Nero

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 16. syyskuuta 2022 kello 09.07 – tehnyt Hakurou (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Nero
Neroväri.jpgNeroGDWmanga1.jpg
Nimi
Japaniksi ネロ
Ääntäminen nero
Merkitys musta (italiasta)
Muuta
Kotipaikka Pohjois-Alpit, syntynyt Sagan prefektuurissa
Ääninäyttelijä Ryo Naitō
Ulkonäkö
Rotu siperianhusky
Sukupuoli uros
Turkinväri siniharmaa-valkoinen (manga), musta-valkoinen (anime)
Silmät vasen tummansininen, oikea vaaleansininen (anime)
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 1, jakso 1
Liittouma Hōgen, ent. Sasuke, GB
Kuolinsyy Hōgenin joukot tappoivat (manga, osa 4),
Hōgen tappoi (anime, jakso 6)

Nero oli Hōgenin alamainen ja pienen lauman johtaja. Hän oli ankara ja raukkamainen orjuuttaja. Hän näennäisesti hallitsi Pohjois-Alppeja, mutta todellisuudessa valta oli Hōgenilla.

Ginga Densetsu Weed

Kerran Hōgenin tultua tarkastuskierrokselle, Neron käskyläinen GB oli juuri ollut aikeissa ehdottaa kahta löytämäänsä pikkupentua lauman jäseniksi. Hōgen luuli, että pennut olivat Neron ja että tämä piilotteli jossakin narttua, ja käski sen tappaa ne todistaakseen, ettei ollut niiden isä. Nero tappoi pennut epäröimättä, pelastaakseen oman henkensä.

Nero esiintyy mangassa ensimmäisen kerran määrätessään GB:n ja Sasuken hankkimaan itselleen ruokaa - ja vaikka varastamaan ihmisiltä, jos saalista ei muuten saatu. He eivät kuitenkaan koskaan palanneet, sillä tapasivat Weedin.

Myöhemmin Gin, John ja Akame ovat Neron alueella ja kysyvät häneltä, onko hän nähnyt erästä narttukoiraa. Nero haluaisi kolmikosta alaisiaan ja käskee omansa näiden kimppuun kun nämä eivät suostu. Neron joukot kuitenkin häviävät taistelun helposti ja Nero raportoi häviöstään Hōgenille. Hän kertoo Hōgenille, että haluaisi katkoa Ginin, Akamen ja Johnin jalat ja virtsata niiden päälle. Tämän kuultuaan Hōgen kuitenkin käskee alamaisiaan tappamaan Neron kyseisellä tavalla.

Hōgen ei arvostanut Neron heikkoutta ja pelkuruutta, vaan tappoi Neron sanoen, että tämä mieluummin kuolisi, kuin eläisi häpeässä häviönsä takia. Hän sanoi olevansa myös kyllästynyt Neroon.

Kuvia

Neron kuvagalleria