Shōji

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Shōji
Shoujigdw.jpg
Nimi
Japaniksi 昭治
Ääntäminen shoodzi
Merkitys (ei suoranaista merkitystä)
(Kanjit: kirkas, rauhoittua)
Muuta
Kotipaikka Kōfun kaupunki, Yamanashin prefektuuri
Ääninäyttelijä Kenji Nomura
Ulkonäkö
Rotu sekarotuinen kainkoira
Sukupuoli uros
Turkinväri harmaa-valkoinen brindle (anime)
Silmät ruskeat
Ginga Densetsu Weed
Ensiesiintyminen osa 9, jakso 10
Liittouma Ōun soturit, Kurotora
Kuolinsyy Genban joukot tappoivat (osa 12, jakso 13)

Shōji oli vanhin Chūtoran neljästä pojasta ja toimi sisaruksiensa johtohahmona. Hänellä oli kolme veljeä: Dodo, Shigure ja Buru. Hän oli myös Kagetoran, Harutoran ja Nobutoran serkku.

Ginga Densetsu Weed

Shōjin isä kuoli, kun hän oli vielä pentu. Kurotora kasvatti orvoiksi jääneet veljenpoikansa.

Eräänä päivänä Ken, Kagetora ja George tulivat ilmoittamaan Shōjin perheelle, että Futago-sola on vaarassa. Shoji lähti setänsä ja veljiensä kanssa puolustamaan Vuorilinnaa Genban joukoilta. Kun vihollinen paljastui ylivoimaiseksi, Kurotora käski veljenpoikiaan juoksemaan Mutsuun hakemaan neljän valtiaan apua. Akame haki uhkarohkean Kurotoran turvaan (animessa Shōji tönäisi hänet Akamen luo), mutta Shōji veljineen jäivät Vuorilinnalle ja hyökkäsivät pelottomasti Genban armeijaa kohti.

Shōji pääsi ensimmäisenä vihollisjoukon läpi, mutta epäröi jättää veljiään. Silloin myös Shigure pääsi läpi, mutta vihollissotilaat saivat hänet pian kiinni. Shōji juoksi pikkuveljensä avuksi ja käski häntä juoksemaan Mutsuun, sillä hän oli veljeksistä nopein. Vastahakoinen Shigure lähti juoksemaan, mutta joutui Genban yllättämäksi. Shōji juoksi jälleen auttamaan veljeään ja onnistui viivyttämään Genbaa. Shōji jäi alakynteen, mutta oli iloinen nähdessään Shiguren loittonevan hahmon, sillä se merkitsi veljeksille voittoa. Seuraavaksi Genba löi Shōjin maahan ja määräsi alaisensa hänen kimppuunsa. Shōjin kurkku revittiin auki ja hän menehtyi nopeasti verenhukkaan.

Tämän jälkeen Genba viskasi hänen ja hänen veljiensä ruumiit alas koskeen. Akame ja Kurotora löysivät seuraavana päivänä Shōjin ruumiin. Ruumiit vietiin luolaan, jossa Kurotora, Mer, Akame, Cross ja Ben piilottelivat Hōgenin joukoilta.

Ginga: The Last Wars

Piilotellessaan Akakabuton jälkeläisiltä, Ken, Rocket ja Kyōshirō saapuvat luolalle, jossa Shōjin, Burun ja Dodon ruumiit ovat edelleen.

Kuvia

Shōjin kuvagalleria