Ero sivun ”Red Bull” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rivi 19: Rivi 19:
 
  | kuolema-gng =  
 
  | kuolema-gng =  
 
}}
 
}}
'''Red Bull''' oli yksi [[Gaia]]n kahdeksasta pimeyden [[Siriuksen kahdeksan koirasoturia|koirasoturista]]. Hänen erikoishyökkäyksensä on tuntematon, sillä [[Juga (GNG)|Juga]] keskeytti soturien taistelun ennen hänen otteluvuoroaan. Myöhemmin hän, [[Mountain Bison]], [[Blacksnake]], [[Bobcat]] ja [[Pink Dragon]] yritävät estää [[Gin]]iä taistelemassa Jugaa vastaan mutta [[Raiga]] haastaa heidät ja voitaa heidät.
+
'''Red Bull''' oli yksi [[Gaia]]n kahdeksasta pimeyden [[Siriuksen kahdeksan koirasoturia|koirasoturista]]. Hänen erikoishyökkäyksensä on tuntematon, sillä [[Juga (GNG)|Juga]] keskeytti soturien taistelun ennen hänen otteluvuoroaan.  
 +
 
 +
Myöhemmin hän, [[Mountain Bison]], [[Blacksnake]], [[Bobcat]] ja [[Pink Dragon]] yrittävät estää [[Gin]]iä taistelemasta Jugaa vastaan, mutta [[Raiga]] haastaa ja voittaa heidät.
  
  

Versio 13. elokuuta 2016 kello 16.03

Red Bull
Redbull3.jpg
Nimi
Japaniksi レッドブル
Ääntäminen red bul
Merkitys punainen sonni
Muuta
Kotipaikka Hokkaidō
Ulkonäkö
Rotu japaninsusi
Sukupuoli uros
Muut tuntomerkit nahaton kuono
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 17
Liittouma Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

Red Bull oli yksi Gaian kahdeksasta pimeyden koirasoturista. Hänen erikoishyökkäyksensä on tuntematon, sillä Juga keskeytti soturien taistelun ennen hänen otteluvuoroaan.

Myöhemmin hän, Mountain Bison, Blacksnake, Bobcat ja Pink Dragon yrittävät estää Giniä taistelemasta Jugaa vastaan, mutta Raiga haastaa ja voittaa heidät.


Kuvia

Red Bullin kuvagalleria


Wiki2.png Tämä artikkeli on minitynkä. Voit auttaa Gingapediaa laajentamalla sitä.