Stone

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Versio hetkellä 16. syyskuuta 2022 kello 09.01 – tehnyt Hakurou (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Stone
Stone-01.jpg
Nimi
Japaniksi ストーン
Ääntäminen stoun
Merkitys kivi (englannista)
Muuta
Kotipaikka Bingon provinssi
Ääninäyttelijä Kunihiro Kawamoto
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen saksanpaimenkoira
Sukupuoli uros
Turkinväri musta-valkoinen
Silmät mustat
Muut tuntomerkit valkeat, paksut kulmakarvat
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 14, jakso 14
Liittouma Kamakiri ja Shū (manga), Hōgen (anime)
Kuolinsyy Sniper tappoi (manga), osa 16), Hōgen tappoi (anime, jakso 22)

Stone oli Kamakirin kakkosmies.

Ginga Densetsu Weed

Manga

Stone kuului aiemmin erääseen laumaan, josta hänet kuitenkin karkotettiin Kamakirin ja Shūn kanssa tuntemattomasta syystä. Kolmikko oli nälkäkuoleman partaalla, mutta Yukimasa laumoineen löysi, pelasti ja otti heidät joukkoihinsa. Stone ei kuitenkaan osoittanut kiitollisuutta, vaan petti Yukimasan yhdessä pomonsa Kamakirin kanssa. Stone auttoi Kamakiria tappamaan Yukimasan ja ottamaan vallan.

Stone jatkoi tämän jälkeen Kamakirin joukoissa, mutta myöhemmin he päättivät liittoutua Hōgenin armeijan kanssa. Stonelle annettiin tehtäväksi houkutella Weed Kamakirin luokse, jotta Kamakiri saisi taistella hänen kanssaan. Weedin joukot kuitenkin onnistuvat pakenemaan.

Tämän jälkeen Kamakiri johtaa laumansa Hōgenin luo, mutta Hōgen haluaa koetella Kamakirin kärsivällisyyttä ja esittää nukkuvansa majassaan samalla, kun sen alaiset käskevät Kamakirin vain olla hiljaa ja odottaa. Kamakiri ei siedä nöyryytetyksi tulemista ja saa rähjäämisellään Hōgenin tulemaan ulos. Kumpikaan johtajakoirista ei peräänny, joten Hōgen usuttaa kakkosmiehensä Sniperin (Murder S) taistoon Kamakirin kakkosmiehen Stonen kanssa.

Sniper ja Stone taistelevat, ja kun Stone puree Sniperiä kaulaan, Sniper katkaisee Stonen kaulan metallisilla proteesitakajaloillaan. Stonen pää jää Sniperin kaulaan roikkumaan, ja Sniper viskaa Stonen pään Kamakirin eteen.

Anime

Stone oli Yukimasan joukoissa, kunnes Kamakiri päätti ryöstää tältä vallan. Stone liittyi Kamakirin mukana Hōgenin joukkoihin. Hänet nähdään ensimmäisen kerran, kun hän johdatti Weedin lauman ihmisten luo ammuttavaksi.

Stone oli Kamakirin mukana, kun he koittivat saada kiinni Tōbēn ja Kyōshirōn, jotka olivat onnistuneet pelastamaan Ginin Vuorilinnan vankiluolasta. Vaikka he voittivat Tōbēn, Ginin kanssa paennutta Kyōshirōa he eivät onnistuneet löytämään. Stone mietti, pitäisikö Hōgenille raportoida asiasta, ja Kamakiri käski koiran painua kertomaan, mikäli niin kovasti halusi. Hōgen kuitenkin tappoi Stonen, kun tämä oli tullut kertomaan huonot uutiset.

Kuvia

Stonen kuvagalleria