White Wolf

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä artikkeli käsittelee hahmoa Shiroi Senshi Yamatossa. FANG-sarjan hahmosta kertoo artikkeli Valkoinen susi.
White Wolf
Whitewolf.jpg
Nimi
Japaniksi ホワイトウルフ 
Ääntäminen vait vulf
Merkitys valkoinen susi (englannista)
Tiedot
Sarja Shiroi Senshi Yamato
Kotipaikka Ōun vuoret
Ensiesiintyminen osa 3
Liittouma Shiroi Gundan, Yamato
Ulkonäkö
Rotu kishu
Sukupuoli uros
Turkinväri valkoinen
Muut tuntomerkit vasen etutassu katkaistu

White Wolf on Shiroi Gundan -nimisen noin 200-päisen villikoiralauman johtaja ja Black Satanin vihollinen. Siitä tuli myöhemmin Yamaton ystävä.

Shiroi Senshi Yamato

Shiroi Gundan ja Black Satanin johtama Kuroi Gundan kiistelivät reviiristä ja White Wolf suunnitteli vihollislauman tuhoamista, mutta paikalliset kyläläiset sekä Yamato, Ryō, Jumbo ja Kosuke tuhosivat Kuroi Gundanin. White Wolf jäi heille kiitollisuudenvelkaan ja opasti pojat sekä heidän koiransa turvaan, kun he jäivät tulipalon takia ansaan Kuroi Gundanin pesään. Poikien kerrotua tästä kyläläisille, Shiroi Gundan päätettiin jättää rauhaan eikä sitä tuhottu kuten Kuroi Gundania.

Myöhemmin White Wolf toi laumansa Yamaton kylän temppelialueelle ja taisteli siellä Red Killeriä vastaan kostoksi lehmien tappamisesta. Red Killer katkaisi taistelussa White Wolfin vasemman etutassun. White Wolf kuitenkin kosti Red Killerille samalla mitalla ja katkaisi sen vasemman etutassun.

Vielä myöhemmin White Wolf toi laumansa auttamaan Yamatoa ja muita taistelussa Yōheikenbutai-koiria vastaan. Hänen joukkonsa myös tappoivat Soldierin.

Kuvia

White Wolfin kuvagalleria