Kagetora

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kagetora
Kageväri.pngKagee.jpg
Nimi
Japaniksi 影虎
Ääntäminen kagetora
Merkitys varjotiikeri
Muuta
Kotipaikka Kōfun kaupunki, Yamanashin prefektuuri (synt. Akitan prefektuuri)
Ääninäyttelijä Takemoto Eiji
Ulkonäkö
Rotu kainkoira
Sukupuoli uros
Turkinväri musta brindle
Silmät ruskeat t. siniset (manga), ruskeanvihertävät (anime)
Muut tuntomerkit kolme arpea kuonossa
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 2, jakso 3
Ikä 13–14 vuotta
Liittouma Ōun soturit, Ken
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 14 vuotta
Liittouma Ōun soturit
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 15 vuotta
Liittouma Ōun soturit
Ginga Densetsu Noah
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 15,5, vuotta
Liittouma Ōun soturit

Kagetora, lempinimeltään "Kage", on Ōun soturi ja Kurotoran vanhin poika. Hänellä on kaksi veljeä, Nobutora ja Harutora. Hän on myös Akatoran ja Chūtoran veljenpoika sekä Burun, Dodon, Shiguren ja Shōjin serkku.

Hän on hieman tulinen luonne, kuten isänsä, mutta on tätä leppoisampi ja ystävällisempi. Hän on muiden sukulaistensa tapaan peloton taistelija.

Ginga Densetsu Weed

Manga

Kagetora kasvoi yhdessä Benin ja Crossin pentujen kanssa. He leikkivät pentuina yhdessä ja Smith opetti heille metsästystä. Ken oli Kagetoran paras ystävä.

Kagetora lähti jo nuorena Futago-solaan palvelemaan Ōun armeijaa. Kun ihmiset alkoivat hyökätä solaan, Ken syytti Kagetoraa ihmisten puremisesta. Kagetora suuttui tästä, sillä ei ollut tehnyt niin. Hän suuttui myös hallinnolle ja muodosti pienen kapinallisryhmän, jonka tavoitteena oli kaataa se.

Kagetora esiintyy ensimmäisen kerran pelastaessaan Weedin, kun Ken aikoi käydä hänen kimppuunsa. Kun kaiken aiheuttajaksi selvisikin hirviö, Kagetora sopi välinsä Kenin kanssa. Taistelussa hirviötä vastaan Kagetora sai arpia kuonoonsa. Hän, Ken ja Weed putosivat hirviön kanssa rotkoon ja jokeen, mutta selvisivät elossa.

Tämän jälkeen Kagetora kulki Weedin johtamassa joukossa, joka etsi sotureita taisteluun Hōgenia vastaan. Kagetora ja Ken kävivät hakemassa kotiseudultaan vahvistuksia. Heidän joukkoonsa liittyivät Kagetoran veljet, Nobutora ja Harutora, sekä Kenin veli George.

Hōgenin kuoltua, Kagetora jäi Ōuun. Hän oli yksi koirista, jotka Sasuke haki taisteluun Shōgunia vastaan, mutta taistelu päättyi pian heidän tultua paikalle. Kagetora osallistui myös Ginin johdolla taisteluun Venäjän sotakoiria vastaan.

Kun Ōun joukot siirtyivät Pohjois-Alpeille, jossa eli vaarallisia hybridikarhuja, Kagetora auttoi erästä orpoa karhunpentua. Suurin hybrideistä yritti syödä pennun, mutta Kagetora puri jättiläiskarhua kuonoon ja antoi pennulle tilaisuuden paeta.

Kagetora selvisi taistelusta hybridejä vastaan ja palasi muiden kanssa takaisin Ōuun.

Anime

Animesovituksessa Kagetora ja Ken ovat alusta lähtien hyviä ystäviä keskenään. Kagetora ei myöskään ole kapinallinen eikä johda omaa ryhmää.

Lopputaistelussa Ken ja Kagetora taistelivat yhdesssä Battoa vastaan ja voittivat.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Kagetora ja muut Ōun soturit joutuvat tulivuorenpurkauksen yllättämiksi. Hän selviää hengissä ja on yksi Ōun sotureista, jotka Jinemon Kurohabaki lukitsee kaivokseen. Myöhemmin koirat vapautetaan ja he osallistuvat viimeiseen taisteluun Masamune Kurohabakin joukkoja vastaan.

Ginga: The Last Wars

Kagetora lähtee Kenin, Georgen, Merin, Hiron, Tesshinin, Jeromen, Kyōshirōn ja Izōn kanssa Weedin johdolla selvittämään veren hajua. He löytävät Denshichin ruumiin ja joutuvat Akakabuton jälkeläisten hyökkäyksen kohteeksi. Weed haavoittuu vakavasti ja hänet kannetaan turvaan Kagetoran ja muiden jäädessä taistelemaan. Karhut jähmettyvät kuullessaan Ginin ulvonnan, jolloin Kagetora ja muut perääntyvät ja kokoontuvat Ginin ja muiden luo kalliolle.

Pian tämän jälkeen karhut valmistautuvat hyökkäämään koirien kimppuun. Gin päättää toimia elävänä syöttinä ja hyökkää Monsoonia kohti Zetsu Tenrō Battōgalla, mutta karhu estää hyökkäyksen ja heittää Ginin maahan. Ōun soturit hyökkäävät raivoissaan Monsoonin kimppuun välittämättä Ginin määräyksistä ja valtava karhu raatelee osan koirajoukosta hetkessä. Kagetora haavoittuu, mutta ei vakavasti.

Myöhemmin, Monsoon palaa takaisin kalliolle, ja väittää päihittäneensä syöttinä toimineen Ginin. Monsoon alaisineen hyökkäävät suoraan koirien kimppuun. Pian Kagetora ei kykene taistelemaan ja muiden soturien tapaan pystyy vain makaamaan haavoittuneena maassa Monsoonin ottaessa Ōun paratiisin hallintaansa.

Kagetora selviää hengissä, mutta hänet kannetaan kivenlohkareista tehtyyn vankilaan monen muun Ōun soturin kanssa. Karhut eivät tapa koiria heti, vaan pitävät heitä leikkikaluinaan ja ruokavarastonaan.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Ginga Densetsu Noah

Kagetora asuu muiden Ōun sotureiden kanssa Ōussa Monsoonin kukistuttua. Kun Kyōshirō ja Sasuke lähtevät etsimään kadonnutta Orionia, se innostaa myös Kagetoran lähtemään yhdessä Georgen ja Rocketin kanssa.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Sitaatteja

Kagetoran sitaattisivu

Kuvia

Kagetoran kuvagalleria