Setsuma

Gingapedia sisältää juonipaljastuksia Ginga-sarjasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Setsuma
Setsumaväri.pngSetsuma.jpg
Nimi
Japaniksi 瀬津魔
Ääntäminen sets'ma
Merkitys (ei suoranaista merkitystä)
Kanjit: koski, lautta, demoni
Muuta
Kotipaikka Naganon prefektuuri
Ulkonäkö
Sukupuoli uros
Turkinväri harmaa
Silmät siniset
Muut tuntomerkit luppakorvat
Tiedot eri osissa
Ginga Densetsu Weed: Orion
Ensiesiintyminen osa 6
Liittouma Sanadan ninjakoirat
Ginga: The Last Wars
Ensiesiintyminen osa 3
Liittouma Sanadan ninjakoirat, Ōun soturit

Setsuma on yksi kymmenestä Sanadan ninjakoirasta.

Ginga Densetsu Weed: Orion

Kōgaan matkalla olevat Orion, Izō, Sasuke, Heizō ja Tyson tapaavat Setsuman ylittäessään Echigo-vuorta Niigatan prefektuuriin.

Setsuma on saalistamassa villisikaa johtajansa Unsain syntymäpäivän kunniaksi ja pyytää tulijoita apuun, tarjoten vastineeksi osan saaliista. Villisika on tajuton, mutta se onnistui haavoittamaan Setsumaa niin että hänen kylkiluitaan murtui, eikä hän kykene itse viimeistelemään kohdetta. Izō tulee nopeasti apuun ja viimeistelee sian Orionin avustuksella. Setsuma kiittää heitä ja tarjoaa heille osan ateriasta, kuten lupasi. Orion ja muut eivät tahdo jättää haavoittunutta koiraa, vaan lähtevät etsimään hänen ystäviään.

Orion ja muut löytävät Sanadan ninjakoirat ja Unsai käskee alaisensa hakemaan Setsuman. Setsuma tuodaan takaisin klaaninsa maille ja koirat syövät yhdessä loput villisiasta.

Ginga: The Last Wars

Setsuma on palannut Naganoon muiden Sanadan ninjakoirien kanssa. Reika saapuu pentujensa kanssa kertomaan heille Ōuun hyökänneestä Monsoonista, jolloin he suostuvat auttamaan.

Kun yhdistynyt koira-armeija lähestyy Ōua ja pysähtyy Kunimi-solassa, Unsai määrää neljä tiedusteluryhmää Futago-solan kaikkiin pääilmansuuntiin. Unsai johtaa etelään suuntaavaa kolmatta ryhmää ja ottaa mukaansa Setsuman ja Tsubakuron.

Myöhemmin yöllä kolme Monsoonin alaista hyökkäävät puista Unsain, Setsuman ja Tsubakuron kimppuun, mutta he välttävät osuman. Koirat hajaantuvat ja Unsai käskee heitä kokoontumaan Futago-solaan. Unsai juoksee itään karhujen jahdatessa Setsumaa ja Tsubakuroa, mutta yhtäkkiä Monsoon itse ilmestyy Unsain taakse.

Kuvia

Setsuman kuvagalleria