Daisuke Fujiwara

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
(Ohjattu sivulta Daisuke)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Daisuke Fujiwara
Daisukef6julk.jpgGDWdaisukeautossa.jpg
Nimi
Japaniksi ·
Ääntäminen fudziwara dais'ke
Muuta
Kotipaikka Higashinarusen kylä,
Akitan prefektuuri
Ääninäyttelijä Chika Sakamoto
Ulkonäkö
Sukupuoli mies
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Riki
Ikä 3 vuotta
Liittouma Riki
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 1, jakso 1
Ikä 11–13 vuotta
Liittouma Gohē Takeda, Gin, Fuji, Riki, Hidetoshi, isä, äiti, Shinji
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 25–26 vuotta
Liittouma Hidetoshi, Kazuko, Ōun soturit, isä, äiti
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 26 vuotta
Liittouma Hidetoshi, Ōun soturit, isä, äiti
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 27 vuotta
Liittouma Hidetoshi, Ōun soturit, isä, äiti
Ginga Densetsu Noah
Liittouma Hidetoshi
Ginga Densetsu: Requiem
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Gin

Daisuke Fujiwara oli Ginin omistaja ja paras ystävä. Hän asuu vanhempiensa kanssa Ōussa, missä he pyörittävät Fujiwara-nimistä motellia ja hiihtokeskusta.

Ginga Densetsu Riki

Daisuke oli 3-vuotias rasavilli. Kerran leikkiautollaan leikkiessään, hän jäi rekan töytäisemäksi. Rekkakuski luuli tappaneensa Daisuken ja pakeni paikalta. Riki näki tämän ja juoksi auttamaan, muttei voinut auttaa tätä itse, vaan koitti ulvomalla saada jonkun tulemaan apuun. Paikalle saapuivatkin pahaksi onneksi Rikiä aiemmin kiusanneet villikoirat, jotka kävivät Daisuken kimppuun.

Rikin karhukoiranvaistot heräsivät, ja tämä koitti parhaansa mukaan puolustaa Daisukea villikoirilta. Pieneksi pennuksi Riki pärjäsi yllättävän hyvin neljää aikuista koiraa vastaan – hän onnistui jopa murtamaan Mamushi Heiji -nimisen koiran kylkiluun. Tällä välin Daisuken oli onnistunut paeta ja hakea paikalle Gohē Takeda koiransa Shiron kanssa. Kulkukoirat eivät uskaltaneet uhmata kuuluisaa Shiroa, ja huomatessaan Rikin olevan tämän poika, ne jättivät myös sen rauhaan.

Tämän tapauksen johdosta Rikin ja Daisuken välille kehittyi vahva ystävyys.

Ginga: Nagareboshi Gin

Ginin syntymä ja koulutus

Heti Ginin synnyttyä, Daisuke kiinnitti välittömästi huomionsa sen tiikeriraitaiseen turkkiin. Hän tiesi hyvin, että tiikeriraitaiset akitat olivat hyvin harvinaisia ja haluttuja karhukoiria, joten hän näki Ginin heti ainutlaatuisena pentuna. Daisuke nimesi Ginin tämän hopeanharmaan turkin mukaan.

Daisuke olisi halunnut heti näyttää Ginin tämän isälle, Rikille, muttei voinut tehdä sitä ennen kuin Gohē ja Riki palaisivat takaisin metsästämästä Akakabutoa. Gohēn mukana ollut mies tuotiin haavoittuneena kylään, ja hän kertoi Akakabuton hyökänneen heidän kimppuunsa. Etsintöjä ei voitu aloittaa huonon sään takia vasta kuin viikon kuluttua. Etsijät uskoivat Gohēn jo kuolleen. Daisuke kuitenkin kieltäytyi uskomasta moista, ja lähti moottorikelkallaan pikkuinen Gin mukanaan etsimään heitä. He löysivät Rikin taistelemassa Akakabutoa vastaan. Rikiä auttaakseen Daisuke ajoi moottorikelkallaan päin Akakabutoa, jonka seurauksena hän ja Gin putosivat maahan ja erkanivat toisistaan. Juuri kun Akakabuto oli iskemässä Daisukea käpälällään, Gohē veti hänet turvaan pienehköön kalliohalkeamaan. Halkeamasta Daisuke seurasi jännittyneenä Rikin ja Akakabuton hurjaa kamppailua. Viimeisillä voimillaan Riki onnistui heittämään Ginin Daisuken syliin turvaan, mutta sinkoutui itse Akakabuton lyönnin voimasta rotkoon. Daisuke oli surullinen hyvän ystävänsä menetyksestä.

