Liger

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 10. maaliskuuta 2015 kello 14.57 – tehnyt Byakko fani (keskustelu | muokkaukset)
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Liger
Ligerväreissä.pngLiikeri1.jpg
Nimi
Japaniksi ライガー
Ääntäminen laigaa
Merkitys liikeri
Muuta
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen
Sukupuoli uros
Turkinväri vaaleansiniharmaa
Silmät mustat
Muut tuntomerkit mustat silmänympärykset, kaksi arpea oikean silmän päällä, yksi kuonossa ja kaksi kaulan oikealla puolella
Ginga Densetsu Weed
Liittouma Joe, Tom, Knuckle, Denny, Bell, Jack, Bomb, Guilder,
Kuolinsyy Kolmas hybridi tappoi
(osa 55)

Liger oli sekarotuinen metsästyskoira ja suuren metsästyskoiraryhmän johtaja. Hänen joukkoihinsa kuuluivat mm. Tom, Knuckle, Bell, Chuck ja Denny sekä muita koiria.

Hän ei pitänyt rotukoirista eikä siitä miten metsästäjät suosivat rotukoiria. Hän oli hyvin uskollinen omistajalleen, jota ei haitannut hänen tai muiden koiriensa sekarotuisuus.

Ginga Densetsu Weed

Liger eli alun perin onnellisena kotikoirana monen muun koiran kanssa, mutta eräänä päivänä suuri hybridikarhu surmasi heidän isäntänsä, jolloin koirat vannoivat kostoa. He eivät kuitenkaan pyytäneet Ōun sotureiden apua, sillä suurin osa Ōun johtokoirista olivat rotukoiria.

Liger joukkoineen tapasivat metsässä Koyukin ja Kotetsun. He päättivät käyttää Koyukia ja Kotetsua karhun houkuttimina. Hybridikarhun tultua paikalle he taistelivat sitä vastaan, mutta karhu pakeni ja osa Ligerin alaisista menehtyi.

Liger ja loput tämän alaiset yhdistivät lopulta voimansa Ōun joukkojen kanssa. Koirat taistelivat toista, valkoista hybridikarhua vastaan ja voittivat myös Ligerin isännän surmanneen hybridin. Tämän jälkeen kolmas ja suurin hybridi tuli paikalle. Liger kuoli kun hyppäsi väliin suojellakseen Joea ja joutui karhun leukoihin. Karhu löi Ligeriä puunrunkoja vasten ja heitti sitten hänet maahan, kuolleena.

Kuvia

Ligerin kuvagalleria


Wiki2.png Tämä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Gingapediaa laajentamalla sitä.