Kenshin

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 28. syyskuuta 2020 kello 15.50 – tehnyt Yukimura (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kenshin
Kenshinväri2.jpgKenshin1.jpg
Nimi
Japaniksi 謙信
Ääntäminen kenshin
Merkitys nöyrä totuus
Muuta
Kotipaikka Niigatan prefektuuri
Ulkonäkö
Sukupuoli uros
Turkinväri keltaruskea-valkoinen, tummanruskea kuono
Silmät mustat
Muut tuntomerkit mustat silkkiset korvat, pilkkuja silmien alla ja rintakehässä
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 6
Ikä 11 vuotta
Liittouma Nokizaru, Weed, ent. Masamune
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 3
Ikä 12 vuotta
Liittouma Nokizaru, Ōun soturit, Hiromitsu, Fuyuki
Kuolinsyy Monsoon tappoi (osa 7)

Kenshin oli Nokizaru-ninjaklaanin johtaja ja Masamune Kurohabakin tärkeä liittolainen, tosin vain klaaninsa selviytymisen vuoksi.

Hänellä oli vahva kunnian tunto ja hän oli pohjimmiltaan oikeudenmukainen. Hän ei pitänyt koirista, jotka yrittivät hallita muita pelkällä voimalla ja määrällä. Hän oli myös taitava taistelija ja hän jopa oppi Kurohabaki-klaanin erikoishyökkäyksen, Ningatōn, tarkkailemalla Masamunen liikkeitä.

Hänellä on kaksi poikaa, Nobushi ja Shikoro.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Kun Masamune Kurohabaki saapuu Niigataan tehdäkseen Nokizarusta liittolaisensa, wakagashira alkaa heti mielistellä tätä ja tahtoo liittyä Kurohabakin puolelle. Kenshin kuitenkin kieltäytyy ja käskee Masamunea poistumaan, sillä ymmärtää heti, että Masamune ei kunnioita heitä.

Masamune kuiskaa wakagashiralle, että hän voi osoittaa uskollisuutensa viemällä Kenshinin pään. Masamune kutsuu koko joukkonsa piirittämään Nokizarun, jolloin pelokas wakagashira kääntyy Kenshiniä vastaan ja sanoo palvelevansa Masamunea. Silloin Masamune tarttuu wakagashiraan ja käskee alaisensa tappamaan tämän, sanoen hänen olevan hyödytön sekä hänelle että Kenshinille. Masamune on aikeissa poistua toistaiseksi, sanoen että hän ei tullut tuhoamaan Kenshiniä. Kenshin kysyy tältä, miksi hän haluaa hallita koko maata. Kenshin sanoo tälle, että maata ei voi hallita tappaen ja tehden muita rikoksia. Masamune vastaa, että maata voi kehittää vasta kun sitä hallitsee, ja että jonkun täytyy ottaa ohjat kaaoksen keskellä.

Kenshinin ja Masamunen joukot yhdistyivät armeijaksi, joka valloittaa Tesshinin hallitseman Tochigin alueen.

Myöhemmin Kenshin saa käskyn hankkia Tenkan laumoineeen Masamunen puolelle, mutta epäonnistuu tehtävässään. Hän häviää Gennaille, joka lävistää hänet puunoksaan. Kenshin lähtee kuumille lähteille parantamaan haavojaan, ja Matheus ottaa hetkeksi hänen paikkansa Masamunen kakkosmiehenä. Parannuttuaan Kenshin palaa johtajansa luo. Masamunen lauma siirtyy Shikokuun tappaakseen Yamabikon. Kenshin lähetetään etsimään vihollislaumaa ja hän saa kuulla, että Yamabikon joukot taistelivat Kamakirin poikia vastaan, ja ovat jo poistuneet saarelta.

Viimeisessä taistelussa Kenshin päättää avustaa Weediä. Masamune saa tietää tästä ja yrittää tappaa Kenshinin haavoittamalla tätä pahasti kurkkuun. Kenshinin luullaan kuolleen, mutta myöhemmin selviää, että hän on yhä hengissä.

Ginga: The Last Wars

Kenshin saa alaiseltaan tiedon, että Ōu on kaatunut Monsoon-karhun hyökkäyksessä.

Kenshinin lauma kokoontuu nopeasti Sanadan ninjakoirien reviirille, Naganoon. He päättävät toimia yhdessä auttaakseen Ōuun koiria. Tehtävä on hengenvaarallinen eikä Kenshin tahdo pakottaa ketään, vaan antaa niiden alaistensa poistua, joilla on läheisiä huolehdittavanaan – muun muassa uroon, jonka puoliso on hyvin sairas.

Kenshihin ja Unsain yllätykseksi, myös Tenka saapuu paikalle auttamaan, mukanaan 200 kotikoiraa. Orionin ja Yamabikon joukkojen saavuttua yhdistynyt koira-armeija lähtee kohti Ōua.

Kun joukot pysähtyvät Kunimi-solassa, Unsai määrää neljä tiedusteluryhmää Futago-solan kaikkiin pääilmansuuntiin. Kenshin johtaa pohjoiseen suuntaavaa ensimmäistä ryhmää ja määrää mukaansa Fuyukin ja Hiromitsun.

Myöhemmin Kenshinin, Fuyukin ja Hiromitsun taistellessa Monsoonia vastaan, Monsoon saa haavoitettua Fuyukia. Hiromitsu yrittää auttaa Fuyyukia, mutta Monsoon iskee molemmat kuoliaaksi vasemmalla etutassullaan. Kenshin järkyttyy alaistensa kuolemasta ja karhu onnistuu lyömään häntäkin. Kenshinin leuka murtuu ja hän saa syvät haavat rintakehäänsä, kurkkuunsa ja kasvoihinsa. Hän ei kykene puhumaan ja menehtyy nopeasti haavoihinsa.

Muuta

Kenshin on nimetty Kenshin Uesugin, japanilaisen lääninherran ja Nokizaru-ninjojen alkuperäisen johtajan, mukaan.

Kuvia

Kenshinin kuvagalleria