Yukimura

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 8. huhtikuuta 2018 kello 19.07 – tehnyt Admin (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Yukimura
Yukimuravärri.jpgYukimura.jpg
Nimi
Japaniksi 幸村
Ääntäminen jukimura
Merkitys onnellinen kylä
Muuta
Kotipaikka Naganon prefektuuri
(synt. Pohjois-Alpit)
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen
(ainakin akitaa ja kishua)
Sukupuoli uros
Turkinväri punaruskea-valkoinen
Silmät punaruskeat t. siniset
Muut tuntomerkit kaksi arpea pään oikealla puolella, yksi arpi keskellä päätä
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 30
Ikä 1 vuotta
Liittouma Sakura, Saheiji, Joe, Weed
Kuolinsyy Shōgun tappoi (osa 35)

Yukimura oli Saheijin ottopoika, Ginin ja Sakuran biologinen poika sekä Weedin ja Joen isoveli. Hän oli 60-päisen lauman johtaja.

Hän oli ylpeä ja itsepäinen, mutta pohjimmiltaan oikeudenmukainen nuori uros, jonka oikeudentajun kostonhimo oli sumentanut.

Ginga Densetsu Weed

Lapsuus

Yukimura syntyi Pohjois-Alpeilla kahden veljensä kanssa, mutta pentujen emo Sakura alkoi heiketä pian synnytyksen jälkeen. Yukimura oppi jo hyvin nuorena syömään kiinteää ravintoa ja pyydystämään pieniä käärmeitä. Hän osasi erottaa myrkylliset käärmeet myrkyttömistä.

Koska Yukimura ja Joe olivat nuorinta Weediä vahvempia ja itsenäisempiä, Sakura antoi heidät ystävällisen Saheiji-nimisen koiran hoiviin, jotta heillä olisi paremmat mahdollisuudet selviytyä. Yukimura seurasi Saheijia, vaikka ymmärsi ettei enää näkisi nuorinta veljeään ja emoaan. Hän ymmärsi olevansa Ōun ylipäällikön, Ginin, poika. Vanhimpana poikana hän tahtoi suojella nuorempaa Joea.

Nuori Yukimura matkasi veljensä ja kasvatti-isänsä kanssa Gunmaan, jossa Shōgunin alaisuudessa toimivat japaninmakakit hyökkäsivät heidän kimppuunsa. Makakit löivät Joen maahan ja Yukimura yritti syöksyä apuun, mutta apinat iskivät hänetkin maahan. Hän sai iskuista pysyvät arvet oikean silmänsä kohdalle ja otsaan. Yukimura näki miten hänen tajuton veljensä raahattiin pois ja luuli tämän kuolleen. Yukimura olisi luultavasti menettänyt henkensä, ellei Saheiji olisi syöksynyt hänen päälleen suojaksi ottamaan iskut vastaan.

Saheijin lauma juoksi paikalle ja ajoi makakit pois, mutta Saheijin takaruumis oli ehtinyt halvaantua iskuista.

Komentajana

Kasvaessaan vanhemmaksi ja vahvemmaksi Yukimurasta tuli Saheijin lauman seuraava johtaja, vaikkakin hän kunnioitti suuresti isäänsä ja piti tätä itseään ylempänä.

Hōgen oli kerran yrittänyt värvätä Yukimuran joukkoihinsa, mutta hän kieltäytyi.

Menneisyytensä seurauksena Yukimura alkoi vihata makakeja ja tappoi kaikki, jotka sai hampaisiinsa. Hän kehitti laumansa nuorille koirille koulutustavan, jossa apinoita kidutettiin julmasti hengiltä. Yukimura alaisineen myös saalistivat apinoita ruoakseen. Yukimura jopa kehitti oman tekniikan, Neck The Killingin, jotta voisi tappaa apinoita suurella tehokkuudella.

