Shiba (KNSG)

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Shiba
Shiba4.jpg
Nimi
Japaniksi 紫刃
Merkitys violetti terä
Tiedot
Sarja Kacchū no Senshi Gamu
Ensiesiintyminen osa 1
Liittouma Rando, Gamu, Kusakage, Jūshirō Motegi
Ulkonäkö
Rotu kishu
Sukupuoli uros
Turkinväri valkoinen

Shiba on Kagerō-klaaniin kuuluva ganin ja Ryūgenin uskollinen palvelija.

Kuten muiden ganinien tapauksessa, hänen kypäränsä sisältää erityisen neulan jonka lääkeaine on antanut hänelle erikoisvoimia. Hän kykenee puhumaan ihmisten kieltä ja käyttämään aseita. Hän kykenee myös käyttämään mielenhallintaa, mutta ilmeisesti hänen täytyy vielä harjoitella kyseistä taitoa. Shiba on myös Kagerō-klaanin ganineista nopeimpia.

Kacchū no Senshi Gamu

Taistelussa Guzen Takakuwan joukkoja vastaan, hän lähtee ominpäin toimivan Kusakagen perään ja on vähällä paljastua. Gamu tulee kuitenkin paikalle ja päihittää Guzen Takakuwan joukkoineen.

Myöhemmin viedessään viestiä, Shiba joutuu Belmondon hyökkäyksen kohteeksi ja vangiksi. Hän yrittää epätoivoisesti kutsua apua telepatialla, ja viimein onnistuu saamaan yhteyden Gamuun. Gamu tulee paikalle ja vangittu Shiba näkee kuinka hän taistelee Belmondoa vastaan ja lopulta voittaa hänet. Nuoruudessaan, Shiba kunnioitti Belmondon rohkeutta ja taitoja ja oli järkyttynyt kuullessaan tämän palvelevan Gamaa.
Pian tämän jälkeen Gaman muut joukot hyökkäävät. Taistelun päätteeksi Ryūgen kuolee ja Shiba hyppää Kusakagen kanssa liekkeihin pelastaakseen herransa. Ryūgen suojelee koiria ruumiillaan.

Kuluu vuosi ja Shiban luullaan kuolleen, mutta hän selvisikin tulipalosta ja tapaa taas Gamun ja Randon Jūshirō Motegin kanssa. Hän on mukana, kun Kagerōn joukot hyökkäävät Gama-klaanin maille.

Kuvia

Shiban kuvagalleria