Shingo Yaguchi

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Shingo Yaguchi
Shingo7457.png
Tiedot
Japaniksi 矢口 慎吾
Sarja Lassie
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma äiti, Lassie, German
Sukupuoli mies

Shingo Yaguchi on yksinäinen, köyhään perheeseen kuuluva nuori poika. Hänen isänsä on kuollut ja hän elää kaksin äitinsä kanssa.

Lassie

Shingo löytää nääntyneen ja väsyneen Lassien kadulta. Hän tarjoaa koiralle ruokaa kauppakassistaan. Kaksi kiusaajaa tulee paikalle ja yrittää viedä Shingon rahat, jolloin Lassie puree toista kiusaajaa jalkaan. Tilanne ratkeaa, kun poliisit kutsutaan paikalle. Shingo etsii äitinsä kanssa Lassien ja vie sen kotiinsa kiitokseksi avusta. Shingo tarjoaa Lassielle ruokaa ja korjaa sen rikkoutuneen medaljongin. Äiti ja poika suunnittelevat pitävänsä koiran.

Seuraavana aamuna Shingo lähtee Lassien kanssa kävelylle. Lassie kuitenkin karkaa auttaakseen German-koiraa, jonka kimppuun Bullin jengi on käynyt. Shingo yrittää juosta koirien perään ja näkee Lassien hyppäävän jokeen Germanin perään.

Shingo palaa kotiin ja on jo luopumassa toivosta, kun Lassieta ei näy. Silloin Lassie juoksee paikalle. Se johdattaa Shingon haavoittuneen Germanin luokse. Shingo vie äitinsä kanssa Germanin lääkäriin ja kävelyttää saksanpaimenkoiraa sen parannuttua hieman.

Lassie päättää lähteä huomatessaan, että Shingo on saanut Germanista ystävän. Shingo ottaa äitinsä kanssa Germanin luokseen ja antaa sille nimeksi Roku (jap. ろく).