Ero sivun ”Tanishi” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p
 
Rivi 21: Rivi 21:
  
 
==Ginga Densetsu Noah==
 
==Ginga Densetsu Noah==
Tanishi ja [[Kanachoro]] säntäävät Noahin, [[Buna (GDN)|Bunan]] ja [[Kogomi]]n luokse nähdessään heidän palaavan. Noah tervehtii pentuja ja kun Tanishi näkee [[Orion]]in, hän kysyy kuka tuo tyyppi on. Buna komentaa pentua ja sanoo, että on töykeää kutsua toista "tyypiksi". Tanishi kysyy Orionilta, mistä hän on tullut ja mitä hän tekee täällä. Orion ei osaa vastata ja Kogomi kertoo, etteivät pennut ymmärtäisi vielä vaikka kertoisi.
+
Tanishi ja [[Kanachoro]] säntäävät Noahin, [[Buna (koira)|Bunan]] ja [[Kogomi]]n luokse nähdessään heidän palaavan. Noah tervehtii pentuja ja kun Tanishi näkee [[Orion]]in, hän kysyy kuka tuo tyyppi on. Buna komentaa pentua ja sanoo, että on töykeää kutsua toista "tyypiksi". Tanishi kysyy Orionilta, mistä hän on tullut ja mitä hän tekee täällä. Orion ei osaa vastata ja Kogomi kertoo, etteivät pennut ymmärtäisi vielä vaikka kertoisi.
  
 
[[Luokka:Koirat]]
 
[[Luokka:Koirat]]
 
[[Luokka:Ginga Densetsu Noah]]
 
[[Luokka:Ginga Densetsu Noah]]

Nykyinen versio 4. tammikuuta 2022 kello 22.26

Tanishi
Tanishi-gdn.png
Nimi
Japaniksi タニシ
Ääntäminen tanishi
Muuta
Ulkonäkö
Sukupuoli uros
Ginga Densetsu Noah
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma lauma

Tanishi on pentu, joka kuuluu Noah-nimisen koiran laumaan.

Ginga Densetsu Noah

Tanishi ja Kanachoro säntäävät Noahin, Bunan ja Kogomin luokse nähdessään heidän palaavan. Noah tervehtii pentuja ja kun Tanishi näkee Orionin, hän kysyy kuka tuo tyyppi on. Buna komentaa pentua ja sanoo, että on töykeää kutsua toista "tyypiksi". Tanishi kysyy Orionilta, mistä hän on tullut ja mitä hän tekee täällä. Orion ei osaa vastata ja Kogomi kertoo, etteivät pennut ymmärtäisi vielä vaikka kertoisi.