Weed

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tämä artikkeli käsittelee hahmoa. "Weed" voi viitata myös itse Ginga Densetsu Weed -sarjaan.
Weed
Weediväreissä.png
Aniweed.jpg
Nimi
Japaniksi ウィード
Ääntäminen viid
Merkitys rikkakasvi
Muuta
Kotipaikka Pohjois-Alpit
(jap. 北アルプス), myöhemmin Futago-sola,
Akitan prefektuuri
(jap. 秋田県・二子峠)
Ensiesiintyminen osa 1 (manga)
jakso 1 (anime)
Ääninäyttelijä Sachi Kokuryu
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen
(ainakin akitaa ja kishua)
Sukupuoli uros
Paino 32 kg (aikuisena)
Turkinväri hopeanharmaa brindle
Silmät siniset
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ikä 0,5 – 1,5 vuotta
Liittouma Sakura, Gin, GB, Smith, Jerome, Ōun soturit, Koyuki, Kotetsu, Joe, Yukimura, Kōshirō, Sirius, Rigel, Bellatrix ja Orion
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ikä 1,5 – 2 vuotta
Liittouma Koyuki, Sirius, Rigel, Bellatrix ja Orion

Weed on Ginga Densetsu Weedin päähenkilö. Hän on Ōun armeijan kolmas ja nykyinen ylipäällikkö.

Hän on legendaarisen Ginin ja tämän puolison Sakuran poika. Hänellä oli kaksi isoveljeä, Yukimura ja Joe, sekä kummisetä nimeltä GB. Hänellä on puolisonsa Koyukin kanssa neljä pentua: Sirius, Orion, Rigel ja Bellatrix.

Weedillä on vahva, mutta hieman naiivi oikeudentaju. Hän haluaa aina antaa vihollisilleen toisen tilaisuuden ja välttää tappamista.

Sisällysluettelo

Ginga Densetsu Weed

Lapsuus

Weed syntyy Pohjois-Alpeilla, mutta hänen emonsa, Sakura sairastuu melko pian tämän jälkeen. Sairastunut emo päättää antaa muut pentunsa, Yukimuran ja Joen, Saheijin hoiviin. Weed jää Sakuran luo, koska on vielä pentueen pienimpänä riippuvainen maidosta ja hyvin kiintynyt emonsa.

Sakurasta tulee pian liikkumiskyvytön ja Weedin täytyy pitää huolta sekä emostaan, että itsestään. Tämä johtaa Weedin nopeaan aikuistumiseen, sillä sen on osattava hankkia ruokaa jo hyvin nuorena siinä iässä, missä muut pennut vielä kerjäävät ruokansa emoltaan. Sakura-emo ei ole kertonut Weedille tämän olemassa olevista sisaruksista ja Weed luulee olevansa ainoa pentu, sillä toisia pentuja ei ole näkynyt pitkään aikaan. Weed muistaa sisaruksensa vasta myöhemmin tarinan edetessä, mutta aluksi sisaruksista ei tiedetä mitään.

Eräällä kerralla Weedin metsästäessä ruokaa sairaalle emolleen, se tulee törmänneeksi GB-nimiseen englanninsetteriin. Ennen kuolemaansa Sakura pyytää GB:tä viemään poikansa Ōuun tämän isän, Ginin, luokse (animessa tämä rooli on annettu Smithille). GB suostuu tehtävään, vaikkakin hieman vastahakoisesti, ja antaa Weedille nimen Sakuran kuoltua. GB muistelee, että hänen synnyinmaassaan, Englannissa, "weed" tarkoittaa rikkaruohoa. GB nimeää pennun Weediksi, sillä rikkaruohoja on kaikkialla, mikä kuvastaa sitä miten Weedillä olisi aina ystäviä. Nimi viittaa myös siihen miten Weed on pieni mutta hyvin sitkeä.

