Ero sivun ”Shigure” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Loikkaa: valikkoon, hakuun
p
Rivi 20: Rivi 20:
 
}}
 
}}
  
'''Shigure''' on toiseksi nuorin [[Chūtora]]n neljästä pojasta. [[Kurotora]] otti Shiguren ja muut Chūtoran pojat hoitaakseen niiden isän kuoltua. [[Akatora]] ja Kurotora ovat Shiguren setiä. Kurotoran pojat ovat hänen serkkujaan. Hän yrittää yhdessä veljiensä [[Dodo]]n, [[Shōji]]n ja [[Buru (GDW)|Buru]]n  kanssa puolustaa [[Torahammas]]ta, kun [[Genba]]n joukot hyökkäävät sinne. Shiguren vanhin veli, Shōji, käskee hänen juosta [[Mutsu]]un hakemaan vahvistuksia, jos he eivät neljästään pärjäisi Genban lauman suuren ylivoiman edessä. Kun Shigure huomaa, että taistelu alkaa olla menetetty, hän yrittää päästä pakoon, mutta Genba pysäyttää hänet. Shōji käy Genban kimppuun ja auttaa veljensä pakoon, mutta saa itse surmansa.  
+
'''Shigure''' on toiseksi nuorin [[Chūtora]]n neljästä pojasta. Hän on veljeksistä nopein.
  
Mutsussa Shigure tapaa [[Kisaragi]]n pojat: [[Shinsaku]]n, [[Shintarō]]n, [[Shirosaku]]n, [[Kogorō]]n, [[Kichinosuke]]n ja [[Izō]]n. He lähtevät Shiguren mukana [[Ōu]]un, missä he liittyvät [[Weed]]in joukkoihin. [[Anime]]ssa Genbaa vastaan taistelevat Shigure ja [[Tesshin]] saavat työnnettyä Genban alas rinnettä, jolloin se lyö päänsä pahasti kiveen ja vammautuu.
+
[[Kurotora]] otti Shiguren ja muut Chūtoran pojat hoitaakseen niiden isän kuoltua. He elävät Kōfussa, mutta lähtevät [[Ōu]]un puolustamaan [[vuorilinna]]a.
 +
 
 +
Shigure yhdessä veljiensä [[Dodo]]n, [[Shōji]]n ja [[Buru (GDW)|Buru]]n kanssa saavat sedältään tehtävän hakea apua [[Mutsu]]sta. Kun [[Genba]]n joukot hyökkäävät vuorilinnaan, veljekset yrittävät päästä vihollisjoukon läpi viemään viestiä. Shiguren vanhin veli, Shōji, pelastaa Shiguren vihollis-sotilailta ja käskee tämän juosta. Genba kuitenkin pysäyttää Shiguren. Shōji käy Genban kimppuun ja auttaa veljensä pakoon, mutta saa itse surmansa. Vain Shigure selviytyi elossa.
 +
 
 +
Mutsussa Shigure tapaa [[Kisaragi]]n pojat, jotka lähtevät Shiguren mukana Ōuun, missä he liittyvät [[Weed]]in joukkoihin. Shigure haluaisi osallistua hyökkäykseen Genbaa vastaan ja kostaa veljiensä kuoleman, mutta Akame kieltää tämän. ([[Anime]]ssa Shigure on mukana taistelussa ja yhdessä [[Tesshin]]in kanssa työntää Genban alas rinnettä, jolloin se lyö päänsä pahasti kiveen ja vammautuu).
 +
 
 +
Hōgenin kuoltua, Shigure jää Ōuun. Hän on yksi koirista, jotka [[Sasuke]] hakee taisteluun [[Shōgun]]ia vastaan, mutta taistelu päättyy pian heidän tultua paikalle.
  
 
== Kuvia ==
 
== Kuvia ==

Versio 29. maaliskuuta 2014 kello 18.56

Shigure
Shigurehh6.jpg Shigure rawr.jpg
Nimi
Japaniksi 時雨
Ääntäminen shigure
Merkitys tihkusade
Muuta
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen kainkoira
Sukupuoli uros
Turkinväri harmaa-valkoinen brindle
Silmät mustat
Muut tuntomerkit mustia pilkkuja kasvoissa, mustia pilkkuja rinnassa (anime)
Ginga Densetsu Weed
Liittouma Kai-koirat, Ōun soturit


Shigure on toiseksi nuorin Chūtoran neljästä pojasta. Hän on veljeksistä nopein.

Kurotora otti Shiguren ja muut Chūtoran pojat hoitaakseen niiden isän kuoltua. He elävät Kōfussa, mutta lähtevät Ōuun puolustamaan vuorilinnaa.

Shigure yhdessä veljiensä Dodon, Shōjin ja Burun kanssa saavat sedältään tehtävän hakea apua Mutsusta. Kun Genban joukot hyökkäävät vuorilinnaan, veljekset yrittävät päästä vihollisjoukon läpi viemään viestiä. Shiguren vanhin veli, Shōji, pelastaa Shiguren vihollis-sotilailta ja käskee tämän juosta. Genba kuitenkin pysäyttää Shiguren. Shōji käy Genban kimppuun ja auttaa veljensä pakoon, mutta saa itse surmansa. Vain Shigure selviytyi elossa.

Mutsussa Shigure tapaa Kisaragin pojat, jotka lähtevät Shiguren mukana Ōuun, missä he liittyvät Weedin joukkoihin. Shigure haluaisi osallistua hyökkäykseen Genbaa vastaan ja kostaa veljiensä kuoleman, mutta Akame kieltää tämän. (Animessa Shigure on mukana taistelussa ja yhdessä Tesshinin kanssa työntää Genban alas rinnettä, jolloin se lyö päänsä pahasti kiveen ja vammautuu).

Hōgenin kuoltua, Shigure jää Ōuun. Hän on yksi koirista, jotka Sasuke hakee taisteluun Shōgunia vastaan, mutta taistelu päättyy pian heidän tultua paikalle.

Kuvia

Shiguren kuvagalleria

Wiki2.png Tämä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Gingapediaa laajentamalla sitä.