Seinosuke Andō

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Seinosuke Andō
Sanosuke.PNG
Tiedot
Japaniksi 安藤せいの助
Ääntäminen seenos'ke andoo
Sarja Lassie
Kotipaikka Ashikagan kaupunki, Tochigin prefektuuri
Ensiesiintyminen osa 2
Liittouma Masumi, Chiyomaru, Lassie, ent. Machiko
Sukupuoli mies

Seinosuke on Chiyomarun omistaja.

Lassie

Seinosuke tapasi Masumin sattumalta eräänä myrskyisenä yönä, kun he löysivät hylätyn koiranpennun. Tapaus toi heidät yhteen ja he menivät ajan kuluessa naimisiin ja perustivat yhdessä italialaisen ravintolan. He myös pitivät koiran ja nimesivät sen Chiyomaruksi. Seinosuke alkoi kuitenkin tapailla toista, Machiko-nimistä naista, ja jätti kaiken vastuun vaimolleen. Lopulta Masumi sairastui uupumuksesta ja menehtyi.

Seinosuke suri vaimonsa kuolemaa, mutta meni melko pian uudelleen naimisiin. Hänen uusi vaimonsa oli Machiko.

Seinosuken tietämättä Machikolla on suhde Yū-chaniksi kutsuttuun miesprostituoituun. Machiko myös hakkaa Chiyomarun puolikuoliaaksi ja vie sen metsään. Seinosuke luulee koiransa karanneen ja yrittää epätoivoisesti etsiä sitä. Eräänä päivänä Lassie tulee hänen talonsa luo ja yrittää johdattaa hänet Chiyomarun luokse, mutta shiba onkin kadonnut paikalta, jossa se oli hetki sitten.

Seinosuke jatkaa matkaa ja juttelee naapurinsa kanssa, jolloin hänelle paljastuu, että Machiko on valehdellut hänelle. Machiko oli kertonut naapurille, että Chiyomaru olisi löytynyt ja lähetetty pois sukulaisten luo. Kun Seinosuke yrittää puhua Machikolle asiasta, Machiko käy väkivaltaiseksi ja ajaa hänet ulos omasta kodistaan.

Seinosuke kuulee naapureiltaan Chiyomarusta ja lähtee etsimään koiraansa. Hän käy Masumin haudalla ja tapaa sattumalta Chiyomarun. Mies halaa onnellisena koiraansa ja huomaa arpia sen selässä, ymmärtäen, että Machiko on aiheuttanut ne. Seinosuke seuraa koiria ja löytää Machikon ja Yū-chanin viemässä hänen rahojaan. Seinosuke iskee Yū-chanin maahan judoliikkeellä. Yllättäen hän antaakin talonsa ja rahat Machikolle, suunnitellen aloittavansa uuden elämän rakkaan koiransa kanssa.

Seinosuke muuttaa Chiyomarun kanssa uuteen kotiin ja perustaa uuden ravintolan. Hän on kiitollinen Lassielle avusta ja soittaa löytöeläintaloon löytääksen sen omistajan. Hän saa selville omistajan, Akutsun, numeron ja soittaa hänelle. Akutsu tulee tapaamaan miestä ja hakemaan Lassien.