Kagetora

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Kagetora
Kagetora2gdw.jpgKagetora1.jpg
Nimi
Japaniksi 影虎
Ääntäminen kagetora
Merkitys varjotiikeri
Muuta
Kotipaikka Akita-ken (jap. 秋田県)
Ääninäyttelijä Takemoto Eiji
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen kai
Sukupuoli uros
Turkinväri harmaa brindle
Silmät ruskeanvihertävät
Muut tuntomerkit kolme arpea kuonossa
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Liittouma Ken, Kai-koirat, Weed, Ōun soturit, Gin
Ginga Densetsu Weed: Orion

Kagetora, lempinimeltään Kage, on Ōun soturi ja Kurotoran vanhin poika. Hänellä on kaksi veljeä, Nobutora ja Harutora. Akatora ja Chūtora ovat hänen setiään. Chūtoran pojat Buru, Dodo, Shigure ja Shōji ovat Kagetoran serkkuja.

Hän on hieman tulinen luonne, kuten isänsä, mutta tätä leppoisampi ja ystävällisempi.

Sisällysluettelo

Ginga Densetsu Weed

Manga

Kagetora kasvoi yhdessä Benin ja Crossin pentujen kanssa. Hän oli Kenin paras ystävä.

Kun ihmiset alkavat hyökätä Futago-solaan, Ken syyttää Kagetoraa ihmisten puremisesta. Kagetora suuttuu tästä, sillä ei ole niin tehnyt. Hän suuttuu myös hallinnolle ja muodostaa pienen kapinallisryhmän, jonka tavoitteena on kaataa se. Alussa hän pelasti Weedin, kun Ken aikoi käydä hänen kimppuunsa. Kun kaiken aiheuttajaksi selviääkin P4-hirviötä, Kagetora sopii välinsä Kenin kanssa. Taistelussa hirviötä vastaan Kagetora saa arpia kuonoonsa. Hän, Ken ja Weed putoavat hirviön kanssa rotkoon ja jokeen, mutta selviävät elossa.

Tämän jälkeen Kagetora kulkee Weedin johtamassa joukossa, joka etsii sotureita taisteluun Hōgenia vastaan. Hän ja Ken käyvät hakemassa kotiseudultaan vahvistuksia. Heidän joukkoonsa liittyy Kagetoran veljet, Nobutora ja Harutora, sekä Kenin veli George.

Hōgenin kuoltua, Kagetora jää Ōuun. Hän on yksi koirista, jotka Sasuke hakee taisteluun Shōgunia vastaan, mutta taistelu päättyy pian heidän tultua paikalle. Kagetora osallistuu myös Ginin johdolla taisteluun Venäjän sotakoiria vastaan.

Anime

Animesovituksessa Kagetora ja Ken ovat alusta lähtien hyviä ystäviä keskenään. Ken kutsuu Kagetoraa lempinimellä Kage. Hänellä ei myöskään ole omaa laumaa.

Kuvia

Kagetoran kuvagalleria

Henkilökohtaiset työkalut
Nimiavaruudet

Kirjoitusjärjestelmät
Toiminnot
Valikko
Selaa Gingapediaa
Käytännöt
Työkalut