Matkalla Ōuun

Weed ja GB lähtevät kohti Ōua. Jo matkan alussa he kohtaavat sairaan Lennyn, joka on lähtenyt etsimään pentuaan, joka on suunnilleen saman ikäinen kuin Weed. Weed päättää auttaa sairasta koiraa ja he saavat kuulla, että tämän poika, Mel, toimii nykyään Bluen juoksupoikana. He löytävät Melin, mutta tämä hyökkää Bluen käskystä oman emonsa kimppuun. Tästä suuttuneena Weed hyökkää Bluen kimppuun, mutta ei pärjää aikuiselle koiralle. Pian Hook, joka kantaa yhä kaunaa Bluelle veljensä tappamisesta, saapuu paikalle apujoukkojen kanssa ja Blue päättää paeta. Lopuksi Blue kuitenkin osoittautuu kunnon koiraksi, sillä se pelastaa Weedin ja jää itse rekan yliajamaksi. Animen tarina poikkeaa mangasta jonkin verran. Lenny ei esiinny animessa ja Mel tavataan ensimmäisen kerran varastamassa ruokaa ihmisiltä. Mel hyökkää Bluen käskystä Weedin kimppuun. Weed puhuu kuitenkin järkeä Melille ja nuori uros ymmärtää tämän sanat ja hyökkää Bluen kimppuun. Tästä eteenpäin kohtaus jatkuu samalla tavalla kuin mangassa.

Hirviö

Ōuun saapuessaan Weed ja GB tapaavat Kenin ja Kagetoran, Ōun sotilaiden Benin ja Kurotoran pojat. Alku ei suju kovin hyvin ja Weed ottaa yhteen Kenin kanssa, mutta asiat saadaan selvitettyä ja heistä tulee ystäviä. Weed luulee myös tapaavansa isänsä, mutta tämä osoittautuukin aivan eri koiraksi, nimittäin Ginin kaksoisolento Tokimuneksi. Tokimune saa surmansa ja Weed erehtyy luulemaan isänsä kuolleen, mutta Smith kertoo, että Tokimune oli Akamen kouluttama Ginin sijainen ja että oikea Gin on elossa. Animessa Tokimune kuolee hirviön hampaisiin.

Tämän jälkeen Weed törmää hirviöön, mutta hirviö pakenee ja Weed päätyy Daisuken luo, joka hoitaa hänen haavansa. Weed palaa takaisin luontoon tovereidensa luo ja tapaa ammattitappajat: Jeromen, Heulerin, Robertin, Rockerin ja Northin. Koirat ryhtyvät taistelemaan hirviökoiraa vastaan ja ammattitappajat saavat yksi kerrallaan surmansa itsemurhahyökkäyksessään. Jerome käy hirviön kimppuun viimeisenä ja yrittää saada tämän sydämen valtimot poikki. Weed ei halua kenenkään ystävistään kuolevan ja hän tönäisee hirviön alas jyrkänteeltä, jolloin myös hän itse sekä Jerome, Ken ja Kagetora putoavat sen mukana. Veden virtausta apuna käyttäen Weed onnistuu tappamaan hirviön lävistämällä sen terävään puun oksaan. Weed ja Jerome ajautuvat virran mukana lampeen ja ovat vähällä hukkua, mutta muut Ōun soturit löytävät ja pelastavat heidät.

Jerome liittyy Ōun sotureihin ja pitää muiden kanssa Weediä johtajanaan, koska hän on Ginin poika ja ikään kuin paratiisin symboli.

Joukkojen keruu

Rocket

Weed viettää muutaman rauhaisan päivän Ōun vuorilla uusien ystäviensä kanssa, mutta saa pian kuulla Akamelta, että hänen isänsä oli etsimässä häntä, mutta on joutunut Hōgen-nimisen koiran vangiksi yhdessä Johnin kanssa. Weed haluaisi heti pelastaa isänsä karmealta kohtalolta, mutta hänen laumansa on liian pieni, jotta hän voisi haastaa pahamaineisen, paljon alamaisia koonneen Hōgenin. Niinpä hänen täytyy odottaa ja lähteä etsimään seuraajia. Hōgen saa tietää Weedistä ja lähettää tiedustelijoita tämän perään. Weedin perässä juoksevat ensimmäisenä borzoiveljekset Rocket, Jet ja Missile, joista Rocket päättää liittyä Weedin laumaan. Jet ja Missile palaavat takaisin Hōgenin luo ja saavat surmansa.

