Ero sivun ”Suzaku” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p
Rivi 19: Rivi 19:
 
  | kuolema-gdw =  
 
  | kuolema-gdw =  
 
}}
 
}}
'''Suzaku''' on [[Hakurō]]n toiseksi nuorin poika. Hänellä oli kolme veljeä: [[Genbu]], [[Seiryū]] ja [[Byakko]].
+
'''Suzaku''' on [[Hakurō]]n toiseksi nuorin poika. Hänellä oli kolme veljeä: [[Genbu]], [[Seiryū]], ja [[Byakko]].
  
 
Hän on Hakurōn pojista ainoa, jolla on [[Hiromi (GDW)|puoliso]] ja omia [[Suzakun ja Hiromin pennut|pentuja]], sekä ainoa, joka selvisi sodasta [[Venäjän sotakoirat|Venäjän sotakoiria]] vastaan.
 
Hän on Hakurōn pojista ainoa, jolla on [[Hiromi (GDW)|puoliso]] ja omia [[Suzakun ja Hiromin pennut|pentuja]], sekä ainoa, joka selvisi sodasta [[Venäjän sotakoirat|Venäjän sotakoiria]] vastaan.

Versio 12. helmikuuta 2015 kello 16.42

Suzaku
Suzaku-oo-iro-gdw39-uchi.jpgSuzaku1.jpg
Nimi
Japaniksi 朱雀
Ääntäminen suzaku
Merkitys Punainen lintu
(kiinalainen tähtikuvio)
Muuta
Kotipaikka Hokkaidō (jap. 北海道)
Ulkonäkö
Rotu siperianhusky
Sukupuoli uros
Turkinväri musta-valkoinen
Silmät keltaiset t. vaaleansiniset
Muut tuntomerkit valkoiset pallokuviot otsassa
Ginga Densetsu Weed
Liittouma Ōun soturit, Hiromi, Hakurō, omat pennut, Genbu, Seiryū, Byakko, Jerome

Suzaku on Hakurōn toiseksi nuorin poika. Hänellä oli kolme veljeä: Genbu, Seiryū, ja Byakko.

Hän on Hakurōn pojista ainoa, jolla on puoliso ja omia pentuja, sekä ainoa, joka selvisi sodasta Venäjän sotakoiria vastaan.

Ginga Densetsu Weed

Suzaku elää Hokkaidōlla perheensä kanssa ja on osa isänsä johtamaa huskylaumaa. Hänellä on puoliso, Hiromi, ja neljä pientä pentua.

Eräänä päivänä Suzaku veljineen löytää Jeromen alueeltaan ja he vievät tämän isänsä puheille. Veljekset haluaisivat kovasti viihdyttää vierasta ja tarjoutuvat metsästämään Jeromelle ruskeakarhun, mutta Jerome on pian aikeissa lähteä ja kieltäytyy. Jerome kertoo aikovansa kulkea Hokkaidōn ympäri, jolloin veljekset varoittavat häntä hyökkäyksistä pohjoisessa ja tarjoutuvat lähtemään hänen mukaansa. Jerome lähtee yksin, jolloin veljekset jäävät hieman huolestuneiksi.

Myöhemmin Suzaku veljineen on metsästämässä ruskeakarhua ja he löytävät Jeromen haavoittuneena. Jerome kertoo heille pohjoisen hyökkääjistä, venäläisistä sotakoirista, jotka ovat aikeissa valloittaa Hokkaidōn. Suzaku vie veljiensä kanssa Jeromen Ramin luokse toipumaan ja he palaavat sitten isänsä luo. Hakurō kerää joukkonsa kokoon ja yrittää saada sotakoirat lähtemään puhumalla, mutta joutuu hyökkäyksen kohteeksi. Tästä seuraa lyhyt taistelu, jonka aikana Hakurōn armeija kokee useita tappioita. Vihollinen perääntyy, jonka jälkeen haavoittunut Hakurō luovuttaa armeijan Suzakun ja tämän veljien komentoon.

Hakurōn joukot palaavat takaisin tukikohtaan. Hakurō haluaa, että hänen lapsenlapsensa viedään turvaan Ōuun, kauas Hokkaidōsta. Pentujen isänä Suzaku määrätään tehtävään ja hän lähtee alun epäröinnin jälkeen liikkeelle pentujensa ja puolisonsa kanssa. He törmäävät Lydiaan, joka varoittaa heitä sotakoirien partioista ja yrittää neuvoa heille turvallisen reitin. Suzaku ei kuitenkaan luota Lydiaan ja ajaa tämän pois.

Myöhemmin, kun perhe kulkee tunnelia pitkin Honshūlle, Suzaku jättää pentunsa Hiromin huolehdittaviksi ja päättää itse auttaa isäänsä ja veljiään hakemalla apujoukkoja. Hän päätyy Mutsuun, jossa hän tapaa Kisaragin ja tämän pojat. Kisaragi käskee poikansa Izōn ilmoittamaan Ginille Hokkaidōn tapahtumista. Gin lupautuu auttamaan Hakurōn joukkoja ja Suzaku johdattaa Ōun soturit takaisin Hokkaidōon. Ennätettyään Hokkaidōon he tapaavat Ramin, joka kertoo Victorin joukkojen tappaneen Suzakun isän ja veljet.

Suzaku ja Gin joukkoineen hyökkäävät Victorin joukkojen kimppuun, mutta Victorilla on reilusti enemmän joukkoja, joten Suzaku ja muut joutuvat luovuttamaan. Kun Maxim myöhemmin liittyy Ōun sotureiden puolelle, Suzaku hyökkää tämän kimppuun, katkerana isänsä ja veljiensä kohtalosta.

Kun taistelu venäläisiä vastaan on saatettu loppuunsa, Maxim ja muut eloonjääneet pyytävät Suzakulta anteeksi. Myös Suzaku antaa hiljalleen anteeksi sotakoirille ja antaa heille myös luvan jäädä Hokkaidōlle. Tämän jälkeen Suzaku lähtee hakemaan Hiromia ja pentujaan, ja kiittää samalla Ōun sotureita heidän antamastaan avusta, ja lähtee sitten perheensä kanssa takaisin Hokkaidōlle.

Kuvia

Suzakun kuvagalleria