Ero sivun ”Tamasaburō” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rivi 26: Rivi 26:
 
  | ikä-gdn = 2,5 vuotta
 
  | ikä-gdn = 2,5 vuotta
 
  | liittouma-gdn = Reika, [[Kinta]]
 
  | liittouma-gdn = Reika, [[Kinta]]
  | kuolema-gdn =  
+
  | kuolema-gdn = Aka-arin johtajien tappama (osa 8)
 
}}
 
}}
'''Tamasaburō''' on [[Hiro]]n ja [[Reika]]n vanhin poika ja [[Kinta]]n, [[Kōta (Reikan ja Hiron poika)|Kōta]]n ja [[Jirōmaru (Hiron poika)|Jirōmarun]] veli. Ulkonäöltään Tamasaburō muistuttaa eniten isäänsä ja hän on sisaruksiensa tapaan ilkikurinen.
+
'''Tamasaburō''' oli [[Hiro]]n ja [[Reika]]n vanhin poika ja [[Kinta]]n, [[Kōta (Reikan ja Hiron poika)|Kōta]]n ja [[Jirōmaru (Hiron poika)|Jirōmarun]] veli. Ulkonäöltään Tamasaburō muistutti eniten isäänsä ja oli sisaruksiensa tapaan ilkikurinen.
  
Häntä kutsutaan '''Tamaksi''', joka on lyhenne hänen kokonimestään.
+
Häntä kutsuttiin '''Tamaksi''', joka oli lyhenne hänen kokonimestään.
  
 
==Ginga Densetsu Weed==
 
==Ginga Densetsu Weed==
Rivi 67: Rivi 67:
 
[[Luokka:Ginga: The Last Wars]]
 
[[Luokka:Ginga: The Last Wars]]
 
[[Luokka:Ginga Densetsu Noah]]
 
[[Luokka:Ginga Densetsu Noah]]
 +
[[Luokka:Kuolleet hahmot (Ginga Densetsu Noah)]]

Versio 16. marraskuuta 2020 kello 16.08

Tamasaburō
Väri-tama-gdn.pngTama-gdn.png
Nimi
Japaniksi タマ三郎
Ääntäminen tamasab'roo
Muuta
Kotipaikka Futago-sola,
Akitan prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen (ainakin pyreneittenkoiraa ja akitaa)
Sukupuoli uros
Turkinväri vaaleankellertävä, punaruskeat korvat
Silmät mustat
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 35
Ikä 0 – 0,5 vuotta
Liittouma Reika, Hiro, sisarukset, Ōun soturit
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 0,5 – 1 vuotta
Liittouma Hiro, Reika, sisarukset, Ōun soturit
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 1,5 vuotta
Liittouma Hiro, Reika, sisarukset, Ōun soturit
Ginga Densetsu Noah
Ensiesiintyminen osa 2
Ikä 2,5 vuotta
Liittouma Reika, Kinta
Kuolinsyy Aka-arin johtajien tappama (osa 8)

Tamasaburō oli Hiron ja Reikan vanhin poika ja Kintan, Kōtan ja Jirōmarun veli. Ulkonäöltään Tamasaburō muistutti eniten isäänsä ja oli sisaruksiensa tapaan ilkikurinen.

Häntä kutsuttiin Tamaksi, joka oli lyhenne hänen kokonimestään.

Ginga Densetsu Weed

Tamasaburō sisaruksineen syntyivät keväällä Futago-solassa, pian Shōgunin kukistumisen jälkeen. Tama yritti töniä yhtä sisaruksistaan sivuun saadakseen maitoa ja sai siksi torut emoltaan. Hiro nimesi Taman ja Kinin.

Pennut pitivät Mossista, joka olikin tunnetusti kaikkien pentujen suosikki. Reikan harmiksi pennut oppivat huonoja tapoja isältään ja ne yrittivät esimerkiksi näykkiä Kotetsun jalkoväliä. Ne myös kiusasivat Kotetsua puremalla sitä Yūsuken katkaisemaan hännän tynkään.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Tarinan alussa Ōun soturit joutuivat tulivuorenpurkauksen yllättämiksi, mutta Tamasaburō perhe selvisi hengissä. Jinemon Kurohabaki lukitsi Ōun joukot kaivokseen, josta heidät myöhemmin vapautettiin.

Viimeisessä taistelussa Tamasaburō sisaruksineen jäivät kallionkielekkeelle Orionin vartioitaviksi, sillä vaikka he olivat Orionia useamman kuukauden vanhempia, he eivät olleet kokeneet taisteluita.

Ginga: The Last Wars

Tamasaburō sisaruksineen ovat kasvaneet isoiksi, mutta heiltä puuttuu yhä taistelukokemus. Kun Akakabuton jälkeläiset hyökkäävät Ōuun, pennut kokoontuvat emonsa kanssa Ginin luokse kalliolle.

Karhut ja niiden johtaja, Monsoon, saapuvat kallion luokse, jolloin Hiro aikoo hyökätä niiden kimppuun pentujensa kanssa. Gin ei kuitenkaan suostu uhraamaan nuoria ja päättää toimia syöttinä antaakseen laumalle tilaisuuden paeta. Lähes sokean Ginin hyökkäys epäonnistuu ja Monsoon lyö hänet maahan. Suurin osa Ōun sotureista hyökkäävät äkkipikaisesti ja raivoissaan Ginin tueksi, mutta Akame, Vanhin, Tsukikage ja Toshimitsu alkavat johdattaa Reikaa ja tämän pentuja sekä Crossia, Marua, Sunnya ja Tonovia turvaan. Maru ja Sunny jäävät emonsa ruumiin luo ja he eivät suostu lähtemään. Cross lähtee hakemaan heitä, jolloin Akame jättää heidät ja jatkaa pakoa ryhmän kanssa. Kolme Monsoonin alaista yrittää estää heitä, mutta ninjakoirat lyövät ne maahan. Akame käskee kaikkia pakenemaan ja kokoontumaan vuoren juurelle.

Kun Akame lähtee viemään viestiä Weedin pojille, Tamasaburō sisaruksineen ja Tonov jäävät Reikan huolehdittaviksi. He juoksevat Naganon prefektuuriin kertomaan tiedon hyökkäyksestä Unsaille ja jäävät sitten tämän suojelukseen.

Ginga Densetsu Noah

Tamasaburō tapaa Orionin Kanmurin vuorella. Hän on aikeissa hyökätä Orionin kimppuun, mutta tunnistettuaan tämän hän kaatuu itkien maahan. Tamasaburō kertoo Orionille Reikan ja Kintan piilottelevan luolassa. Sekä Kinta että Tamasaburō ovat haavojen peitossa. Reika kertoo Tonovin sekä kahden muun pentunsa, Kōtan ja Jirōmarun, kuolleen.

Muuta

Ginga Densetsu Noah'ssa mainittiin aluksi, että pennuista yksi oli narttu. Myöhemmin pennut ovat kaikki taas uroksia ja Taman kokonimeksi paljastuu Tamasaburō.

Kuvia

Taman kuvagalleria