Tābō

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tābō
Taabou.jpg
Nimi
Japaniksi ター坊
Ääntäminen taaboo
Merkitys (ei suoranaista merkitystä)
Muuta
Ulkonäkö
Sukupuoli uros
Turkinväri ruskea-valkoinen
Silmät mustat
Muut tuntomerkit puolipystyt korvat
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 16
Ikä 9 kk–1,5 vuotta
Liittouma Ōun soturit, Kyōshirō, Moss
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Ōun soturit

Tābō on Kyōshirōn lauman jäsen. Hän on yksi 11:stä nuoresta koirasta, joista koulutettiin ninjoja Kōgan ninjakoirien Vanhimman johdolla.

Hän näyttää huomattavasti Futoshilta, sillä ainoa ero on tummempi turkki.

Ginga Densetsu Weed

Tābō oli hylätty ja/tai pahoinpidelty pentu, joka liittyi Kyōshirōn laumaan ja myöhemmin johtajansa mukana Weedin retkikuntaan. Weed päätti jättää hänet ja muut nuorimmat pennut Kōgaan, jotta he eivät menehtyisi taistelussa Hōgenia vastaan. Kōgan ninjakoirien Vanhin piti pennuista huolta ja opetti heille ninjutsua.

Myöhemmin Kyōshirō haki Tābōn ja muut aikuistuneet pennut auttamaan taistelussa Venäjän sotakoiria vastaan. Kun Victor ja Bozlev piirittävät Ōun joukot rotkoon, Tābō on mukana taistelussa. Kun muut koirat perääntyvät suunnitelman mukaisesti, Tābō ei pysty pakenemaan, koska yksi hänen jaloistaan on murtunut taistelun aikana. Moss suojelee nuorta koiraa kehollaan ja saa surmansa.

Taistelun jälkeen, Daisuke ja Hidetoshi ottavat Tābōn, Jaguarin ja Musashin mukaansa hoidettaviksi. Kun venäläiset on voitettu, Daisuke ja Hidetoshi ajavat Ōuun ja vapauttavat koirat takaisin laumansa luo.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Tābō ja muut Ōun soturit joutuvat tulivuorenpurkauksen yllättämiksi. Hän selviää hengissä ja on yksi Ōun sotureista, jotka Jinemon Kurohabaki lukitsee kaivokseen. Myöhemmin koirat vapautetaan ja he osallistuvat viimeiseen taisteluun Masamune Kurohabakin joukkoja vastaan.

Muuta

Ginga Densetsu Weed -mangassa Takahashille näyttää tulleen virhe, sillä osassa 48 Daisuke ja Hidetoshi näyttäisivät ottavan Terun mukaansa hoidettavaksi, mutta myöhemmin osassa 52 koira onkin Tābō.

Kuvia

Tābōn kuvagalleria