Karhu (BHFG)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 12. lokakuuta 2023 kello 20.26 – tehnyt Hakurou (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Karhu
Karhu-bhfg.jpg
Nimi
Japaniksi
Ääntäminen kuma
Merkitys karhu
Tiedot
Sarja Bear Hunter - Fubuki-gō
Kotipaikka Akitan prefektuuri
Kuolinsyy Fubuki lävisti puunoksaan
Ulkonäkö
Laji sepelkarhu
Sukupuoli uros
Turkinväri musta

Nimetön, suuri ja verenhimoinen karhu, joka oli Bear Hunter - Fubuki-gōn päävihollinen. Se painoi noin 240 kiloa.

Bear Hunter - Fubuki-gō

Karhu hyökkäsi Jūzaburōn, tämän lapsenlapsen Yōichin ja karhukoira Fujin kimppuun heidän ollessaan retkeilemässä. Karhu löi Jūzaburōa kasvoihin, vieden häneltä tajun ja vasemman silmän. Seuraavaksi karhu tappoi Yōichin, sekä Fujin, joka ei pystynyt voittamaan karhua ilman isäntänsä apua. Jūzaburō heräsi myöhemmin ja vannoi kostoa nähtyään ruumiit vierellään.

Kymmenen vuotta myöhemmin, karhu hyökkäsi Shōgon, Yūjin ja Gohē-lehmän kimppuun ja tappoi heidät kaikki. Metsästyspartio lähetettiin jahtaamaan karhua, ja sen joukossa oli Jūzaburō uuden karhukoiransa, Fubukin, kanssa. Fubuki ja toinen karhukoira nimeltä Raiden saartoivat karhun kallionkielekkeelle. Fubuki väisteli karhun iskuja, mutta liiankin pelottomaksi koulutettu Raiden ei osannut varoa, ja karhu tappoi sen murskaamalla sen pään tassunsa alle.

Metsästäjät juoksivat paikalle ja alkoivat ampua karhua. Jūzaburō sokeutti sen ampumalla sitä silmiin. Karhu roikkui reunalla ja Fubuki tönäisi sen ja samalla itsensä alas, varmistaakseen, että karhu kuolisi. Voimakas virtaus vei karhua ja koiraa eteenpäin, kunnes vastaan tuli kiveä vasten jumittunut puunrunko. Fubuki onnistui tappamaan karhun lävistämällä sen terävään puunoksaan.

Kuvia

Karhun kuvagalleria