Tony (kaksoisolento)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tony
Tonii.jpg
Nimi
Japaniksi トニー
Ääntäminen tonii
Muuta
Ulkonäkö
Rotu saksanpaimenkoira
Sukupuoli uros
Turkinväri ruskea mustin merkein
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 1, jakso 3
Liittouma Ōun soturit, Tokimune
Kuolinsyy metsästäjät ampuivat
(osa 2, jakso 3)

Tony oli Akamen värväämä sijainen Johnille.

Ginga Densetsu Weed

Tony valittiin Johnin sijaiseksi vapaaehtoisten joukosta noin 5-6 vuotta sitten. Myös Akamella ja Ginillä oli kaksoisolennot; Ginin sijaisen nimi oli Tokimune.

Tony ja muut sijaiset vahtivat Futago-solaa Ginin ollessa adjutanttiensa kanssa muualla. Kerran he jäivät vahtimaan yhdessä Smithin kanssa. Tesshin saapui Futago-solaan mukanaan Ginin tiineenä oleva puoliso, Sakura. Sakura otettiin ilolla vastaan ja jopa erakkomainen Lucy ystävystyi hänen kanssaan. Tämä ihmetytti sijaisia ja Smithiä, ja erityisesti Tony epäili, että jokin oli vialla. Smith kuitenkin käski hänen antaa asian olla. Kun nelikko palasi partiokierrokselta, Sakura oli kadonnut ja he löysivät ainoastaan Lucyn. Lucy oli katkeruudessaan lähettänyt Sakuran pois Ōusta. Smith lähti kiireesti etsimään Sakuraa ja jätti alueen kaksoisolentojen komentoon.

Kuukausia myöhemmin Ōun villikoirien ja ihmisten välille syntyi kiista, joka yltyi lopulta koirien ampumiseen.

Weed saapui näihin aikoihin Ōuun ja törmäsi Tokimuneen ja Tonyyn, jotka olivat johdattamassa koirajoukkoa turvaan. Weed luuli Tokimunea isäkseen, mikä hämmensi Tokimunea ja Tonyä. Koirat päättivät jatkaa matkaa ja käänsivät vain pennulle tylysti selkänsä. Tokimune johdatti laumansa ahtaaseen solaan tuulen alapuolelta, eikä huomannut metsästäjien väijytystä ajoissa. Ihmiset alkoivat ampua eikä yksikään koira selvinnyt tulituksesta hengissä.

Kuvia

Tonyn kuvagalleria