Akutsu

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 26. huhtikuuta 2020 kello 21.04 – tehnyt Admin (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Akutsu
Akutsu.jpg Lassiech12.png
Tiedot
Japaniksi 安久津
Sarja Lassie
Kotipaikka Jokohaman kaupunki, Kanagawan prefektuuri
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Lassie
Sukupuoli nainen

Akutsu on nuori nainen, Lassien omistaja ja Lassie-sarjan kantava voima.

Lassie

Akutsu on nuori opiskelija, joka suunnitteli menevänsä naimisiin poikaystävänsä kanssa ja muuttavansa Hokkaidōon.

Hän työskenteli muutaman kuukauden eläinkaupassa ja kiintyi siellä koiraan, jota hän alkoi kutsua Lassieksi kuuluisan samanrotuisen koiran mukaan. Koira ei ollut enää pentu, eikä sitä näytetty haluavan, joten Akutsu suunnitteli ostavansa Lassien päästyään yliopistosta. Eräänä työpäivänä Akutsu kävelytti Lassieta ja tarjosi tälle ruokaa. Yhtäkkiä kolme miestä tuli paikalle ja alkoi ahdistella Akutsua, jolloin Lassie ajoi heidät pois.

Tapahtuneen seurauksena Akutsu kiintyi Lassieen vain enemmän. Hän antoi koiralle medaljongin, joka sisälsi kuvan hänestä, ja joka oli alun perin tarkoitettu hänen poikaystävälleen. Samalla Akutsu lupasi Lassielle palaavansa vielä sen luokse.

Monta kuukautta myöhemmin Akutsu erosi poikaystävästään. Hän sai kuulla Lassien karanneen, mutta palasi silti samaiseen eläinkauppaan töihin, toivoen, että Lassie vielä palaisi. Hän soitteli joka viikko löytöeläintaloihin eri puolilla Japania. Lopulta hänelle soittaa Seinosuke Andō -niminen mies, joka on löytänyt Lassien. Akutsu lähtee Tochigiin, jossa Seinosuke asuu, ja tapaa viimein Lassien pitkän ajan jälkeen.

Kuvia

Akutsun kuvagalleria