Kyōshirō Shirogane

Rocket auttaa Weediä paljastamalla tietoja Hōgenista. Hän kertoo, mitä reittiä heidän tulisi käyttää, jotta Hōgen ei löytäisi heitä. Weed on kiitollinen ja koirat suuntaavat kohti Shigaa, missä Kyōshirō Shiroganen reviiri sijaitsee. Ne aikovat pyytää Kyōshirōa liittymään laumaansa, sillä huhutaan, että Kyōshirō on vahva ja johtaa suurta noin yksivuotiaista koostuvaa huligaanilaumaa. Weed tapaa Kyōshirōn, mutta tämä on juuri taistelemassa Terun isän kanssa. Weed ei pidä Kyōshirōn tavasta toimia ja haastaa tämän kaksintaisteluun. Koirat alkavat otella, mutta heidät keskeytetään sillä Hōgen oli lähettänyt ammattitappajat Lecterin ja Thunderin tappamaan Weedin ja Kyōshirōn. Seuraa verinen taistelu, missä Weed katkaisee toisen ammattitappajan hampaat ja Kyōshirō puolestaan haavoittaa toista. Lopuksi näyttää kuitenkin siltä, että Kyōshirō ja Weed ovat häviämässä, mutta sitten esiin astuu Jerome ja antaa pahiksille kunnon selkäsaunan. Weed ei kuitenkaan anna Jeromen tappaa näitä, sillä hän ei aio iskeä hampaitaan pakenevaan. Kyōshirō vaikuttuu Weedin oikeudenmukaisuudesta ja liittyy tämän laumaan.

Tesshin ja Battōga

Kyōshirō kertoo Weedille Kōgassa asuvasta koirasta, Tesshinistä, josta piti tulla Ōun johtaja Ginin jälkeen. Hän kertoo, että kyseinen koira on todella vahva, ja että sillä on Ginin taistelutaidot, Akamen nopeus ja Johnin terävät hampaat. Hänen joukkoihinsa kuuluu Kōga-ninjakoiria. Weed lähtee laumoineen Kōgaan ja tapaakin siellä Kurojakin pojan Tesshinin, mutta tämä suhtautuu Weedin joukkoihin vihamielisesti, sillä uskoo Ōun joukkojen tappaneen hänen isänsä. Weed joukkoineen lähtee ilman Tesshiniä, mutta Tesshin liittyy myöhemmin Weedin joukkoihin ymmärtäessään totuuden. Hän opettaa Weediä hallitsemaan voimansa ja auttaa häntä oppimaan Zetsu Tenrō Battōgan.

Kamakiri, Jeromen karkoitus ja Murder S

Weedin lauma ottaa Wakayamassa yhteen Kamakirin, Hōgenin liittolaisen, lauman kanssa. Taistelu kuitenkin jää vaille ratkaisua, kun molemmat laumat joutuvat vetäytymään ihmisten aseiden tieltä.

Kun Weed on lähellä Hōgenin päämajaa ja aikeissa pelastaa vangitun isänsä, hänen joukkonsa löytävät ja vangitsevat kaksi vihollisen tiedustelijaa). Weed päästää heidät menemään, kun he lupaavat etteivät palaisi päämajaansa. Jerome kuitenkin tappaa tiedustelijat, mistä Weed suuttuu, sillä hän on kieltänyt tappamisen ja tahtoo, että elämää kunnioitetaan. Weed karkoittaa Jeromen, mutta rauhoituttuuaan ja mietittyään Jeromen tekoa tarkemmin, hän ymmärtää Jeromen näkökulman ja antaa tälle anteeksi.

Kun Weed kuulee Sniperin tappaneen isänsä, hän haastaa tämän kaksintaisteluun ja voittaa. Akamen lähettämä Mel saapuu paikalle ja pyytää Weedin joukkoja takaisin Ōuun. Hän myös kertoo Weedille ettei hänen isänsä ole oikeasti kuollut.

Paluu Ōuun ja viimeinen taistelu Hōgenia vastaan

Palattuaan Ōuun Weedin joukot auttavat Akamen joukkoja taistelussa Genban joukkoja vastaan. Tämän jälkeen, Weed muodostaa valiojoukon iskeäkseen Hōgenin kimppuun. Weed yrittää surmata Hōgenin Battōgallaan, mutta yritys epäonnistuu.

Tämän jälkeen Weed joukkoineen pysyttelee piilossa. He löytävät ja pelastavat Hōgenin hylätyn kenraalin, Tōbēn, joka liittyy heidän puolelleen. Myöhemmin Weed pelastaa Mukun Kamakirin joukoilta ja saa kuulla, että ihmiset aikovat räjäyttää Vuorilinnan. Weed päättää mennä varoittamaan Hōgenia, sillä suuri osa sen alaisista ovat viattomia. Weed kertoo varoituksensa Hōgenin kenraalille, Burugelle.

