Terry

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Terry
Terryvarishounenjump.jpg Terryillalla.jpg
Nimi
Japaniksi テリー
Ääntäminen terii
Merkitys kansan hallitsija
(kantasaksasta)
Muuta
Ääninäyttelijä Masaharu Satō
Ulkonäkö
Rotu mastiffi
Sukupuoli uros
Turkinväri ruskea, musta maski
Silmät ruskeat
Muut tuntomerkit vasen silmä puhki
Ginga: Nagareboshi Gin
Ensiesiintyminen osa 3, jakso 8
Liittouma Ōun soturit, Lucy
Kuolinsyy Akakabuton alainen tappoi (osa 10, jakso 16)

Terry oli Ōun armeijan viidennen ryhmän johtaja ja Lucyn puoliso.

Ginga Nagareboshi Gin

Terry oli yksi Rikin joukkueen johtajista. Hän kulki joukkueiden 4-6 mukana pohjoiseen, hakemaan joukkoja taisteluun Akakabutoa vastaan. He kuitenkin joutuivat Mutsun neljän valtiaan ansaan. Terry ja muutama muu antautuivat ja liittyivät vihollislaumaan, mutta olivat yhä uskollisia Rikille ja odottivat sopivaa tilaisuutta toimia.

Kun Mossin lauma oli jäänyt loukkuun kraateriin ja Ben saapunut apuun, Terry taisteli hämäykseksi Beniä vastaan. Hän kertoi Benille olevansa yhä lojaali Rikille ja että auttaisi heidät pakoon.

Terry kokee häpeää kuuluessaan vihollisjoukkoon ja tahtoo auttaa muita, joten hän päättää henkensä uhalla tappaa Kisaragin. Hän hiipii Kisaragin luo ja löytää tämän pentuineen kiusaamassa Chibiä. Terry suuttuu moisesta julmuudesta ja paljastaa todelliset ajatuksensa Kisaragista, sen että hän on julma ja kykenemätön johtaja. Kisaragi puolestaan paljastaa, että äskeinen oli vain testi, jolla hän koetteli Terryn uskollisuutta.

Terry ja Kisaragi alkavat taistella, mutta Kisaragi on nopeampi ja puhkaisee Terryn ainoan silmän. Terry ei kuitenkaan lannistu ja kuulee Benin ja muiden rohkaisevan ulvonnan. Terry saa Kisaragista otteen ja painaa tämän maahan. Uzuki, Hazuki ja Minazuki saapuvat paikalle, jolloin Terry heittää Kisaragin heitä päin. Terry yrittää hyökätä vastustajia kohti, mutta sokeana törmää puuhun.

Yhtäkkiä kolme suurta ruskeakarhua, Akakabuton alaisia, ilmestyvät paikalle ja kulkiessaan ohi yksi niistä läimäisee Terryä. Terry haavoittuu kuolettavasti ja viimeisinä sanoinaan yrittää saada Kisaragin ymmärtämään, että karhut ovat heidän todellisia vihollisiaan ja että on turhaa taistella koirien kesken. Kisaragi vaikuttuu Terryn kuolemasta ja päättää haudata hänet.

Myöhemmin ruskeakarhut kaivavat Terryn ruumiin esiin ja alkavat järsiä sitä. kun Kisaragin ja Ginin taistelevat joukot näkevät tämän, he raivostuvat Terryn kohtelusta ja lopettavat taistelun. He hyökkäävät yhdessä karhujen kimppuun ja päihittävät ne.

Ginga Densetsu Weed

Yli 10 vuoden jälkeenkin, Terryä ja hänen sankaritekoaan muistellaan yhä. Hänen puolisonsa Lucy on pahasti masentunut hänen kuolemansa tähden.

Terryn henki ilmestyy muiden edesmenneiden Ōun sotureiden kanssa tukemaan Weediä tämän kaksintaistelussa Hōgenia vastaan. Myöhemmin, kun Moss kuolee, Terry on muiden sotureiden kanssa häntä vastassa Tuonpuoleisen rajajoella.

Kuvia

Terryn kuvagalleria