Ero sivun ”Smithin sotilas” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Rivi 24: Rivi 24:
 
==Ginga Densetsu Weed==
 
==Ginga Densetsu Weed==
 
==Anime==
 
==Anime==
Kun [[P4]] hyökkää [[Ōu]]-vuorille, hän johdattaa [[Sakura]]n pakoon, koska tämä odottaa [[Gin]]in pentuja. Smith törmää häneen ja käskystä johdattaa Sakuran pois. Tämän jälkeen sotilasta ei näy enää eikä ole varmaa, kuoliko tämä taistellessaan P4:ää vastaan. On myös mahdollista, että sama koira on opettamassa pennuille kalastusta Smithin kanssa animen ensimmäisessä jaksossa.
+
Kun [[P4]] hyökkää [[Ōu]]-vuorille, hän johdattaa [[Sakura]]n pakoon, koska tämä odottaa [[Gin]]in pentuja mutta törmää Smithiin. Hän käskee viemään Sakuran pois Ōusta hirviön takia. Tämän jälkeen sotilasta ei näy enää eikä ole varmaa, kuoliko tämä taistellessaan P4:ää vastaan. On myös mahdollista, että sama koira on opettamassa pennuille kalastusta Smithin kanssa animen ensimmäisessä jaksossa.

Versio 1. heinäkuuta 2014 kello 12.10

Smithin sotilas
Sotilassmith.png
Sotilas.png
Nimi
Muuta
Ulkonäkö
Sukupuoli uros
Turkinväri ruskea
Ginga Densetsu Weed
Liittouma Ōun soturit, Smith


Smithin sotilas oli mahdollisesti yksi Smithin joukkueen jäsenistä. Tämä kutsui Smithiä päälliköksi. Hän esiintyy vain animessa.

Ginga Densetsu Weed

Anime

Kun P4 hyökkää Ōu-vuorille, hän johdattaa Sakuran pakoon, koska tämä odottaa Ginin pentuja mutta törmää Smithiin. Hän käskee viemään Sakuran pois Ōusta hirviön takia. Tämän jälkeen sotilasta ei näy enää eikä ole varmaa, kuoliko tämä taistellessaan P4:ää vastaan. On myös mahdollista, että sama koira on opettamassa pennuille kalastusta Smithin kanssa animen ensimmäisessä jaksossa.