Yukimura esiintyy mangassa ensimmäisen kerran pelastaessaan Jeromen, Kōichin, Kōjin ja Mitsuon makakeilta. Hän tapaa myös Weedin, pelastaessaan hänet ystävineen Akazarun väijytykseltä. Yukimura hämmentyy siitä, miten paljon Weed muistuttaa edesmennyttä Joea. Hän ymmärtää Weedin olevan toinen veljensä, mutta pitää asian omana tietonaan. Hän vie Weedin ja tämän ystävät vanhaan, hylättyyn kaivokseen, jota hänen laumansa pitää kotinaan.

Yukimura päättää kouluttaa Kōichia, Kōjia ja Mitsuoa ja yrittää rohkaista heidät Pepe-makakinpoikasen kimppuun. Weed, Jerome ja muut Ōun soturit eivät hyväksy tällaista julmuutta, vaikka Yukimura paljastaakin heille mitä hänen menneisyydessään tapahtui. Yukimura ei suostu muuttamaan mielipidettään apinoista, vaikka Gozaru kertookin hänelle, että syy kaikkeen pahaan on Shōgun. Yukimura ja Weed ajautuvat erimielisyyksissään kaksintaisteluun, jonka Yukimura voittaa omalla tekniikallaan. Yukimura ilmoittaa Weedille ja Gozarulle marssivansa sotaan Shōgunia vastaan kolmen päivän kuluttua.

Seuraavana päivänä Weed lähettää Sasuken hakemaan Ōun armeijan, mutta hän jää Shōgunin alaisten vangiksi. Ishizaru pyytää Yukimuraa auttamaan ja hän suostuu, vaikkakin epäluuloisesti.

Myöhemmin Weed ja Jerome tulevat pyytämään Yukimuralta apua, sillä Pepe on vangittu ja viety Shōgunin päämajaan. Yukimura on vastahakoinen auttamaan apinanpoikasta ja Ōun koiria, mutta Saheiji puhuu hänet ympäri ja paljastaa samalla, ettei ole hänen oikea isänsä. Yukimura johtaa joukkonsa taisteluun Shōgunia vastaan ja muuttaa viimein mielipidettään apinoista, kun näkee heidänkin taistelevan Shōgunia vastaan.

Kuolema

Taistelussa Yukimura hyökkää Shōgunin kaulaan Neck The Killingillä ja itsevarmuudessaan olettaa sen olleen kuolettava isku. Hän juoksee katsomaan haavoittuneen GB:n kuntoa, jolloin Shōgun hyökkää takaapäin ja iskee terävän puukepin Yukimuran vatsaan.

Jerome kantaa Yukimuran suojaisaan paikkaan, mutta Yukimura ei ole valmis luovuttamaan ja pyytää Jeromea kantamaan hänet kallionkielekkeelle. Ylhäällä Yukimura odottaa Weedin merkkiä, Battōgaa, ja syöksyy sitten alas kohti Shōgunia. Yukimura käyttää ensimmäistä kertaa Battōgaa ja iskeytyy Shōgunin päähän, repien tältä päänahan irti. Juuri paikalle tullut Gin ja hänen armeijansa näkivät tämän uroteon. Yukimura putosi maahan ja koirat kokoontuivat hänen ympärilleen. Shōgun ei ollut vieläkään kuollut, mutta Gozarun joukot viimeistelevät sen.

Saheiji paljastaa kaikille, että Yukimura ja Weed ovat veljeksiä, ja pyytää Giniä puhuttelemaan poikaansa. Gin kieltäytyy, sillä Saheiji on Yukimuran kasvattanut ja täten tälle oikea isä. Saheiji kehuu kuolevaa Yukimuraa, joka muistaa kuolinhetkellään ne ajat, jolloin hän ja hänen kaksi veljeään leikkivät yhdessä emonsa, Sakuran hoivissa. Sitten hän vaipuu viimeiseen uneen, jolloin Gin, Weed ja koko koiralauma ulvoo hänen muistolleen.

Yukimura haudataan Echigon vuorille.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Yukimura nähdään aloitusluvun kannessa taivaalla Rikin ja Sakuran kanssa.

Kuvia

Yukimuran kuvagalleria