Ero sivun ”Smithin sotilas” versioiden välillä

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Ak: Uusi sivu: {{GDW | nimi = Smithin sotilas | nimi japaniksi = | ääntäminen = | merkitys = | kuva = 250px|center | kotipaikka = | ensiesiintyminen = Jaks...)
 
Rivi 20: Rivi 20:
 
}}
 
}}
  
'''Smithin sotilas''' oli yksi [[Smith]]n joukkueen jäsenistä. Hän esiintyy vain [[anime]]ssa.  
+
'''Smithin sotilas''' oli mahdollisesti yksi [[Smith]]n joukkueen jäsenistä. Tämä kutsui Smithiä päälliköksi. Hän esiintyy vain [[anime]]ssa.  
  
 
==Ginga Densetsu Weed==
 
==Ginga Densetsu Weed==
 
==Anime==
 
==Anime==
Kun [[P4]] hyökkäsi [[Ōu]]-vuorille, hän johdatti [[Sakura]]n pakoon, koska tämä odotti [[Gin]]in pentuja. Smith törmää häneen ja sotilaansa käskystä johdattaa Sakuran pois. Tämän jälkeen sotilasta ei näy enää eikä ole varmaa, kuoliko tämä taistellessaan P4:ää vastaan. On myös mahdollista, että sama koira on opettamassa pennuille kalastusta Smithin kanssa animen ensimmäisessä jaksossa.
+
Kun [[P4]] hyökkää [[Ōu]]-vuorille, hän johdattaa [[Sakura]]n pakoon, koska tämä odottaa [[Gin]]in pentuja. Smith törmää häneen ja sotilaansa käskystä johdattaa Sakuran pois. Tämän jälkeen sotilasta ei näy enää eikä ole varmaa, kuoliko tämä taistellessaan P4:ää vastaan. On myös mahdollista, että sama koira on opettamassa pennuille kalastusta Smithin kanssa animen ensimmäisessä jaksossa.

Versio 1. heinäkuuta 2014 kello 12.06

Smithin sotilas
Sotilassmith.png
Nimi
Muuta
Ulkonäkö
Sukupuoli uros
Turkinväri ruskea
Ginga Densetsu Weed
Liittouma Ōun soturit, Smith


Smithin sotilas oli mahdollisesti yksi Smithn joukkueen jäsenistä. Tämä kutsui Smithiä päälliköksi. Hän esiintyy vain animessa.

Ginga Densetsu Weed

Anime

Kun P4 hyökkää Ōu-vuorille, hän johdattaa Sakuran pakoon, koska tämä odottaa Ginin pentuja. Smith törmää häneen ja sotilaansa käskystä johdattaa Sakuran pois. Tämän jälkeen sotilasta ei näy enää eikä ole varmaa, kuoliko tämä taistellessaan P4:ää vastaan. On myös mahdollista, että sama koira on opettamassa pennuille kalastusta Smithin kanssa animen ensimmäisessä jaksossa.