Ero sivun ”Victor” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Lisäsin osan 50 koska Victor kuolee siinä. Victor näkyy kuolleena osassa 51)
(Kumottu muokkaus 61842, jonka teki Yukimura (keskustelu))
Rivi 17: Rivi 17:
 
  | ikä-gdw =
 
  | ikä-gdw =
 
  | liittouma-gdw = [[Venäjän sotakoirat|Venäjän sotakoirat]], [[Bozlev]], ent. [[Aram]], [[Maxim]]
 
  | liittouma-gdw = [[Venäjän sotakoirat|Venäjän sotakoirat]], [[Bozlev]], ent. [[Aram]], [[Maxim]]
  | kuolema-gdw = Aram hukutti (osa 50)
+
  | kuolema-gdw = Aram hukutti (osa 51)
 
}}
 
}}
 
'''Victor''' oli [[Ginga Densetsu Weed]]in sotakoira-tarinaosuuden päävihollinen. Hän oli [[Venäjän sotakoirat|Venäjän sotakoirien]] majuri ja ensimmäisen osaston johtaja, joka havitteli [[Maximin ja Lydian isä|marsalkan]] asemaa. Hänellä oli myös nuorempi veli, [[Bozlev]].
 
'''Victor''' oli [[Ginga Densetsu Weed]]in sotakoira-tarinaosuuden päävihollinen. Hän oli [[Venäjän sotakoirat|Venäjän sotakoirien]] majuri ja ensimmäisen osaston johtaja, joka havitteli [[Maximin ja Lydian isä|marsalkan]] asemaa. Hänellä oli myös nuorempi veli, [[Bozlev]].

Versio 24. kesäkuuta 2016 kello 19.38

Victor
Victorväreissä.pngVictor-gdw.jpg
Nimi
Japaniksi ヴィクトール
Ääntäminen viktor
Merkitys valloittaja
Muuta
Kotipaikka Sahalinin saari, Venäjä
Ulkonäkö
Rotu saksanpaimenkoira
Sukupuoli uros
Turkinväri tummanruskea-vaaleanruskea
Silmät vaaleansiniset
Muut tuntomerkit kaksi arpea kasvoissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 37
Liittouma Venäjän sotakoirat, Bozlev, ent. Aram, Maxim
Kuolinsyy Aram hukutti (osa 51)

Victor oli Ginga Densetsu Weedin sotakoira-tarinaosuuden päävihollinen. Hän oli Venäjän sotakoirien majuri ja ensimmäisen osaston johtaja, joka havitteli marsalkan asemaa. Hänellä oli myös nuorempi veli, Bozlev.

Hän oli taitava taistelija ja strategi, mutta hän välitti alaisistaan vain pelinappuloina ja tappoi armotta suuria määriä koiria, myös narttuja ja pentuja. Hän oli myös herkästi raivostuva ja pohjimmiltaan raukkamainen.

Menneisyys

Victor oli yksi saksanpaimenkoirista, jotka koulutettiin Venäjällä sodankäyntiin. Hän osallistui muiden koirien kanssa erääseen ihmisten sotaan, mutta hänellä oli arvet kasvoillaan jo tätä ennen. Hän ei suostunut auttamaan ansaan jäänyttä Aramin yksikköä, vaan oli valmis jättämään heidät kuolemaan. Maxim kuitenkin pelasti Aramin.

Myöhemmin sotakoirat hylättiin Sahalinin karuun luontoon ja heidän johtajanaan toimi sotamarsalkka.

Victor sai sotamarsalkaltaan käskyn uida Hokkaidōon, jossa oletettavasti olisi paremmat elinolot, ja valloittaa se Aramin ja Maximin kanssa. Todellisuudessa Victor on kuitenkin petturi, jonka todellinen tavoite on vallata Hōkkaido itselleen ja viedä sotamarsalkan asema. Hän suunnitteli juonen Aramin ja veljensä Bozlevin kanssa ja houkutteli salaa muita koiria puolelleen.

Ginga Densetsu Weed

Hokkaidōn joukkomurha

Hokkaidōssa, kun Victor näkee Jeromen vakoilemassa oman laumansa puuhia, tämä lähettää Lydian vakoilemaan Jeromea. Victorin joukot piirittävät Jeromen ja tämä yrittää paeta, mutta Victor iskee hänet maahan ja ottaa hänet panttivangiksi. Jerome kuitenkin onnistuu vähän myöhemmin pakenemaan.

Kun Hokkaidōn silloinen johtaja, Hakurō, suunnittelee poikiensa kanssa hyökkäystä Victorin joukkoja vastaan, Victor ehtii hyökätä heidän kimppuunsa ensin. Venäjän sotakoirat hyökkäävät yöllä Hakurōn joukkojen kimppuun. Taistelu jatkuu useita tunteja ja sen aikana muun muassa Hakurōn kolme poikaa (Seiryū, Byakko ja Genbu) saavat surmansa. Victor lähtee ajamaan takaa narttu- ja pentujoukkoa, jonka Hakurō lähettää pois taistelusta, mutta Maxim pysäyttää hänet ja Victor jatkaa taistelua uroksia vastaan, suutuksissaan Maximin hellämielisyydestä. Taistelupaikalle saapuu myöhemmin haavoittunut Jerome ja Victor hyökkää hänen kimppuunsa. Jerome saa haavoitettua Victoria ja raivoissaan Victor käy uuteen hyökkäykseen, mutta Hakurō ennättää väliin ja ottaa iskun vastaansa. Hakurō saa pyöräytettyä Victorin ja pari hänen alaistaan pois kimpustaan, mutta Victor repii tältä kaulan päävaltimon auki. Lopulta Hakurō kuolee verenhukkaan.