Ginin ainutlaatuisuudesta huolimatta Daisuke olisi halunnut kohdella tätä kuin tavallista pentua, sekä antaa tälle normaalin lapsuuden. Gohē kuitenkin alkoi vastoin Daisuken tahtoa kouluttamaan Giniä jo kuukauden vanhana, mikä sai Daisuken raivostumaan. Huomattuaan, etteivät kapinointi ja karjuminen muuttaneet Gohēn mielipidettä, Daisuke päätti seurata Ginin koulutusta sivusta sekä varmistaa samalla ettei Gohē kohtelisi Giniä liian kovakouraisesti.

Rotkoon putoaminen

Ollessaan Gohēn, Ginin, Hidetoshin, Johnin, isänsä ja muiden metsästäjien kanssa vuorilla, Daisuke liukastui ja putosi syvään rotkoon. Ihmiset olivat epätoivoisia ja luulivat jo pojan olevan mennyttä, kunnes Gohē käski Ginin mennä alas pelastamaan hänet. Gin ei epäröinyt vaan meni köyden kanssa rotkoon. Koira meinasi liukastua itsekin, mutta lopulta se löysi pojan tajuttomana. Gin keksi kiertää köyden Daisuken vartalon ympärille, ja niin molemmat nostettiin ylös rotkosta. Tämä tapaus teki Daisukesta ja Ginistä entistä läheisemmät ystävät.

Daisuken ja Ginin ensimmäinen taistelu

Gohēn kunnon heikennettyä ja hänen jouduttuaan sairaalaan, Daisuke päätti jatkaa Ginin treenaamista hänen puolestaan. Samalla Daisuke kasvatti omaa kuntoaan urheilemalla. Hän halusi kasvattaa lihaskuntoaan kyetäkseen ampumaan tohtori Hidetoshin metsästysjousella. Opittuaan metsästysjousen käytön kunnolla, Daisuke lainasi Hidetoshin jousen ilman lupaa, ja lähti yhdessä Ginin kanssa vuorille metsästämään Akakabutoa. Daisuke ja Gin eivät kuitenkaan löytäneet Akakabutoa, vaan luolan, josta heidän kimppuunsa hyökkäsi raivostunut naaraskarhu, Akakabuton kumppani, joka puolusti pentujaan. Tässä taistelussa Gin sai kolme arpeaan. Yhteisvoimin Daisuke ja Gin onnistuvat lopulta tappamaan karhun.

Aamun valjettua Daisuke ja Gin löysivät luolasta myös kaksi karhunpentua. Vaikka Daisuke huomasikin pentujen punaisesta selkäkarvoituksesta, että nämä olivat Akakabuton pentuja, hän ei silti hennonnut tappaa niitä. Hän pohti, että he olivat nyt tehneet Ginin kanssa karhunpennuille saman, kuin minkä Akakabuto teki Ginin isälle, Rikille - tappaneet niiden äidin. Huomatessaan, että John lähestyi, Daisuke yritti hätistää karhunpennut pakoon, mutta pennut eivät suostuneet lähtemään, joten John tappoi molemmat pennut Ginin estelyistä huolimatta.

Myöhemmin Daisuke jäi kiinni siitä, että oli lainannut Hidetoshin jousta ilman lupaa ja käynyt vuorilla metsästämässä, jonka seurauksena Hidetoshi läimäytti häntä poskelle ja eväsi pojalta oikeuden käydä ampumassa hänen jousellaan. Vihaisena Daisuke vannoi kostoa ja marssi tiehensä. Tämän jälkeen hän sai asekaupasta hankittua oman metsästysjousen vaihtamalla siihen moottorikelkkansa ja todistamalla asekaupan myyjälle, että osaa käyttää jousta.

Ginin liityttyä villikoiriin

Daisuken ja Ginin tiet erkanivat, kun Gin päätti liittyä villikoirien laumaan, jotka keräsivät koiria taistelemaan Akakabutoa vastaan. Animessa ei kerrota, mitä Daisuke oikeastaan teki Ginin lähdettyä, mutta mangassa näytetään, kun Daisuke lähti yksin metsästämään karhuja. Hän joutuu kuitenkin erään karhun yllättämäksi ja Daisuke olisi varmasti saanut surmansa, ellei John olisi tullut hätiin. Karhu saatiin kuitenkin hätistettyä tiehensä vasta Rikin saavuttua paikalle.

