Thunder

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 17. syyskuuta 2022 kello 15.14 – tehnyt Admin (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Thunder
Thundermanga1.jpg
Nimi
Japaniksi サンダー
Ääntäminen thandaa
Merkitys ukkonen (englannista)
Muuta
Ääninäyttelijä Susumu Akagi
Ulkonäkö
Rotu dobermanni
Sukupuoli uros
Turkinväri musta ruskein merkein
Silmät ruskeat
Muut tuntomerkit puolipystyt korvat
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 10, jakso 10
Liittouma Sniper, Lecter, Hōgen
Kuolinsyy Jerome tappoi (anime, jakso 16)

Thunder on toinen Killer Fang -palkkamurhaajaveljeksistä. Hän on isoveljensä Lecterin kanssa Murder S:n parhaimmat oppipojat.

Thunder on veljeään pelkurimaisempi. Kuten veljellään, hänellä on uskomattoman terävät ja vaaralliset hampaat, joiden vihjataan olevan teräksellä päällystetyt. Lecteriin verrattuna Thunderin ruskeat kohdat turkissa ovat vaaleammat, lisäksi korvia ja häntää ei ole typistetty.

Ginga Densetsu Weed

Manga

Murder S:n liittouduttua Hōgenin kanssa, Hōgen palkkasi Thunderin ja Lecterin tappamaan Weedin ja Kyōshirōn. Veljekset pakottivat Terun isän avustamaan heitä tehtävässään. Kun veljekset olivat vähällä hyökätä Kyōshirōn kimppuun, Weed saapui paikalle, jolloin he joutuivat perääntymään. Kyōshirō lähetti Hatchin ja Rickin heidän peräänsä, mutta dobermanniveljekset väijyttivät heidät. Thunder ja Lecter kuitenkin poistuivat taas GB:n ja Rocketin tullessa paikalle.

Pian tämän jälkeen veljekset sieppasivat Terun ja käyttivät häntä panttivankina, mutta päästivät hänet irti saatuaan selville Weedin henkilöllisyyden. Thunder taisteli Weediä vastaan Lecterin taistellessa Kyōshirōa vastaan.

Thunder oli aluksi ärsyyntynyt, kun nopea Weed vain väisteli hänen iskujaan, mutta sitten Weedin karhukoiran veri alkoi herätä ja hän alkoi taistella vastaan. Weed repi Thunderin kuononpään irti ja mursi sitten tämän kulmahampaat suuren puunoksan avulla. Vahingoittunut Thunder kaatui maahan eikä voinut taistella hetkeen. Hän torui Terun isää, kun tämä pakeni paikalta. Myöhemmin taistelussa Thunder nousi ylös ja esti Weediä auttamasta Kyōshirōa, Terua ja Terun isää, joka oli tullut takaisin pentunsa avuksi.

Kun Ōun armeija juoksi paikalle, GB ja Sasuke hyökkäsivät Thunderin kimppuun, jolloin hän päästi irti Weedistä ja alkoi paeta. Hiro heitti vahingoittuneen Lecterin Thunderin selkään, jolloin Thunder alkoi itkeä, luullen veljensä kuolleen. Lecter kuitenkin virkosi ja Weed antoi veljeksille luvan poistua. Thunderiä ja Lecteriä ei enää tämän jälkeen nähty sarjassa.

Anime

Animessa Thunder ja Lecter kuuluvat Hōgenin laumaan. He olivat olleet samalla harjoitteluleirillä Jeromen kanssa ja heidät koulutti arvostettu mafiapomo. Myöhemmin Jerome tappoi heidät.

Kuvia

Thunderin kuvagalleria