Hakurōn kuoleman jälkeen Victor aikoo hyökätä Jeromen kimppuun aikeissaan tappaa tämän, mutta Maxim kieltää tätä ja Jerome otetaan panttivangiksi Ōun valloitusta varten. Tämän jälkeen Victor ja Aram joukkoineen lähtevät ajamaan takaa narttu- ja pentujoukkiota ja ahdistavat nämä jyrkänteelle. Victor käskee narttuja antautumaan, haluten näistä puolisot itselleen ja sotilailleen, tai hyppäämään alas. Nartut hyppäävät rotkoon ja osa pennuista yrittää taistella Victorin joukkoja vastaan, mutta ne tapetaan hetkessä.

Hakurōn ainoa jäljelle jäänyt poika, Suzaku, pakeni Honshūulle hakemaan apua.

Taistelu Ōun joukkoja vastaan

Kun Victorin ja Ginin joukot kohtaavat, syntyy uusi taistelu. Gin joutuu kuitenkin perääntymään, kun Bozlev joukkoineen saapuu auttamaan Victoria ja viholliselle tulee selvä ylivoima.

Victor paljastaa tämän jälkeen Maximille todellisen tavoitteensa ja pakottaa Maximin osaston alaisuuteensa. Maxim ja Aram lähetetään etsimään Ginin joukkoa ja Victor suunnittelee tappavansa Maximin, kun hänelle ei ole enää käyttöä, mutta Maxim siirtyykin Ōun puolelle siskonsa Lydian kanssa. Victor alkaa kutsua itseään marsalkaksi.

Pian tämän jälkeen Victor vangitsee Ginin joukot saartorenkaaseen ja siirtää nämä Bozlevin kanssa kapeaan solaan, jossa ei ole vettä eikä ruokaa. Victor aikoo ensin näännyttää ja sitten tuhota vastustajansa. Hän alkaa epäillä Aramin uskollisuutta ja kun Aram tuo Maximin Victorin luo, Victor käskee Aramia tappamaan hänet. Aram hyökkäsi Maximin kimppuun, mutta antoi tälle vaivihkaa tilaisuuden hyökätä Victoria kohti. Maximin hyökkäys epäonnistui ja Aramin alaiset kävivät hänen kimppuunsa. Aram ei aluksi puuttunut taisteluun, mutta Victor painosti häntä ja lopulta Aram kävi kiinni Maximin kurkkuun todistaakseen uskollisuutensa. Aram ravisteli Maximia, kunnes Maxim vaikutti kuolleen, ja heitti sitten ruumiin rotkoon muiden Ōun sotureiden luo. Maxim ei todellisuudessa kuitenkaan kuollut, mutta haavoittui pahasti.

Sillä välin Gin keksii suunnitelman ja jakaa joukkonsa kahteen ryhmään. Ginin johtama ryhmä siirtyy uloskäynnille, jota Victor vahtii, ja Tesshinin johtama ryhmä siirtyy Bozlevin vartioimalle uloskäynnille. Victorin hämmästykseksi Ginin ryhmä ei hyökkää, vaan Gin käskee joukkonsa lepäämään. Sillä välin Tesshinin ryhmä hyökkää Bozlevin joukkojen kimppuun ja kaksi lähettiä – Shinbē ja Samu – yrittivät päästä vihollisjoukon läpi. Samu pääsee pakoon ja Tesshinin ryhmä perääntyy.

Myöhemmin, kun alkaa sade, Victor määrää joukkonsa Ōun sotureiden kimppuun. Taistelussa Gin käyttää muutaman kerran Battōgaa, mutta Victor haavoittaa häntä ja tätä suojellutta Terua vakavasti. Weed kuitenkin saapuu tuhatpäisen armeijan kanssa auttamaan isäänsä ja Gin virkoaa paikalle ilmaantuneen Daisuken kutsuessa häntä. Sotakoirat pakenevat paikalta ja välttelevät Ōun armeijaa. Myöhemmin Victorin alaiset lähes hukuttavat Weedin jokeen, mutta Aramin ryhmä pelastaa hänet Victorin tietämättä.

Victorin kuolema

Ōun sotureiden ja Victorin lauman välinen taistelu ajautui eräälle rannalle, jossa Weed ja Victor taistelivat vedessä yrittäen hukuttaa toisensa.

Weedin ja Victorin taistellessa he lopulta ajautuvat erilleen, sillä Victor päättää paeta ja jättää samalla miehensä. Aram lähtee Victorin perään ja vetää tämän mukanaan veden alle. Ōun soturit sekä Aramin alaiset etsivät Victoria ja Aramia ja loppujen lopuksi löytävät heidät hukkuneena vedenpohjasta. Aram oli tarrautunut Victorin jalkaan ja hänen omat jalkansa olivat jääneet kiinni merilevään.

Sitaatteja

Victorin sitaattisivu

Kuvia

Victorin kuvagalleria