Gin saapuu alueelle keräämänsä armeijan kanssa ja puhuu Hōgenin kenraalit puolelleen. Weed ei kuitenkaan tiedä isänsä olinpaikkaa ja lähtee Jeromen ja Tesshinin kanssa vuorilinnalle, peläten, että tämä saattaisi räjähtää sen mukana. Kun Hōgen käy vuorilinnalla yhden räjähteitä asentavan hmisen kimppuun, Weed puolustaa ihmistä ja yrittää varoittaa Hōgenin joukkoja räjäytyksestä. Varoitusta ei kuitenkaan kuunnella ja Weed tovereineen yrittää pakoon räjähdyksen tieltä. Weed, Jerome ja Tesshin selviytyvät kaikki, mutta niin selviää myös Hōgen.

Weed lähtee seuraamaan pakenevaa Hōgenia, mutta löytääkin Sniperin, joka on hukkumaisillaan. Weed yrittää auttaa Sniperiä, uskoen siihen että hänestäkin voi tulla hyvä, mutta Sniper yrittääkin vetää Weedin kanssaan veden alle. Hiro ottaa Weedistä kiinni, ja kun Weed ymmärtää, ettei Sniper muutu, hän käskee hukuttaa sen.

Tämän jälkeen Weed tapaa viimein isänsä. Hän hyppää padolta alas iskeäkseen Battōgalla Hōgenia, mutta isku ei tapa tanskandoggia. Hōgen ottaa Melin panttivangiksi ja vaatii saada taistella Weediä vastaan. Weed hyväksyy haasteen ja vaatii, ettei kukaan puutu kaksintaisteluun.

Weed on heikommassa asemassa ja haavoittuu pahasti taistelun aikana, vaikkakin onnistuu itse myös haavoittamaan Hōgenia sen murtuneeseen kalloon. Weed lähes kuolee, mutta saa voimaa edesmenneiden Ōun sotureiden hengiltä. Weed iskee viimeisillä voimillaan Battōgalla, mutta Hōgen väistää. Tuuli kuitenkin kääntyy ja Sakuran hengen avustuksella Weed onnistuu antamaan vastustajalle ratkaisevan iskun ja lyömään Hōgenin. Taistelun jälkeen, Sakuran henki vielä pikaisesti näyttäytyy Weedille.

Gin käskee Weediä tappamaan maassa makaavan Hōgenin, mutta hän ei kykene siihen, joten Gin päättää tappaa tanskandogin itse. Hōgen alkaa itkeä, jolloin Weed estää isäänsä ja päättää säästää Hōgenin. Tämän oikeudenmukaisen teon ja voittonsa johdosta, Gin nimittää Weedin Ōun uudeksi ylipäälliköksi. Kun Hōgen on lähdössä, Shōji Sudō saapuu paikalle ja ampuu tämän. Rauha on palannut Ōuun.

Makakit ja Yukimura

Anime päättyy tähän, mutta mangassa tarina vielä jatkuu.

Kevät saapuu Ōuun ja Weed näkee erikoisen unen lapsuudestaan. Hän on varma, että hänellä on veli, ja lähtee GB:n, Kyōshirōn ja Sasuken kanssa etsimään sitä. Weed ja muut päätyvät Gunmaan ja löytävät koiralauman Pepe-makakinpoikasen kimpussa. He pelastavat poikasen ja ottavat sen mukaansa, mutta joutuvat pian tämän jälkeen Akazarun johtaman makakiryhmän hyökkäyksen kohteeksi.

Yukimura laumoineen sekä Jerome tulevat apuun. Nähdessään Weedin Yukimura luulee häntä aluksi veljekseen Joeksi. Weed ja muut seuraavat Yukimuraa tämän alueelle, mutta heille tulee erimielisyyksiä, kun Weed näkee miten Yukimura kohtelee Jeromea, Pepeä ja makakeja.

Yukimura ja Weed kuulevat Gozaruilta, että makakeja johtaa julma paviaanidiktaattori Shōgun, ja että yhdessä makakit ja koirat voisivat päihittää sen. Yukimura ei kuitenkaan kuuntele, jolloin Weed päättää taistella sitä vastaa, mutta häviää.

Gozaru ja tämän makakiryhmä ottaa haavoittuneen Weedin ja tämän toverit luokseen. Weed päättää auttaa makakeja taistelussa Shōgunia vastaan ja hän lähettää Sasuken hakemaan Ōun joukot. Weed, Gozaru ja Jerome taistelevat Tobizarua vastaan, joka yrittää viedä Pepen uhrilahjaksi Shōgunille. Tobizaru onnistuu viemään Pepen mukanaan, mutta Weed, Jerome ja hyvien makakien joukko hyökkäävät Shōgunin alueelle pelastaakseen poikasen. Weed hyppää ikkunan läpi Shōgunin rakennukseen ja taistelee sitä vastaan. Shōgun kiipeää katolle, jonne koirat eivät pääse.