Suuri taistelu

Suuren taistelun aikana, Daisuke oli Gohēn ja muiden metsästäjien mukana vuorilla. Smith johdatti heidät sinne, missä villikoirat parhaillaan taistelivat Akakabutoa vastaan. Daisuke ehti juuri näkemään kun Gin katkaisi Akakabuton kaulan Zetsu Tenrō Battōgalla. Akakabuton kuoltua Daisuke yritti lähestyä Giniä, mutta muut koirat estivät sen muristen uhkaavasti, jolloin Daisuke perääntyi. Hän kuitenkin sanoi Ginille, että he kaksi olivat tosi ystäviä, ja halutessaan Gin voisi tulla käymään hänen luonaan milloin vain haluaisi.

Gohēn kuolema ja Ginin vierailu

Kun Gohē oli kuolemaisillaan vanhuuteen, Gin palasi Daisuken luo. Gin hyvästeli Gohēn, ja palasi takaisin villikoiralaumansa luo. Daisuke oli iloinen, että hänen vanha ystävänsä kävi, sekä oli ylpeä tästä.

Ginga Densetsu Weed

Manga

Weed ja hirviö

Daisuke on kasvanut nuoreksi aikuiseksi ja elää yhä Akitassa. Hänellä on tyttöystävä nimeltä Kazuko.

Kun Ihmiset luulevat Ōun koiria vaarallisiksi ja alkavat ampua niitä, Daisuke vastustaa hanketta. Daisuke ajaa vuorille, ja näkee Weedin, Ginin pojan. Daisuke juoksi Weedin perään, mutta ajautui suoraan hirviön eteen. Weed pelasti Daisuken ja vastapalvelukseksi tästä Daisuke vei Weedin kotiinsa ja paransi tämän ampumahaavat. Daisuken täytyi kuitenkin päästää Weed takaisin luontoon, muttei hän kuitenkaan unohtaisi tätä. Daisuke päätti lähteä auttamaan Weediä taistelussa hirviötä vastaan, joten hän otti mukaansa sekä metsästysjousensa että Hidetoshin. He ajoivat vuorille ja löysivät sekä villikoirat että hirviön. Daisuke yritti ampua hirviötä jousellaan, mutta se käytti Kagetoraa kilpenä. Hirviö kuitenkin tippuu muutaman villikoiran kanssa jyrkänteeltä alas. Daisuke etsii helikopterin kyydistä koiria, ja helpottuu nähdessään näiden kaikkien olevan kunnossa.

Hōgen ja Genba

Eräänä päivänä Daisuke tapasi miehen nimeltä Shōji Sudō, ja tämä kertoi Hōgenista ja Genbasta, koirista jotka uhkasivat Ōun vuoria. Daisuke huomasi Weedin olevan jälleen pulassa. Kyläläiset järjestivät kokouksen ja he päättivät räjäyttää Vuorilinnan. Daisuke ei kuitenkaan ollut suostunut tähän, joten hän jäi kotiin. Myöhemmin kun villikoirat olivat taistelemassa Hōgenia vastaan. Daisuke löysi Jeromen ovensa takaa. Daisuke päästää Jeromen sisään ja parantaa tämän haavat. Pian hän kuulee, kun Weed joukkoineen ulvoo voitettuaan Hōgenin.

Venäjän sotakoirat

Daisuke matkaa Hokkaidōon pian sen jälkeen kun näkee Weedin kokoaman koiralauman. Siellä hän ottaa suojiinsa muun muassa Musashin ja Tābōn parantaakseen ne. Hän myös pelastaa Ginin hengen.

Loppu

Sarjan loppupuolella Gin käy Daisuken luona vierailulla matkustajakoti Fujiwarassa.

Viimeisessä osassa Daisuke puolestaan saapuu Ginin ja muiden Ōun koirien luokse katsomaan Weedin ja Koyukin pentuja. Hän päättää käydä tapaamassa niitä usein, jotta näkisi niiden varttumisen. Yhtenä iltana Daisuke oli leikkinyt pentujen kanssa ja nukahtanut. Hän herää yöllä kesken uniensa ja huomaa yhden Weedin ja Koyukin pennuista puuttuvan. Tämä pentu katselee yksin tähtitaivaalle ja Daisuke sanoo tälle, ettei tuo ole kovin pentumaista. Pentu on punaturkkinen ja pentueen ärhäkkäin. Daisuke keksii pennulle nimen: Orion. Muut pennut hän nimeää Siriukseksi, Rigeliksi ja Bellaksi.

