Zenkichi Takeuchi

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Zenkichi Takeuchi
Zenkichi.png
Tiedot
Japaniksi 善吉 武内
Sarja Shiroi Senshi Yamato
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Shizuko, ent. Fubuki
Sukupuoli mies
Sukulaiset Shizuko (lapsenlapsi)
Kuolinsyy kohtaus (osa 5)

Zenkichi Takeuchi oli Fubukin toinen omistaja. Hänet tunnetaan nimellä Idän Zenkichi (jap. 東の善吉)

Shiroi Senshi Yamato

Zenkichi piti Fubukia taistelu- ja metsästyskoiranaan, mutta alkoi pelätä koiran voimia, kun se tappoi Ganryūn.

Zenkichi meni kerran metsään lapsenlapsensa Shizukon ja Fubukin kanssa. Lapsen hän sitoi pitkän narun kanssa puuhun kiinni, ja käski Fubukin vahtia lasta sillä aikaa, kun hän menisi keräämään yrttejä. Zenkichin lähdettyä villikoiralauma hyökkäsi Fubukin ja lapsen kimppuun. Fubuki taisteli parhaansa mukaan, mutta yksi koirista pääsi lapsen kimppuun, ja repi siltä käden irti. Zenkichi kuuli lapsen parkaisun ja kiirehti äkkiä paikalle. Villikoirat kuulivat miehen saapumisen ja lähtivät karkuun lapsen käsi mukanaan. Fubuki lähti niiden perään. Zenkichi saapui paikalle, ja näki vain kuolleen lapsenlapsensa. Itkiessään ruumiin ääressä, Fubuki tuli hänen luokseen tuoden lapsen käden mukanaan. Zenkichi luuli Fubukin raadelleen ja tappaneen lapsen, ja raivostui silmittömästi. Hän otti maasta oksan ja hakkasi sillä Fubukia niin kauan, että luuli sitä kuolleeksi. Sitten hän otti lapsenlapsensa ruumiin ja lähti.

Fubuki ei kuitenkaan ollut kuollut, vaan kokosi myöhemmin oman lauman. Muutama vuosi myöhemmin lauma varasteli sikoja ja kanoja kylästä, jolloin se päätettiin tuhota. Fubuki ammuttiin, mutta Ryō Fujiwara tuli paikalle ja esti metsästäjiä ampumasta Fubukin pientä pentua. Silloin Zenkichi käveli esiin metsästäjien keskeltä ja yritti tappaa pennun kirveellään, sillä piti sitä samanlaisena paholaiskoirana kuin isäänsä. Muut metsästäjät kuitenkin estivät Zenkichiä, ja Ryō pääsi viemään pennun pois – ja aloittamaan sen taistelukoirakoulutuksen.

Jouduttuaan pelastetuksi tulipalosta Yamaton ansiosta, Zenkichin asenne koiraa kohtaan muuttuu - tämän lisäksi Toshio Tachibanan televisiohaastattelu saa hänet raivoihinsa ja hän päättää auttaa Ryōta kouluttamaan Yamatoa kuonokopan avulla. Zenkichi ei kuitenkaan ehdi nähdä Yamaton täydellistä Jaw Crashia taistelukehässä, sillä hän saa kohtauksen ja kuolee.