Yukimuran lauma juoksee paikalle, sittenkin valmiina yhteistyöhön. Pitkän taistelun päätteeksi sekä Yukimura että Shōgun saavat surmansa. Weed alkaa itkeä, sillä saa kuulla Yukimuran todella olleen hänen veljensä.

Koyuki ja Kotetsu

Hieman Yukimuran kuoleman jälkeen Weed, GB, Kyōshirō, sekä Sasuke tapaavat metsässä narttukoiran, Koyukin, joka on juuttunut jalastaan ketunrautaan kiinni. Weed auttaa Koyukin irti ja ihastuu narttuun.

Weed auttaa Koyukin pikkuveljeä, Kotetsua, jolloin myös Koyuki ihastuu Weediin. Myöhemmin Weed seuraa autoa ja pelastaa häkistä Koyukin, jota oltiin viemässä pois jalostuskoiraksi. Weed ja Koyuki menevät yhdessä Pohjois-Alpeille ja nauttivat ensirakkaudesta. He vierailevat Sakuran haudalla.

Venäjän sotakoirat

Kun Weedin korviin kantautuu tieto, että venäläinen saksanpaimenkoira Victor on tappanut Hakurōn, Weed ei halua jättää Koyukia. Weed tietää myös, että Jerome on vangittu. Hän ei kuitenkaan lähde ennen kuin GB saa hänet taivuteltua. Koyuki ja Kotetsu jäävät Pohjois-Alpeille odottamaan Weedin paluuta. Hän kerää kokoon 1000-päisen armeijan ja ui Hokkaidōlle auttamaan muita Ōun sotureita.

Weed joukkoineen päihittää Aramin joukot ja auttaa Ginin joukkoja. Victorin alaiset lähes hukuttavat hänet, mutta yllättäen Aramin ryhmä pelastaa hänet. Lopulta Weed päätyy rannalla taisteluun Victoria vastaan, mutta taistelu päättyy kun Aram hukuttaa Victorin.

Hybridikarhut

Kun Venäjän sotakoirat on voitettu, Weed palaa takaisin Koyukin ja Kotetsun luo, ja tapaa myös itsensä näköisen metsästyskoiran joka paljastuu Joeksi. Weed on iloinen nähdessään veljensä elossa, sillä oli aiemmin kuullut Yukimuralta tämän kuolleen, mutta Joe on katkera isälleen eikä myöskään halua olla tekemisissä Weedin kanssa.

Myöhemmin, kun Koyuki, Kotetsu ja Weed leikkivät metsässä, Joen poika Kōshirō saapuu paikalle. Weed käskee Kōshirōa lähtemään takaisin kotiinsa, mutta ennen kuin tämä ehtii lähteä, Joe saapuu paikalle, ja vihaisena poikansa karkaamisesta se heittää tämän päin puuta. Weed yrittää puhua isoveljelleen, mutta Joe suuttuu tällekin, ja heittää pikkuveljensäkin päin samaista puuta. Joen metsästysporukka saapuu paikalle, ja he lähtevät Ninomiyan luo jättäen Kōshirōn Weedin luo.

Myöhemmin Weed pelastaa isoveljensä taistelussa hybridikarhua vastaan. Joe kertoo veljelleen, että karhu tappoi hänen puolisonsa ja kolme pentuaan, ja että hän yrittää omistajansa kanssa tappaa sen. Myöhemmin Weed käyttää kyseiseen karhuun Shiroi Senkōa ja katkaisee siltä kaksi varvasta. Hän tapaa myös Dennyn, joka on haavoittunut taistelussa. Weed vie Dennyn Ninomiyan luokse toipumaan.

Kun paljastuu, että hybridikarhuja on useita, Weed joukkoineen taistelee näitä vastaan yhdessä Joen ja Ligerin metsästyskoirien kanssa. GB kuolee pelastaessaan Weedin viimeiseltä, suurimmalta hybridikarhulta. Raivostunut Weed hyökkää karhua kohti Battōgalla ja onnistuu iskemään sen alas jyrkänteeltä. Myös Weed putoaa ja Jerome hyppää hänen peräänsä, jolloin muut Ōun soturit olettavat heidän kuolleen ja lähtevät palaamaan Ōuun.

