Tokimune

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 25. kesäkuuta 2021 kello 13.31 – tehnyt Yukimura (keskustelu | muokkaukset)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tokimune
Tokimune1.jpg
Nimi
Japaniksi 時宗
Ääntäminen tokimune
Merkitys buddhalaislahko
Muuta
Kotipaikka Tokio
Ääninäyttelijä Hozumi Gōda
Ulkonäkö
Rotu akita
Sukupuoli uros
Turkinväri hopeanharmaa brindle
Silmät mustat
Muut tuntomerkit kolme arpea otsassa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 1, jakso 3
Liittouma Ōun soturit, Tony
Kuolinsyy Hidetoshi ampui (manga),
hirviö tappoi (anime)

Tokimune oli Akamen Ginille värväämä sijainen.

Hänen tehtävänsä oli toimia näennäisesti johtajan paikalla, kun Gin itse oli hoitamassa asioita muualla. Tokimune oli hyvin samannäköinen Ginin kanssa - hänellä oli jopa samanlaiset arvet otsassaan. Tokimunen älykkyys ja taidot eivät kuitenkaan yltäneet Ginin tasolle.

Ginga Densetsu Weed

Manga

Tokimune valittiin Ginin sijaiseksi vapaaehtoisten joukosta noin 5-6 vuotta sitten. Myös Akamella ja Johnilla oli kaksoisolennot; Johnin sijaisen nimi oli Tony.

Tokimune ja muut sijaiset vahtivat Futago-solaa Ginin ollessa adjutanttiensa kanssa muualla. Kerran he jäivät vahtimaan yhdessä Smithin kanssa. Tesshin saapui Futago-solaan mukanaan Ginin tiineenä oleva puoliso, Sakura. Sakura otettiin ilolla vastaan ja jopa erakkomainen Lucy ystävystyi hänen kanssaan. Tämä ihmetytti sijaisia ja Smithiä, mutta Smith käski muita antamaan asian olla. Kun nelikko palasi partiokierrokselta, Sakura oli kadonnut ja he löysivät ainoastaan Lucyn. Lucy oli katkeruudessaan lähettänyt Sakuran pois Ōusta. Smith lähti kiireesti etsimään Sakuraa ja jätti alueen kaksoisolentojen komentoon.

Kuukausia myöhemmin Ōun villikoirien ja ihmisten välille syntyi kiista, joka yltyi lopulta koirien ampumiseen.

Weed saapui näihin aikoihin Ōuun ja törmäsi Tokimuneen, joka oli johdattamassa koirajoukkoa turvaan. Weed luuli Tokimunea isäkseen, ja hämmentyi, kun koirat käänsivät hänelle vain tylysti selkänsä ja lähtivät pois. Weed ryntäsi koirien perään. Edempänä Tokimune johdatti laumansa ahtaaseen solaan tuulen alapuolelta, eikä huomannut metsästäjien väijytystä ajoissa. Tokimune yritti juosta pakoon, kun ihmiset alkoivat ampumaan hänen alaisiaan, mutta Hidetoshi tappoi hänet osumalla häntä päähän.

Yksikään koira ei selvinnyt tulituksesta hengissä. Weed saapui paikalle ja ehti juuri nähdä Tokimunen kuoleman, ennen kuin sai osansa haulisateesta, ja putosi alas rinnettä. Ken, Kagetora ja GB löysivät haavoittuneen Weedin, joka kertoi heille nähneensä isänsä kuoleman.

Anime

Animessa Tokimunen rooli poikkeaa hyvin paljon alkuperäisestä.

Hän johdatti vahingossa laumansa metsästäjien väijytykseen, mutta selvisi ainoana hengissä: häntä oli tosin ammuttu vasempaan reiteen. Weed törmäsi häneen ja luuli häntä isäkseen. Tokimune kuitenkin kertoi pennulle, ettei hänellä ole poikaa, ja käski Weedin lähteä pois, koska alue oli hirviön reviiriä. Weed ei totellut, vaan lähti seuraamaan Tokimunea. Yllättäen hirviö hyökkäsi pensaikosta, ja Tokimune syöksyi puolustamaan Weediä. Hirviö raateli Tokimunen vasempaan kylkeen kolme syvää haavaa. Tokimune hoputti Weediä pakenemaan, mutta Weed oli jähmettynyt pelosta. Tokimune ehti tönäistä Weedin rinnettä alas turvaan, ennen kuin hirviö iski hampaansa häneen ja tappoi hänet puremalla selkärangan poikki.

Paikalle saapuneet Ken, Kagetora sekä heidän seuraajansa kävivät hirviön kimppuun. He eivät onnistuneet voittamaan sitä, ja hirviö pakeni vasta pelästyttyään ihmisten kiväärien laukauksia.

Koirat luulivat Ginin kuolleen, mutta nähtyään Tokimunen ruumiin Smith kertoi muille totuuden sijaisista. Sen jälkeen Tokimune haudattiin Ōuun.

Kuvia

Tokimunen kuvagalleria