Nobuo (GNG)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 14. lokakuuta 2023 kello 10.06 – tehnyt Hakurou (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Nobuo
Shingng.jpg
Nimi
Japaniksi 信男
Ääntäminen nobuo
Merkitys (ei suoranaista merkitystä)
Kanjit: totuus, mies
Muuta
Kotipaikka Uwajiman kaupunki, Ehimen prefektuuri
Ääninäyttelijä Hiroko Emori
Ulkonäkö
Sukupuoli mies
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 9, jakso 15
Liittouma setä, Benizakura

Nobuo (Ginga: Nagareboshi Gin -animessa Shin (jap. 辰)) on nuori shikokulainen poika, joka löysi oikealta omistajaltaan karanneen Benizakuran ja ryhtyi tämän omistajaksi. Hän ottelutti koiraa härkiä vastaan ja kutsui häntä nimellä Don (jap. ドン).

Manga

Nobuo on orpo, mutta uskoi pärjäävänsä hyvin Benizakuran kanssa ja kieltäytyi setänsä avusta. Kun poika ja Benizakura löysivät Crossin rannalta, Nobuo pelasti hänet. Hän myös luuli Giniä ja Smithiä Benizakuran ystäviksi ja tarjoaa heille ruokaa, mutta koirat ehtivätkin jo lähteä. Lopulta hänen setänsä suuttui pojan uppiniskaisuuteen ja löi häntä, jolloin hän yritti usuttaa Benizakuran setänsä kimppuun. Benizakura kuitenkin heitti hänet päin seinää, ymmärtäen että hänen takiaan pojasta oli tullut epäitsenäinen. Sitten Benizakura karkasi ja liittyi Ōun sotureihin.

Anime

Nobuo nähdään ensimmäistä kertaa, kun Gin ja Wilson näkevät Benizakuran taistelevan härkää vastaan. Kun Benizakura karkaa, kohtaus on animessa erilainen: Benizakura ei heitä Nobuota seinään, vaan jättää pojan itkemään hänen peräänsä, mikä muistuttaa Giniä Daisukesta. Pojan setä ei esiinny animessa eikä animessa mainita mitään Nobuon orpoudesta.

Kuvia

Nobuon kuvagalleria