Kagetora

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Kagetora
Kageväri.pngKagetora1.png
Nimi
Japaniksi 影虎
Ääntäminen kagetora
Merkitys varjotiikeri
Muuta
Kotipaikka Akitan prefektuuri
(jap. 秋田県)
Ensiesiintyminen osa 2 (manga),
jakso 3 (anime)
Ääninäyttelijä Takemoto Eiji
Ulkonäkö
Rotu kainkoira
Sukupuoli uros
Turkinväri musta brindle
Silmät ruskeat (manga), ruskeanvihertävät (anime)
Muut tuntomerkit kolme arpea kuonossa
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Liittouma Ken, Kainkoirat, Weed, Ōun soturit
Ginga Densetsu Weed: Orion
Liittouma Ōun soturit

Kagetora, lempinimeltään Kage, on Ōun soturi ja Kurotoran vanhin poika. Hänellä on kaksi veljeä, Nobutora ja Harutora. Akatora ja Chūtora ovat hänen setiään. Chūtoran pojat Buru, Dodo, Shigure ja Shōji ovat Kagetoran serkkuja.

Hän on hieman tulinen luonne, kuten isänsä, mutta tätä leppoisampi ja ystävällisempi.

Sisällysluettelo

Ginga Densetsu Weed

Manga

Kagetora kasvoi yhdessä Benin ja Crossin pentujen kanssa. Hän on Kenin paras ystävä.

Kagetora lähti jo nuorena Futago-solaan palvelemaan Ōun armeijaa. Kun ihmiset alkoivat hyökätä solaan, Ken syytti Kagetoraa ihmisten puremisesta. Kagetora suuttui tästä, sillä ei ollut tehnyt niin. Hän suuttui myös hallinnolle ja muodosti pienen kapinallisryhmän, jonka tavoitteena oli kaataa se.

Kagetora esiintyy ensimmäisen kerran pelastaessaan Weedin, kun Ken aikoi käydä hänen kimppuunsa. Kun kaiken aiheuttajaksi selvisikin hirviö, Kagetora sopi välinsä Kenin kanssa. Taistelussa hirviötä vastaan Kagetora sai arpia kuonoonsa. Hän, Ken ja Weed putosivat hirviön kanssa rotkoon ja jokeen, mutta selvisivät elossa.

Tämän jälkeen Kagetora kulki Weedin johtamassa joukossa, joka etsi sotureita taisteluun Hōgenia vastaan. Kagetora ja Ken kävivät hakemassa kotiseudultaan vahvistuksia. Heidän joukkoonsa liittyivät Kagetoran veljet, Nobutora ja Harutora, sekä Kenin veli George.

Hōgenin kuoltua, Kagetora jäi Ōuun. Hän oli yksi koirista, jotka Sasuke haki taisteluun Shōgunia vastaan, mutta taistelu päättyi pian heidän tultua paikalle. Kagetora osallistui myös Ginin johdolla taisteluun Venäjän sotakoiria vastaan.

Kun Ōun joukot siirtyivät Pohjois-Alpeille, jossa eli vaarallisia hybridikarhuja, Kagetora auttoi erästä orpoa sepelkarhunpentua. Suurin hybrideistä yritti syödä pennun, mutta Kagetora puri jättiläiskarhua kuonoon ja antoi pennulle tilaisuuden paeta.

Kagetora selvisi taistelusta hybridejä vastaan ja palasi muiden kanssa takaisin Ōuun.

Anime

Animesovituksessa Kagetora ja Ken ovat alusta lähtien hyviä ystäviä keskenään. Kagetora ei myöskään ole kapinallinen eikä johda omaa ryhmää.

Lopputaistelussa Ken ja Kagetora taistelivat yhdesssä Battoa vastaan ja voittivat.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Kagetora ja muut Ōun soturit joutuvat tulivuorenpurkauksen yllättämiksi. Hän selviää hengissä ja on yksi Ōun sotureista, jotka Jinemon Kurohabaki lukitsee kaivokseen. Myöhemmin koirat vapautetaan.

Sitaatteja

Kagetoran sitaattisivu

Kuvia

Kagetoran kuvagalleria

Henkilökohtaiset työkalut
Nimiavaruudet

Kirjoitusjärjestelmät
Toiminnot
Valikko
Selaa Gingapediaa
Käytännöt
Työkalut