Ero sivun ”Thousand Dragon” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p (Käyttäjän JohnJeromeHiro (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän Admin tekemään versioon.)
 
Rivi 17: Rivi 17:
 
  | ikä-gng =  
 
  | ikä-gng =  
 
  | liittouma-gng = [[Mustien Susien Imperiumin sotajoukot]]
 
  | liittouma-gng = [[Mustien Susien Imperiumin sotajoukot]]
  | kuolema-gng = veti [[Suiga]]n mukanaan laavaan
+
  | kuolema-gng =
 
}}
 
}}
  
'''Thousand Dragon''' kuului [[Gaia]]n johtamaan [[Mustien Susien Imperiumin sotajoukot|Mustien Susien Imperiumin sotajoukkoihin]]. Hän oli myös Gaian maanalaisen valtakunnan portinvartija. Thousand Dragonilla oli 999 palvelijaa, jotka osasivat yhdessä muodostaa suuren suden pään. Thousand Dragon huijasi [[Noroi]]n hyppäämään suden suuhun väittämällä, että suden kidan kautta pääsisi maanalaiseen valtakuntaan, vaikka tosiasiassa se vei kuoleman porteille. Noroi ei kuitenkaan vielä kuollut, sillä susi sylkäisi tämän pois, mutta Noroi kuoli myöhemmin saamiinsa vammoihin. [[Retsuga]] lennätti tekemällään hurrikaanilla Thousand Dragonin kaikki 999 palvelijaa pois, mutta ei saanut Thousand Dragonia itseään mukaan, joten tämä veti Retsugan joukkion ja osan [[Gin]]in joukosta Gaian maanalaiseen maailmaan. Thousand Dragon kuoli, kun se hyppäsi [[Suiga]] mukanaan laavaan.
+
'''Thousand Dragon''' oli [[Gaia]]n johtaman [[Mustien Susien Imperiumin sotajoukot|Imperiumin]] portinvartija.
 +
 
 +
Thousand Dragonilla oli 1000 palvelijaa, jotka osasivat muodostaa suurta sutta muistuttavan taistelumuodostelman, joka näytti kauempaa katsottuna kalliolta. [[Noroi]] hyppää taistelumuodostelman suuhun todistaakseen [[Gin]]ille ja muille sen olevan ansa. Noroi kuolee tästä aiheutuneisiin vammoihin ja paljastuessaan taistelumuodostelma hajaantuu hyökkäykseen. [[Retsuga]] kuitenkin nostattaa hurrikaanin joka lennättää Thousand Dragonin palvelijat pois. Thousand Dragon vetää viimeisenä keinonaan [[Reima]]n Alamaailmaan vievään rotkoon. Retsugan joukkio ja osan [[Gin]]in joukosta seuraa putoavat perässä.
 +
 
 +
Tämän jälkeen Thousand Dragon ei enää näy tarinassa, mutta Reima mainitsee ehtineensä antaa tälle iskun ennen tämän poistumista paikalta.
  
  

Versio 24. helmikuuta 2014 kello 14.55

Thousand Dragon
1000dragon.jpg
Nimi
Japaniksi 千竜牙
Ääntäminen - thausan drägn
- senriuuga
Merkitys - tuhatlohikäärme
- tuhat lohikäärmeen-
hammasta
Muuta
Kotipaikka Hokkaidō (jap. 北海道)
Ulkonäkö
Rotu susi
Sukupuoli uros
Turkinväri musta-valkoinen
Silmät mustat
Ginga: Nagareboshi Gin
Liittouma Mustien Susien Imperiumin sotajoukot


Thousand Dragon oli Gaian johtaman Imperiumin portinvartija.

Thousand Dragonilla oli 1000 palvelijaa, jotka osasivat muodostaa suurta sutta muistuttavan taistelumuodostelman, joka näytti kauempaa katsottuna kalliolta. Noroi hyppää taistelumuodostelman suuhun todistaakseen Ginille ja muille sen olevan ansa. Noroi kuolee tästä aiheutuneisiin vammoihin ja paljastuessaan taistelumuodostelma hajaantuu hyökkäykseen. Retsuga kuitenkin nostattaa hurrikaanin joka lennättää Thousand Dragonin palvelijat pois. Thousand Dragon vetää viimeisenä keinonaan Reiman Alamaailmaan vievään rotkoon. Retsugan joukkio ja osan Ginin joukosta seuraa putoavat perässä.

Tämän jälkeen Thousand Dragon ei enää näy tarinassa, mutta Reima mainitsee ehtineensä antaa tälle iskun ennen tämän poistumista paikalta.


Wiki2.png Tämä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Gingapediaa laajentamalla sitä.