Tsuna Arashi

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tsuna Arashi
Tsunaarashii.jpg
Nimi
Japaniksi 綱嵐
Ääntäminen tsuna'arashi
Merkitys köysimyrsky
Muuta
Kotipaikka Shikoku
Ulkonäkö
Rotu tosa
Sukupuoli uros
Paino 55 kg
Turkinväri musta (manga),
punaruskea (anime)
Silmät ruskeat
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 8 (takauma),
jakso 15 (takauma)
Ikä 8–12 vuotta
Liittouma omistaja, Benizakura

Tsuna Arashi (suomennetussa mangassa Tsunaarashi) oli shikokulainen maineikas kuusinkertainen Japanin koirataisteluiden mestari. Hän oli Benizakuran kilpailija, mutta heidän suhteensa oli enemmänkin toisiaan kunnioittava kuin vihamielinen.

Ginga: Nagareboshi Gin

Kun Tsuna Arashi 8-vuotiaana kohtasi taisteluareenalla kolmivuotiaan Benizakuran, ottelu päättyi tasapeliin, ja Tsuna Arashi sai pitää mestaruutensa. Benizakura halusi uusintaottelun ja harjoitteli siihen kovasti. Benizakura ei kuitenkaan tiennyt, että Tsuna Arashi oli lopettanut taistelemisen vanhuutensa ja stressistä aiheutuneen sokeuden takia.

Kului vuosia, ja kun uusintaottelua ei koskaan tullut, Benizakura lähti itse etsimään Tsuna Arashia. Löydettyään vanhan vastustajansa, Benizakura huomasi, miten sitä käytettiin nuorien koirien nyrkkeilysäkkinä. Benizakura raivostui. Se hyppäsi taistelukehään ja tappoi Tsuna Arashia repineet koirat, ja juoksi sitten pois. Hämmentynyt Tsuna Arashi tunnisti Benizakuran äänen ja hajun perusteella.

Myöhemmin, kun Benizakura on kuolemaisillaan, hän ajattelee Tsuna Arashia ja toivoo voivansa haastaa hänet uudelleen tuonpuoleisessa.

Kuvia

Tsuna Arashin kuvagalleria