Zero

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Zero
Zero1.jpgZ2.jpg
Nimi
Japaniksi
Ääntäminen zero
Merkitys nolla
Tiedot
Sarja Byakuren no Fang
Kotipaikka Siperia
Ikä 2 vuotta
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Makoto Yoshimura, Ranmaru
Sukulaiset Silver Arrow (isä),
Silver Fang (emo)
Ulkonäkö
Rotu susi
Sukupuoli uros
Turkinväri siniharmaa-valkoinen

Zero on Byakuren no Fangin päähenkilö.

Byakuren no Fang

Zero eli alun perin Siperiassa ja oli susilauman johtajan, Silver Arrow'n, pentu. Ihmiset kuitenkin sieppasivat Zeron ja ampuivat samalla sen isän.

Zero vietiin Japaniin, jossa se lopulta päätyi Makoto Yoshimura -nimisen pojan lemmikiksi. Zeron emo Silver Fang oli seurannut ihmisiä ja saapui Japaniin löytääkseen pentunsa. Silver Fang saa kuitenkin surmansa, kun Unryū-niminen taistelukoira hyökkää heidän kimppuunsa. Siitä päivästä lähtien Zero alkaa harjoitella Makoton kanssa tullakseen suureksi taistelukoiraksi, jotta hän kykenisi kostamaan Unryūlle emonsa kuoleman.

Zero ja Makoto matkaavat vanhan miehen, Takin, luokse oppimaan lisää taistelutekniikoita ja hankkimaan lisää taistelukokemusta. Jonkin ajan kuluttua Zero ja Makoto osallistuvat taistelukoiraturnaukseen, jossa he kohtaavat Kaikin avauskierroksella. Zero onnistuu kukistamaan Kaikin. Tästä johtuen Unryū alkaa harjoitella entistä kovemmin. Zero tietää Unryūn vahvistuneen, joten myös hän koventaa omaa harjoitteluaan.

Seuraavan vuoden taistelukoiraturnauksessa Zero voittaa puolisokean, kokeneen taistelukoiran, Dokuganryūn, ensimmäisellä kierroksella. Seuraavaksi Zeroa vastaan asettuu Ken'ō-niminen koira, jonka kanssa Zero lopulta ystävystyy. Turnauksen loppuottelussa Zero kohtaa Unryūn. Ottelu kestää pitkään ja Zero on saada surmansa, kunnes hän muistaa emonsa kuoleman ja saa tästä lisää voimaa ja päättäväisyyttä. Zero onnistuu lopulta voittamaan Unryūn ja näin kostamaan emonsa kuoleman.

Kuvia

Zeron kuvagalleria