Ero sivun ”Blacksnake” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rivi 22: Rivi 22:
  
 
==Ginga: Nagareboshi Gin==
 
==Ginga: Nagareboshi Gin==
Blacksnake oli odottamassa maanalaisessa valtakunnassa [[Gin]]in ja [[Reima]]n joukkojen saapumista. Blacksnake haastoi Zetsu-soturi [[Gin]]in [[Goldeye]]n, [[White Tiger]]in ja [[Big Horn]]in kuoltua. Hän haavoittui pahasti taistelussa ja menetti molemmat yläkulmahampaansa. [[Juga (GNG)|Juga]], soturien kouluttaja, saapui kuitenkin keskeyttämään taistelun ja kertoi sotureille Gaian olevan vihastunut heidän saamattomuuteensa. Pian tämän jälkeen hän, [[Red Bull]], [[Mountain Bison]], [[Bobcat]] ja [[Pink Dragon]] yritävät estää Giniä taistelemassa Jugaa vastaan mutta [[Raiga]] haastaa heidät ja voitaa heidät.
+
Blacksnake oli odottamassa maanalaisessa valtakunnassa [[Gin]]in ja [[Reima]]n joukkojen saapumista. Blacksnake haastoi Zetsu-soturi [[Gin]]in [[Goldeye]]n, [[White Tiger]]in ja [[Big Horn]]in kuoltua. Hän haavoittui pahasti taistelussa ja menetti molemmat yläkulmahampaansa. [[Juga (GNG)|Juga]], soturien kouluttaja, saapui kuitenkin keskeyttämään taistelun ja kertoi sotureille Gaian olevan vihastunut heidän saamattomuuteensa.  
 +
 
 +
Pian tämän jälkeen hän, [[Red Bull]], [[Mountain Bison]], [[Bobcat]] ja [[Pink Dragon]] yrittävät estää Giniä taistelemasta Jugaa vastaan, mutta [[Raiga]] haastaa ja voittaa heidät.
  
  

Versio 13. elokuuta 2016 kello 16.04

Blacksnake
Blacksnakekovis.png
Nimi
Japaniksi ブラックスネーク
Ääntäminen bläksneik
Merkitys mustakäärme
Muuta
Kotipaikka Hokkaidō
Ulkonäkö
Rotu japaninsusi
Sukupuoli uros
Turkinväri mustavalkoinen
Silmät mustat
Muut tuntomerkit tähdenmuotoinen arpi otsassa
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 17
Liittouma Mustien Susien Imperiumin sotajoukot

Blacksnake oli pimeyden Zetsu-soturi ja yksi Gaian kahdeksasta koirasoturista, joista vahvimpana hän toimi eräänlaisena johtajana.

Ginga: Nagareboshi Gin

Blacksnake oli odottamassa maanalaisessa valtakunnassa Ginin ja Reiman joukkojen saapumista. Blacksnake haastoi Zetsu-soturi Ginin Goldeyen, White Tigerin ja Big Hornin kuoltua. Hän haavoittui pahasti taistelussa ja menetti molemmat yläkulmahampaansa. Juga, soturien kouluttaja, saapui kuitenkin keskeyttämään taistelun ja kertoi sotureille Gaian olevan vihastunut heidän saamattomuuteensa.

Pian tämän jälkeen hän, Red Bull, Mountain Bison, Bobcat ja Pink Dragon yrittävät estää Giniä taistelemasta Jugaa vastaan, mutta Raiga haastaa ja voittaa heidät.


Kuvia

Blacksnaken kuvagalleria