Toinen hybridi

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Toinen hybridi
Tokahybridi1.jpg
Nimi
Japaniksi 第二ハイブリッド
Ääntäminen daini haibrid
Merkitys toinen hybridi
Muuta
Ulkonäkö
Laji jääkarhun ja ruskeakarhun risteymä
Sukupuoli tuntematon
Turkinväri valkoinen
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 53
Liittouma kolmas hybridi, ensimmäinen hybridi
Kuolinsyy Niimiya ampui (osa 54)

Toinen hybridi oli toinen tarinassa esiintyvä merkittävä hybridikarhu. Se oli suurimman hybridin pentu ja ruskeavalkoisen hybridin sisarus.

Se oli muiden hybridien tapaan hyvin suuri ja väkivaltainen. Sillä oli täysin valkoinen turkki, mikä sai sen muistuttamaan jääkarhua. Sen sukupuoli on tuntematon.

Ginga Densetsu Weed

Toinen hybridikarhu nähdään ensimmäisen kerran kaivaessaan maasta kuolleen koiran ruoakseen. Kyōshirō joukkoineen näkee tämän ja hyökkää karhun kimppuun. Hybridi osoittautuu ylivoimaiseksi ja Kōgan ninjakoirien Vanhimman opettamat nuoret koirat kiipeävät puuhun jonne se ei yllä. Karhu menettää kiinnostuksensa, ottaa kaivamansa raadon ja lähtee.

Myöhemmin Rocket näkee karhun, kun se hyökkää vedessä alligaattorin kimppuun ja surmaa sen. Rocket lähtee ilmoittamaan tästä muille, mutta kun lauma saapuu paikalle, he löytävät aluksi vain haudatun alligaattorin.

Hybridi nähdään seuraavan kerran kun se tappaa Boobyn ja tämän pojan Chuckin. Weed joukkoineen tulevat paikalle, mutta on jo liian myöhäistä auttaa. Weed iskee karhua päähän Zetsu Tenrō Battōgalla, mutta karhu nousee pian ylös ja hyökkää uupunutta Weediä kohti. Jerome ja Rocket pelastavat Weedin, minkä jälkeen Joen metsästysryhmä juoksee paikalle. Metsästyskoirat houkuttelevat karhun peräänsä, jolloin heidän omistajansa Niimiya onnistuu ampumaan karhua ja tappamaan sen. Karhu ei kuitenkaan kuole heti ja sitä joudutaan ampumaan useita kertoja.

Kuvia

Toisen hybridin kuvagalleria