Weed selviää elossa, mutta joutuu eroon Jeromesta. Paikallinen poika löytää Weedin ja pitää tästä huolta, mutta koira joutuu lähtemään pojan luota palatakseen tovereidensa ja puolisonsa luo. Weed saapuu GB:n haudalle ja alkaa itkien ulvoa suruaan. Jerome sekä kaksikkoa etsimään lähtenyt Sasuke kuulevat äänen ja juoksevat Weedin luo. Kolmikko lepää hetken ja päättää sitten lähteä kohti Ōua. Matkalla he saavat kiinni Joen porukan ja seuraa iloinen jälleennäkeminen.

Koirat saapuvat Ōuun, jolloin Weed esittelee Joen heidän isälleen.

Pennut Koyukin kanssa

Pari kuukautta Ōuun palaamisen jälkeen, Weed ja Koyuki saavat neljä pentua. Daisuke nimeää pennut Siriukseksi, Rigeliksi, Bellatrixiksi ja Orioniksi.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Weed jalka kipsissä.

Tarinan alussa Daisuke ja Hidetoshi ovat kalastamassa, kunnes Gin, Weed ja Koyuki pentuineen saapuvat paikalle. Daisuke tarjoaa pennuille kalaa, mutta Koyuki huolestuu ja koirat palaavat takaisin laumansa luo.

Myöhemmin, kun Weedin pennut ovat Sasuken ja Joen kanssa leikkimässä, suuri tulivuorenpurkaus ja maanjäristys tuhoavat Ōun paratiisin ja koirat joutuvat eroon laumasta. Weed yrittää etsiä pentujaan, mutta löytääkin Kyōshirōn ja kaatuneen puun alle jäänen Melin. Gin oli jakanut Ōun lauman kahtia Akamen kanssa ja Weed liittyi Kyōshirōn ja Melin kanssa isänsä johtamaan puoliskoon. Koyuki kuitenkin erkanee laumasta ilmeisesti mennäkseen etsimään pentujaan, mutta joutuu maanvyöryn alle, josta Weed ja Kyōshirō auttavat sen pois. Weed haavoittuu, ja koirat päätyvät jokeen ja ajautuvat sen rannalle. Koyuki juoksee hakemaan entisen omistajansa, Shinmei Saitōn, Weedin avuksi.

Weed päätyy Shinmein hoiviin yhdessä Koyukin kanssa, kun taas Mel ja Kyōshirō pääsevät Shinmein veljen, Tadaon, luo. Tadao tuo Melin ja Kyōshirōn tapaamaan Weediä ja Koyukia. Myöhemmin verkkoaidan läpi Weediä käyvät tervehtimässä myös Kotetsu ja Rigel, jotka kertovat muiden Ōun sotureiden olevan elossa. Myös Orion käy tapaamassa vanhempiaan.

Weed ei aluksi pysty lähtemään ihmisten hoivista, sillä hänen jalkansa on paketissa aiemman haavoittumisen seurauksena. Parannuttuaan riittävästi ja ollessaan huolissaan perheestään, Weed palaa vuorille. Weed pelastaa Akakamakirin Matheuksen joukoilta ja pian tämän jälkeen törmää itse Masamune Kurohabakin joukkoihin. Weed pakenee taistelusta, pitäen perheensä löytämistä tärkeämpänä.

Myöhemmin, hän tapaa taas isänsä ja poikansa, ja ryhtyy suunnittelemaan viimeistä taistelua Kurohabaki Masamunea vastaan. Hän ottaa vanhimman poikansa, Siriuksen, mukaansa eturintamalle ja jättää Orionin ja Rigelin kallionkielekkeelle.

Weed joukkoineen taistelee Matheuksen joukkoja vastaan. Taistelun lopuksi hänelle tulee riitaa Orionin kanssa, sillä pentu haluaisi tappaa taistelun hävinneen Masamunen, mutta Weed ei suostu siihen. Masamunea ei loppujen lopuksi tapeta, vaan hän tekee itsemurhan.

Sitaatteja

Weedin sitaattisivu

Kuvia

Weedin kuvagalleria

Ōun johtaja

Edeltäjä:
Gin
Ōun johtaja
Seuraaja:
ei tiedossa
Henkilökohtaiset työkalut
Nimiavaruudet

Kirjoitusjärjestelmät
Toiminnot
Valikko
Selaa Gingapediaa
Käytännöt
Työkalut