Anime

Toisin kuin Ginga Densetsu Weed -animen suomenkielisen version takakansiteksti antaa ymmärtää, Daisuke ei esiinny animessa - kyseinen teksti on kirjoitettu mangan tapahtumien pohjalta.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Daisuke on tarinan alussa kalastamassa Hidetoshin kanssa ja tapaamassa Giniä, Weediä ja pentuja.

Kun tulivuorenpurkaus iskee Ōuun, yksi kolmasosa Daisuken kotikylästä tuhoutuu (mukaan lukien Daisuken perheen koti), mutta hän vanhempineen saa suojapaikan toisesta kylästä, jossa he viettävät talven sillä kunnostus aloitetaan vasta keväällä. Daisuke ei, ihme kyllä, ole kovin huolissaan Ginistä ja muista, sillä uskoo vakaasti näiden selviytyneen.

Daisuke ja Hidetoshi käyvät sarjan aikana useaan otteeseen Jinemon Kurohabakin luona. Lopuksi he käyvät tapaamassa Ōun sotureita.

Ginga: The Last Wars

Daisuke nähdään ensimmäisen kerran, kun hän ja Hidetoshi ovat helikopterissa kuvatakseen koiria. He näkevät Ōun soturit kalliolla ja Hidetoshi pyytää lentäjää laskeutumaan niiden lähelle Daisuken nähtyä kuolleen Lydian. Monsoon alaisineen ovat piiloutunut läheiseen metsään juuri hetkeä aikaisemmin, joten miehet eivät näe karhuja. Daisuke kutsuu Giniä ja koirat juoksevat tervehtimään miehiä. Hän halaa Giniä päästyään tämän luokse, mutta huomaa samalla haavoittuneen Weedin maassa. Hän ja Hidetoshi päättävät ottaa haavoittuneet Weedin ja Georgen mukaansa, jotta Hidetoshi voisi parantaa ne, ja he lähtevät pois helikopterilla. Koirat viedään hoitoon ja ihmiset miettivät, mikä on aiheuttanut haavat.

Myöhemmin eräs poika löytää isänsä kanssa Hiron ruumiin ja haavoittuneen Ginin joesta. Ihmiset tunnistavat Ginin Daisuken entiseksi koiraksi ja poika hakee Daisuken paikalle. Daisuke itkee nähdessään Ginin, mutta huomaa sitten koiran olevan vielä hengissä. Gin viedään Hidetoshin luo toipumaan.

Bobia pakenevat Cross, Sunny ja Maru saapuvat Fujiwarojen talolle ja piiloutuvat sen alle. Koirat näyttäytyvät Daisukelle ja tämän vanhemmille, ja Daisuke tunnistaa heidät Ginin ystäviksi. Koirille annetaan koiranruokaa Bobin tarkkaillessa kauempaa. Myöhemmin Daisuke kaivaa Hirolle haudan ja laskee sille kukkakimpun. Hän ajaa sitten Hidetoshin luo ja näkee Ginin hereillä ja paremmassa kunnossa.

Daisuke palaa kotiin ja löytää yöllä pihalta Bobin juttelemassa Crossin, Sunnyn ja Marun kanssa. Daisuke tarjoaa heti koiralle ruokaa ja yrittää silittää tätä, mutta Bob ei pidä tästä, ja Daisuke palaa sisälle.

Myöhemmin Daisuke ruokkii myös Shirozarun, Muun ja Raran ja alkaa jo ihmetellä vierailevien koirien määrää.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Ginga Densetsu Noah

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Ginga Densetsu: Requiem

Daisuke on pesemässä autoaan, kun Gin yllättäen tulee hänen luokseen. Gin oli päättänyt turvautua Daisukeen, koska ei voinut hyvin paahtavassa helteessä. Daisuke on onnellinen saadessaan Ginin takaisin. Hän halaa Giniä, ottaa sen mukaan kylpyyn ja laittaa sille kaulapannan. Nukkuessaan Daisuken sängyn vieressä, Gin näkee unta Suuresta taistelusta. Unessa Akatora hyökkää Akakabuton kimppuun puhkaistakseen sen ainoan näkevän silmän, ja Akakabuto raatelee sen vasemman etujalan irti. Gin uikuttaa unissaan, mikä herättää Daisuken.

Wiki2.png Tämä artikkeli tai sen osio loppuu kesken ja tarvitsee laajennusta.


Sitaatteja

Daisuke Fujiwaran sitaattisivu

Kuvia

Daisuke Fujiwaran kuvagalleria