Tsuna Arashi

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tsuna Arashi
Tsunaarashii.jpg
Nimi
Japaniksi 綱嵐
Ääntäminen tsuna'arashi
Merkitys köysimyrsky
Muuta
Kotipaikka Shikoku
Ulkonäkö
Rotu tosa
Sukupuoli uros
Paino 55 kg
Turkinväri musta (manga),
punaruskea (anime)
Silmät ruskeat
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 8, jakso 15
Ikä 8–12 vuotta
Liittouma omistaja, Benizakura

Tsuna Arashi oli shikokulainen maineikas kuusinkertainen Japanin koirataisteluiden mestari. Hän oli Benizakuran kilpailija, mutta heidän suhteensa oli enemmänkin toisiaan kunnioittava kuin vihamielinen.

Ginga: Nagareboshi Gin

Kun Tsuna Arashi 8-vuotiaana kohtasi taisteluareenalla 3-vuotiaan Benizakuran, ottelu päättyi tasapeliin ja Tsuna Arashi sai pitää mestaruutensa. Benizakura halusi uusintaottelun ja harjoitteli siihen kovasti. Benizakura ei kuitenkaan tiennyt, että Tsuna Arashi oli lopettanut taistelemisen vanhuutensa ja stressin tuoman sokeutensa takia.

Kului vuosia ja uusintaottelua ei koskaan tullut, joten Benizakura lähti itse etsimään Tsuna Arashia. Kun Benizakura löysi vanhan vastustajansa, hän huomasi miten tätä käytettiin nuorien koirien nyrkkeilysäkkinä. Benizakura raivostui. Hän hyppäsi kehään ja tappoi Tsuna Arashia repineet koirat, ja juoksi sitten pois. Hämmentynyt Tsuna Arashi tunnisti Benizakuran äänen ja hajun perusteella.

Myöhemmin, kun Benizakura on kuolemaisillaan, hän ajattelee Tsuna Arashia ja toivoo voivansa haastaa hänet uudelleen tuonpuoleisessa.

Kuvia

Tsuna Arashin kuvagalleria