Ero sivun ”Tomtom” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Loikkaa: valikkoon, hakuun
 
Rivi 16: Rivi 16:
 
'''Tomtom''' on [[Enkō Li]]n omistama mystinen taistelukoira (mahdollisesti susi tai koirasusi) ja Kiinan edustaja maailmanmestaruusturnauksessa.
 
'''Tomtom''' on [[Enkō Li]]n omistama mystinen taistelukoira (mahdollisesti susi tai koirasusi) ja Kiinan edustaja maailmanmestaruusturnauksessa.
  
Tomtom otteli aluksi [[Mach]]ia vastaan. Hän onnistui raapaisemaan Machin otsaan vertavuotavan haavan, josta valuva veri meni Machin silmiin. Mach meni kehän keskellä olevalle vesialtaalle pesemään veren pois, mutta Tomtom nappasi sitä kiinni takajalasta ja pakotti Machin pään veden alle. Pian tuomari julisti Tomtomin voittajaksi.
+
Tomtom otteli aluksi [[Mach]]ia vastaan. Se onnistui raapaisemaan Machin otsaan vertavuotavan haavan, josta valuva veri meni Machin silmiin. Mach meni kehän keskellä olevalle vesialtaalle pesemään veren pois, mutta Tomtom nappasi sitä kiinni takajalasta ja pakotti Machin pään veden alle. Pian tuomari julisti Tomtomin voittajaksi.
  
 
==Kuvia==
 
==Kuvia==

Nykyinen versio 20. marraskuuta 2020 kello 19.13

Tomtom
Tomtom.jpg
Nimi
Japaniksi トムトム
Tiedot
Sarja Shiroi Senshi Yamato
Kotipaikka Kiina
Ensiesiintyminen osa 23
Liittouma Enkō Li
Ulkonäkö
Rotu tuntematon
Sukupuoli uros
Muut tuntomerkit harjas päässä

Tomtom on Enkō Lin omistama mystinen taistelukoira (mahdollisesti susi tai koirasusi) ja Kiinan edustaja maailmanmestaruusturnauksessa.

Tomtom otteli aluksi Machia vastaan. Se onnistui raapaisemaan Machin otsaan vertavuotavan haavan, josta valuva veri meni Machin silmiin. Mach meni kehän keskellä olevalle vesialtaalle pesemään veren pois, mutta Tomtom nappasi sitä kiinni takajalasta ja pakotti Machin pään veden alle. Pian tuomari julisti Tomtomin voittajaksi.

Kuvia

Tomtomin kuvagalleria

Wiki2.png Tämä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Gingapediaa laajentamalla sitä.