Fuji (GNG)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Fuji
Fuji-väri.jpgFuji002.png
Nimi
Japaniksi 富士
Ääntäminen fudzi
Merkitys (ei suoranaista merkitystä)
Kanjit: vauraus, samurai
Muuta
Kotipaikka Higashinarusen kylä,
Akitan prefektuuri
Ääninäyttelijä Yukiko Nashiwa
Ulkonäkö
Rotu akita
Sukupuoli narttu
Turkinväri punaruskea-valkoinen
Silmät ruskeat
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 1, jakso 1
Liittouma Daisuken perhe, Riki, Gin, pennut

Fuji oli Daisuken perheen omistama karhukoira, yksi Rikin puolisoista, sekä Ginin ja hänen kahden sisaruksensa emo.

Ginga: Nagareboshi Gin

Manga

Fuji nähdään ensimmäisen kerran, kun tämä on juuri synnyttänyt kolme pentua. Daisuke riemuitsee tiikeriraidallisesta pennusta ja hyökkää Fujin kimppuun paijaamaan tätä. Daisuke kehuu tuoretta emoa raidallisesta pennusta: Fujilla on melkeinpä kaikki hyvät karhukoiran ominaisuudet, sillä on lyhyet ja paksut jalat, sekä kolmiomaiset ja lyhyet korvat. Daisuke nappaa sitten pennun emoltaan ja keksii tälle nimen: Gin.

Myöhemmin Daisuke juoksee kertomaan Fujille ja Ginille, että Riki on mahdollisesti kuollut Akakabuto-karhun hyökkäyksessä.

Fuji lähtee etsintäpartion mukaan etsimään kadonneita Gohēta ja Rikiä. Partio löytää Gohēn, Daisuken ja pienen Ginin rotkon luota, jonne Riki on juuri pudonnut. Fuji juoksee pentunsa luokse ja kävelee sen vierellä takaisin kotiin. Kun Fujin pennut olivat kuukauden ikäisiä, Gohē saapui hakemaan koiranpentua koulutettavaksi. Hän piti kahta muuta kelvottomina ja otti Ginin väkisin mukaansa. Myöhemmin Fuji alkoi haukkua huomatessaan karanneen Ginin ikkunan takana, mutta ukko haki sen pois.

Kolmen kuukauden kuluttua Gin kävi nopeasti käymässä vanhassa kodissaan ja hänen raju leikkinsä oli sisaruksille liikaa, jolloin ne juoksivat vinkuen emonsa luo. Myöhemmin Fuji alkoi jälleen haukkua, kun jokin lähestyy taloa: Se paljastui kuolettavasti haavoittuneeksi Shigeksi.

Myöhemmin Daisuke tuli Fujin ja tämän pentujen luokse makoilemaan odottaakseen karanneen Ginin paluuta, mutta hän nukahti. Gin saapui ja herättämättä Daisukea hän selitti emolleen, että hänen oli mentävä. Gin pyysi emoaan huolehtimaan Daisukesta ja tämän vanhemmista, ja juoksi sitten pois ulvoen surusta.

Anime

Animessa Ginin lähtokohtaus on paljon pidempi. Fuji sanoo siinä Ginille, että hänen silmissään on samanlainen katse, kuin hänen isänsäkin silmissä oli. Fuji pyytää myös poikaansa huolehtimaan itsestään.

Tämän jälkeen Fuji näkyy vielä, kun Daisuke on tuomassa hänelle vettä. Ulkoa kuuluu lujaa jyminää, kun Ginin lauma juoksee vuorilla. Fuji arvaa siitä, että Gin on lähettyvillä.

Kuvia

Fujin kuvagalleria