Zenkichi Takeuchi

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 28. marraskuuta 2010 kello 21.02 – tehnyt Yatski (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Zenkichi Takeuchi
Tiedot
Japaniksi 善吉 武内
Sarja Shiroi Senshi Yamato

Zenkichi Takeuchi on Shiroi Senshi Yamatossa esiintyvä mies, joka on Yamaton ja Hayaten isän, Fubukin, entinen omistaja.

Zenkichi meni kerran metsään lapsenlapsensa ja Fubukin kanssa. Lapsen hän sitoi pitkän narun kanssa puuhun kiinni, ja käski Fubukin vahtia lasta sillä aikaa, kun hän menisi keräämään yrttejä. Zenkichin lähdettyä villikoiralauma hyökkäsi Fubukin ja lapsen kimppuun. Fubuki taisteli parhaansa mukaan, mutta yksi koirista pääsi lapsen kimppuun, ja repi siltä käden irti.

Zenkichi kuuli lapsen parkaisun ja kiirehti äkkiä paikalle. Villikoirat kuulivat miehen saapumisen ja lähtivät karkuun lapsen käsi mukanaan. Fubuki lähti niiden perään. Zenkichi saapui paikalle, ja näki vain kuolleen lapsenlapsensa. Itkiessään ruumiin ääressä, Fubuki tuli hänen luokseen tuoden lapsen käden mukanaan.

Zenkichi luuli Fubukin raadelleen ja tappaneen lapsen, ja raivostui silmittömästi. Hän otti maasta oksan ja hakkasi sillä Fubukia niin kauan, että luuli sitä kuolleeksi. Sitten hän otti lapsenlapsensa ruumiin ja lähti.

Fubuki ei kuitenkaan ollut kuollut, vaan kokosi myöhemmin oman lauman. Lauma päätettiin tuhota, mutta kun Ryō Fujiwara esti Fubukin ampunutta metsästäjää ampumasta Fubukin pentuakin, metsästäjien keskeltä käveli Zenkichi, joka olisi ehdottomasti halunnut, että Fubukista ei olisi jäänyt mitään jäljelle, ei edes jälkeläistä, ja yritti huitoa kirveellään kohti pentua pidellyttä Ryōta. Muut metsästäjät kuitenkin estivät Zenkichiä, ja Ryō pääsi viemään pennun pois – ja aloittamaan sen taistelukoirakoulutuksen.

Jouduttuaan pelastetuksi tulipalosta Yamaton ansiosta, Zenkichin asenne koiraa kohtaan muuttuu - tämän lisäksi Tachibana Toshion televisiohaastattelu saa hänet raivoihinsa ja hän päättää auttaa Ryōta kouluttamaan Yamatoa kuonokopan avulla.

Zenkichi ei kuitenkaan ehdi nähdä Yamaton täydellistä Jaw Crashia taistelukehässä, sillä hän saa kohtauksen ja kuolee.

Myöhemmin hänen entinen kilpailijansa, Kenkichi Maruyama, opettaa Yamatolle Boomerang Sappōn.

Wiki2.png Tämä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Gingapediaa laajentamalla sitä.