Taichi (GDWO)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Taichi
Taichigdwo2.jpg
Nimi
Japaniksi 太一
Ääntäminen taichi
Muuta
Kotipaikka Fukushiman prefektuuri
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen
Sukupuoli uros
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Ikä 6 kuukautta
Liittouma Vanhin, isä, äiti, Heizō, Hiroko, Junpachi, Yoshinao

Taichi on Heizōn ja Hirokon pikkuveli, nuoremmasta pentueesta. Hänen perheensä elää Fukushimassa ja kuuluu Vanhimman laumaan.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Muutama kuukausi tulivuorenpurkauksen jälkeen, Taichin perhe joutui Hanajiro Shinkichin jengin ahdistelemaksi. Taichin isä käskee häntä pakenemaan sisaruksiensa ja emonsa kanssa. Taichi kääntyy kuitenkin katsomaan taakseen ja näkee miten hänen isänsä sekä Junpachi ja Yoshinao tapetaan.

Takaa-ajaja Shirō melkein saa Taichin kiinni, mutta Orion saapuu paikalle ja auttaa Taichin perhettä päihittämällä takaa-ajajat. Perhe jatkaa sitten pakenemista ja he päätyvät kosken luo. Taichi hyppää veljensä ja emonsa kanssa veteen ja he selviävät.

Heizōn lähdettyä Orionin matkaan, Taichi eli emonsa ja siskonsa kanssa Vanhimman laumassa. Pian tämän jälkeen Jirōta Ishibuchi, Kurohabaki-klaanin komentaja, saapui Fukushimaan pienen joukkonsa kanssa. Hän tappoi Vanhimman ja otti lauman komentoonsa. Hän lähti viemään lauman pentuja koulutusleirille, mutta he törmäsivät matkalla Heizōn, Tysoniin, Orioniin sekä Izōn ja tämän veljiin. He päihittivät Kurohabakin koirat ja vapauttivat lauman. Lisäksi Miu, Denshichi ja Shūsaku jäivät Fukushimaan suojelemaan aluetta.

Kuvia

Taichin kuvagalleria