Kosuke Ishigaki

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 26. heinäkuuta 2017 kello 14.56 – tehnyt Yukimura (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kosuke Ishigaki
Ssy-kosuke.jpg
Tiedot
Japaniksi 石垣 小助
Sarja Shiroi Senshi Yamato
Kotipaikka Tokio
Ensiesiintyminen osa 2
Liittouma Jumbo, Ryō, Yamato
Sukupuoli mies

Kosuke Ishigaki on Jumbon omistaja, sekä Yamaton omistajan Ryōn ystävä. Hän on koominen ja hieman hölmön oloinen poika. Hän näyttää ymmärtävän koiransa "puhetta".

Shiroi Senshi Yamato

Kosuke on kotoisin Tokiosta, mutta kesäloman alkaessa hän alkoi matkata kohti pohjoista tehdäkseen Jumbosta vielä vahvemman.

Hän lähti koiransa kanssa katsomaan taistelukoiraottelua ja tapasi matkalla Ryōn kavereita, jotka antoivat hänelle suklaata. Taistelupaikalla Big Hunter -niminen taistelukoira oli alkanut riehua ja hyökätä ihmisten kimppuun, jolloin Kosuke käski Jumbon taltuttamaan sen. Big Hunterin omistaja, Toshio Tachibana, alkoi hakata koiraansa, mistä Kosuke suuttui ja huusi vanhemmalle pojalle. Kosuke ystävystyy Ryōn kanssa.

Jumbo menettää myöhemmin korvansa, vasemman silmänsä ja takajalkansa yrittäessään puolustaa Ryōta Black Satanin laumaa vastaan. Kosuke tuli tästä kostonhimoiseksi ja tappoi osan laumasta suihkuttamalla niiden päälle palavaa propaanikaasua. Kosuke olisi ollut valmis lopettamaan Jumbon, ettei se olisi joutunut kärsimään, mutta Jumbo oli yhä taistelukuntoinen ja se sai silmälapun ja puujalan.

Kosuke päättää osallistua Jumbon kanssa taistelukoirakilpailuihin.