello 03.43 – tehnyt Admin (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Shingan no Batto
Bat2gb6.jpgBatt1.png
Nimi
Japaniksi 心眼 の 抜人
Ääntäminen shingan no batto
Merkitys Sielunsilmän Batto
Muuta
Kotipaikka Shiga-ken (jap. 滋賀県)
Ääninäyttelijä Masami Iwasaki
Ulkonäkö
Rotu labradorinnoutaja
Sukupuoli uros
Turkinväri musta
Muut tuntomerkit molemmat silmät puhki, molempien silmien päällä arpi.
Ginga Densetsu Weed
Liittouma Ōun soturit, ent. Hōgenin neljännen joukkueen johtaja


Batto liittyi Burugen ja Kiten kanssa Hōgenin armeijaan, ja myöhemmin heistä kolmesta tuli Hōgenin joukkueiden johtajia, Batto itse johti neljättä joukkuetta. Tämän arvon hän oli saavuttanut, kun kenraaliehdokkaat Tōbei, Kite, Buruge, Miruko, Jaw ja Kintarō oli laitettu taistelemaan keskenään kenraalinpaikoista. Batto on sokea, mutta hänellä on salainen ase, "sielunsilmä" tai "sisäinen silmä", jonka avulla hän "näkee" ympärilleen. Kun Kyōshirō soluttautui Hōgenin joukkoihin, Batto aisti tämän olevan vakooja.

Viimeisessä taistelussa Hōgenia vastaan, Batto lähetettiin etsimään Burugen joukot. Gin joukkoineen saartoi tällöin Batton ja tämän joukkueen. Gin puhui järkeä Battolle, ja tämä päätti jättää Hōgenin joukot ja liittyä Ginin ja muiden joukkoon. Myös Buruge ja Kite liittyivät Ginin ansiosta heidän joukkoihinsa. Siitä eteenpäin Batto nähtiin yhdessä muiden Ōun sotureiden kanssa taistelemassa vihollisia vastaan.

Animessa Weed oli jakanut joukkonsa kolmeen ryhmään, joita johtivat Tesshin, Ken ja Kagetora sekä Kyōshirō. Batto kohtasi kenraalien välisessä taistelussa Kenin ja Kagetoran. Tiukan taiston jälkeen Ken ja Kagetora voittivat Batton. Myöhemmin Sasuke vei Batton, Burugen ja Kiten parantelemaan haavoja lähteelle, jossa myös Gin oli. Kolme kenraalia ihmettelevät, miten Gin voi kylpeä heidän kanssaan, vaikka he olivat aiheuttaneet Ginille niin paljon pahaa.

Toisin kuin Buruge, Batto ei osallistunut taisteluun venäläisiä sotakoiria vastaan.

Kuvia

Batton kuvagalleria