Yūko

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Yūko
Yuko.png
Tiedot
Japaniksi 祐子
Ääntäminen yuuko
Sarja FANG
Kotipaikka Hokkaidō
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Askari, Raita
Sukupuoli nainen
Sukulaiset Raita (poika)

Yūko on Himetora-kuljetusfirmassa työskentelevä nainen. Hän on Raitan äiti.

FANG

Yūko lähti kotoaan jo nuorena rakastuttuaan Yasujiin. Paljastui, että mies havitteli rikollisjengin jäsenyyttä, mistä Yūko ei pitänyt. Yūko sai lapsen ja päätti tämän jälkeen jättää Yasujin, joka ei ollut kiinnostunut isyydestä ja olisi muutenkin ollut huono malli lapselle. Vuosien kuluessa Yūko ja Raita käyvät joka vuosi yhdessä Sapporon lumifestivaaleilla. Yūko oli ehdottanut Yasujille, että hän voisi tulla juhlien aikana tapaamaan heitä, jos olisi kiinnostunut. Mies ei kuitenkaan näyttäytynyt kertaakaan.

Eräänä päivänä Raita löytää Askarin kujalta ja Yūko suostuu ottamaan koirasuden heidän mukaansa festivaaleille. Ajomatkalla Yūko saa yllättäen puhelun Yasujilta, joka vakuuttaa, että he voisivat asua yhdessä Raitan kanssa. He tapaavat festivaaleilla ja Yūko on ensiksi hyvin yllättynyt ja onnellinen, mutta sitten selviää, että Yasuji havitteleekin ainoastaan Askaria palkkion toivossa. Mies alkaa uhata Yūkoa teräaseella, mutta Askari puolustaa Yūkoa ja Raitaa. Lopulta vaarallinen tilanne päättyy salaman iskettyä Yasujiin.

Askari päättää lähteä ja Yūko antaa sen mennä, koska sitä selvästikin jahdataan. Äiti ja poika alkavat sitten nauttia festivaalista ja Yūko on iloinen poikansa osoittamasta rohkeudesta.